hadi inşallah canım mutlu haberler verirsin bize...:)[/QUOT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi inşallah canım mutlu haberler verirsin bize...:)[/QUOT
Amin inşallah. Umarım bu ay hepimizin yüzü güler
bende bu ay soğan suyu içtim. eee ovulasyon günümde akıntıl geldi ve hemen yaptık. sonra karnımda devamlı ağrı vardı. ct adet oldum. şoktayım.Canm bende senin gibi 4. Denemem de olmadi ondan once 6 ay hap kullanmistm hemen ovulasyn testi aldm ilk 2 ay hapin etkisi diye onemsemedm 3. Ve ozellikle bu son ay cok ugrastm esime caksir suyu keciboynuzu suyu icirdm hergun kendim maydonoz sut buhari yaptm elmayagini da denedm ama bunlarn hepsni yapinca cok fazla beklentiye ve strese girdm hatta gebelik belirtileri bile vardi ovudan sonra gecmeyen sol kasik batmam ve sancm oldu ama batima 2 gun kala geldi adetim bu ay artik biraktim hicbi kur vs yapmiyorum sadece yumurtlama gunlermi degerlendiricem kime sorsam takmayi biraktigi hatta hiccbisey yapmadigi ay hamile kalms
Teşekkürler benimde bugün bitiyo adetim alıcam dediğin testten eczaneden sordum 2 edet olan vardı 10 tl almadım.30 adet olan iyiymiş günlük takip için mükemmel olur
AMİN İNŞ.. SAĞLIKLA HAMİLE KALIP SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALRIZ İNŞ.Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah
haplamı korunuyorsun ? haplaysa evet benimde öle oldu 3 gün hatta 2 gün adet oluyordum o zamanlar şimdi yasmini bıraktım 7 8 ay oluyor 5 güne çıktı adetim düzeldim :)Ya kizlar bir sey soracagim. Ben bebek calışmalarina baslamadan önce adetim bol ve kirmizi gelirdi ped yetiştiremezdim. Ne zaman korunmamaya basladim adetim azaldi 3-4 gun suruyor ama bez de koyu bir miktar lekelenme halinde. Böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda.
evet benimde kahverengi gelirdi o zamnlar hatta daha yeni yeni kırmızılar görmeye başladım kistlerini temizliyordur hap ondan kahverengi geliyor .haplamı korunuyorsun ? haplaysa evet benimde öle oldu 3 gün hatta 2 gün adet oluyordum o zamanlar şimdi yasmini bıraktım 7 8 ay oluyor 5 güne çıktı adetim düzeldim :)
ağzın bal yesinBiz de aynı günleri yaşıyoruz maalesef.
hepimizin Nisan 2016 annesi olması dileklerimle
bi sıkıntınız çıktımı ?Biz de aynı günleri yaşıyoruz maalesef. Korunmayı bırakmadan önce komple check-up tan geçtim. Hiç bir problem yok dediler. 4 aydır da bekliyoruz ama her ay bizde de kırmızı kart Üstelik yıllardır düzenli olarak her 28 günde olan reglim iki aydır 32 günlere uzadı.
Yarın doktoruma kafamdaki tüm soruları sormaya, gerekirse hormon testini yaptırmaya gidiyorum. sorularınız varsa yazabilirsiniz, onları da sorarım.
hepimizin Nisan 2016 annesi olması dileklerimle
bi sıkıntınız çıktımı ?
aa çok sevindim bi problem çıkmamasına ..zaten düzenli adet bi problemin olmadığının işareti .sen yumurta gelişimiide takip et . eşinde bakılsın oda önemli . ya belkide yumurtlama döneminde tesadüfen ilişkiye girmiyorsunuzdur zaten 2 günlük bişey denk gelmiyordur :) stres yapma boşverrr bende stres yapıyodum eşim kızdı vallaha şimdi beni spora yazdırdı sen çok düşünüyon bu böle olmaz diye :) ben her ay psikolojik hamile kalıyorum :) çok tuhaf bişey ama oluyo işte :) demek aşılamaya gidenler nasıl bi duyguyla nasıl bir pisikolojyle kendilerini hazırlıyorlarsa daha aşı olmadan hamile kalıyolar :) umarım biz aşılama iğne aşamasına gelmeyiz :)
amin canım umarım :) biz rahat olalım aman ne olursa olsun tutarsada rabbim yaşıyacağı varsa yaşatır tutunur orda .
Bu saati kim neye gore belirlemis acaba? Dogruluk payi varmidir ki:sHe bide yazmayı unuttum hamilelik için en uygun saat sabah 7 ile 9 arasıymış
Bu saati kim neye gore belirlemis acaba? Dogruluk payi varmidir ki:s