Cnm benim hergün test mi yapıyorsun?stres yapma akışına bırak yoksa adet gelecekse de gelmezbenim adet günüm bugündü gelen giden yok şimdilik :) ama sabah test yaptım negatif çıktı :S
anlama veremedim, beklemeye devam :)
Hoş geldin Aramıza cnm adet gecikmesi herkeste var bu aralar havalardan yada stresten olsa gerek inşallah en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruzSelam kizlar aranıza yeni katıldım
2 yıldır çocuk istiyoruz ama malesef husra hüsran...
2013 yılında 3 aylık kurtajim oldu kalbi durduğu icin...
2014de 2 düşük yaptim....
Bende bir sorun çıkmadı...
Esimin sperm sayıları malesef çok kötü çıktı...
Urolojiye gitti ve ilac tedavisi yapti 3 ay kullanacakmis ilk ay bitti...
Gerçekten cok zor okadar çok istiyorum ki hic aklimdan çıkmıyor kendi kendimi yiyorum kusura bakmayın biraz uzun oldu...inşallah allah hepimizi evlat sahibi eder...bu arada dün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım bugün test yaptim negatifdi..
En Güzeli kendini dinlememek bende bu ay biraz öyle yapmaya çalıştım ama eğer gelecekse de çabuk gelse iyi olur çok bekletmesinKuzum yeni gordum msjni daha var bana yha ongun kadar gecen ay cok umitliydim ve belirtiler ayniydi hamilelikle ama gununde hasta oldum ama buay cok rahatim kafaya takmiyorum olursa olur yoksa bi doktora gidicem
Hoş geldin Aramıza cnm adet gecikmesi herkeste var bu aralar havalardan yada stresten olsa gerek inşallah en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz
Kayıpların sebebi neymiş cnm genetik falan bakıldı mıInşallah canım
Canım bekle olmadı kan tahlili yaptir bncebenim adet günüm bugündü gelen giden yok şimdilik :) ama sabah test yaptım negatif çıktı :S
anlama veremedim, beklemeye devam :)
Hep düzenli mi olursun.hergün test yapma cnm ya olsaydı çıkardı seninki stresten gelmiyor sanırımarkadaşlar bu sabahta yaptım test yine çıkmadı hiç bir belirti yok kafayı yicem , normalde dün adet olmam gerekiyordu :S
Belirtilere takma Kafayı yani takmamaya çalış.adet gecikmesi hava değişimine bağlı olabilir yada bu ay geç yumurtladığın için gebelik idrar testinde gözükmüyor olabilir .madem bu ay farklı Şeyler yaşıyorsun kan testi vermeyi düşündün mü?beklemek bazen gerçekten zor geliyorcaım hep düzenli olmuyorum tabi ki , yani bir ay 29 günde bir ay 30 günde 1-2 gün oynuyo , öyle saati saatine gelmez, ama şu var gelmeden bir gün önce böyle adet sancısı gibi sancı çekerim, o sancıdan tam bir gün sonra da olurum , şimdi hiç öyle birşey yok , ne ağrı ne sızı , bir de şu var dün akşam 2 tane sivilce çıkardım , ama normalde de sivilcelerim adetimden 1 hafta önce çıkardı, şimdi ne oluyo hiçbirşey anlamıyorum :S
Karında şişlik gebelikte de olabiliyorarkadaşlar hastalanma yani özel gün gecikincemi karın bölgesinde şişlik sertlik olmaya başlıyor .yoksa daha erkenmi oluyor yani sertlik ne zamn başlar ?
İnşsllah olmazsın da hamilesinden haber vercanım pazartesi gününe kadar olmazsam düşünüyorum açıkçası, bende hipotirdi var ilaç kullanıyorum onun için düzenli olarak hem ona bir baktırmak istiyoru hem de bir kan testi yaptırayım diyorum.
Burdan Hamile haberi Alınca insan buruk bir Sevinç oluyor biraz da umut Rabbim bizleri çok bekletmesintabi ki de inşallah hamileysem ilk buraya yazacağım zaten :)
Birçok belirti maalesef adet belirtisi ile aynı ama ben bu ay farklı hissediyorum diyorsan belli olmaz yani bakarsın bebiş gelir inşallahbu arada ovulasyondan beri göğüslerimde ara ara hep bir ağrı var bir de belimde böyle kuyruk sokumuna doğru kramp şeklinde bir ağrı var on gündür , bir gariplikler var bende ama inşallah psikoljik belirtiler değildir..
şişlik dah aerken baslar canım adetıne 1 hafta kala felan kendınde degısıklık hıssetmeye başlarsınarkadaşlar hastalanma yani özel gün gecikincemi karın bölgesinde şişlik sertlik olmaya başlıyor .yoksa daha erkenmi oluyor yani sertlik ne zamn başlar gebelikte?