Hamile kalamayanlar

amin canım amin . bana doktor 6 aydan sonra vercek iğne tedavisini . sen folik asiti iç ama doktora danışmana gerek yok yaptığn kürlerden daha etkili o . eczaneden al bence iyisinden kullan 3 ay . 10 aydır korunmuyoruz 5 aydırda işte klomen tedavisindeyim bakalım :)

hayırlı cumalar kızlar:KK200: rabbım ıns hepımızın gonlune gore versın
4ay olce kurdas oldum 3aydır denıyoruzz henuz bırsey yok,normalde kurdas sonrası hemen olur dıyordu ınsanlar

4ay olce kurdas oldum 3aydır denıyoruzz henuz bırsey yok,normalde kurdas sonrası hemen olur dıyordu ınsanlar
hayırlı cumalar :) amin canım . inşallah .. umarım fazla zaman geçmeden bebek sahibi olursun .

amin canım amin . bana doktor 6 aydan sonra vercek iğne tedavisini . sen folik asiti iç ama doktora danışmana gerek yok yaptığn kürlerden daha etkili o . eczaneden al bence iyisinden kullan 3 ay . 10 aydır korunmuyoruz 5 aydırda işte klomen tedavisindeyim bakalım :)
Folik asit kullanıyorum zaten inofolik ten mi bahsettin

Yok cnm nerde bende enson yaklaşık bir sene önce kürtaj oldum keşke olsa

Hayırlısı cnm ya bizde elbet Birgün pozitifi görürüz

Dr un dediğine göre benimki sebepsiz infertilite.dermohit Kismin tedavisi yokmuymuş
aynen bnım kıstın tedavısı yok alınması lazım,bnde bebek olsunoyle aldırayım dıye dusunuyorum:KK43:

Kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum bende inş mutlu haberi alırsım sizinle paylaşıcam

normlade engel dedıler ama bn bir ay korunmadım hamıle kaldım fakat bebegın kalbı durdu aldılar,sımdı bakalım yıne kalabılecekmıyıım
Cnm sebep kist mi?önce kisti aldırıp tekrar denesen aynı acıyı bir daha yaşamasan

Kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum bende inş mutlu haberi alırsım sizinle paylaşıcam
Cnm bat ne zaman benimki eli kulağında sanki tahminim benim bat a 3-4 gün var daha geç olmazsam Tabiki.ve bu aralar çok gerginim hiçbirşeye tahammülüm yok hemen sinirleniyorum ara ara sivilceler çıkıyor :KK34:hamilelik belirtisi ise yok sen ne durumdasın

benim adet günüm bugündü gelen giden yok şimdilik :) ama sabah test yaptım negatif çıktı :S
anlama veremedim, beklemeye devam :)

Selam kizlar aranıza yeni katıldım

2 yıldır çocuk istiyoruz ama malesef husra hüsran...
2013 yılında 3 aylık kurtajim oldu kalbi durduğu icin...
2014de 2 düşük yaptim....
Bende bir sorun çıkmadı...
Esimin sperm sayıları malesef çok kötü çıktı...
Urolojiye gitti ve ilac tedavisi yapti 3 ay kullanacakmis ilk ay bitti...
Gerçekten cok zor okadar çok istiyorum ki hic aklimdan çıkmıyor kendi kendimi yiyorum kusura bakmayın biraz uzun oldu...inşallah allah hepimizi evlat sahibi eder...bu arada dün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım bugün test yaptim negatifdi..

X