- Konu Sahibi mihrimahayse
-
Canım merhaba sana zahmet testimi atsam bakabilir misin regle 4-5 gün var bunda çizgi var mı yok muHayır canım hiç hissetmedim hatta bu ay da kesin değilim diye düşünüyordum hiiç ama hiç ümidim yoktu
Ben çizgi göremedim canım maalesef ama 4-5 gün erken değil mi ben adetim bir gün geçince test yapmıştım. Erkenden yapıp kendinizi üzmeyin benceCanım merhaba sana zahmet testimi atsam bakabilir misin regle 4-5 gün var bunda çizgi var mı yok muEki Görüntüle 2541604
Değil mi haklısın. Yarın sabah da ilk idrarla yapacağım sonra gerçekten yapmayacağım artık. Zaten umitlenemiyorum artık hiç.. hep hayal kırıklığı oluyor. Yarın da son olsun. :)Ben çizgi göremedim canım maalesef ama 4-5 gün erken değil mi ben adetim bir gün geçince test yapmıştım. Erkenden yapıp kendinizi üzmeyin bence
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benimde 4 gün kaldığını bekliyorum bakalım:)Değil mi haklısın. Yarın sabah da ilk idrarla yapacağım sonra gerçekten yapmayacağım artık. Zaten umitlenemiyorum artık hiç.. hep hayal kırıklığı oluyor. Yarın da son olsun. :)
Gecen benumde basima geldi yaptığım iki teste yarim saat sonra ikinci cizgi cikti hemde belirgin sekilde bende cok umutlandim ama kanda negtif sonuc cıktı. Bence testin markasini degistir yada erken gebelik testi alCanım bı testime bakar mısın ilk 45-50 dk da çıkan bu. Yok gbi çizgi değil mi ben anlayamadım da.Eki Görüntüle 2541484
Canım farklı marka test de aldım erken gebelik testi de ama hepsinde bikac saat sonra böyle hayalet çizgiler oluştu. Belki çok bekledikçe oluyordur bu çizgiler. Çok da ümitli değilim açıkçası. Çünkü ilk 20 dk içinde çıkmıyor. Regle bu kadar az kala çıkardı diye düşünüyorum.Gecen benumde basima geldi yaptığım iki teste yarim saat sonra ikinci cizgi cikti hemde belirgin sekilde bende cok umutlandim ama kanda negtif sonuc cıktı. Bence testin markasini degistir yada erken gebelik testi al
Boyle olan bi kac baslik gormustum umarim vardir veCanım farklı marka test de aldım erken gebelik testi de ama hepsinde bikac saat sonra böyle hayalet çizgiler oluştu. Belki çok bekledikçe oluyordur bu çizgiler. Çok da ümitli değilim açıkçası. Çünkü ilk 20 dk içinde çıkmıyor. Regle bu kadar az kala çıkardı diye düşünüyorum.
Canım bı testime bakar mısın ilk 45-50 dk da çıkan bu. Yok gbi çizgi değil mi ben anlayamadım da.
fotoğrafta belli değil açıkcası anlayamadım
Canım reglime 2-3 gün var kan testi yaptırdım ve negatif 0,47 çıktı. Çok da umitlenmemistim gerçi ama bu ay çok hasta oldum en azından ilaç alabildim sonuçtan sonraHakkımızda hayırlısı olsun canım benimde 4 gün kaldığını bekliyorum bakalım:)
Merhaba canım gaz demişsin de oraya takıldım Reglim biteli 1hafta olacak ama fena halde gaz var sende ne zaman olmuştu gaz acaba çok garip hissediyorum kendimi sürekli gazım var :)Bence ilişki sonrasındaki hemen hissedilen değişiklikler yumurtlamadan kaynaklanıyordur sonuçta yumurtlama zamanı döllenme oluyor.
Ben 2 hamileliğimdede o zamanlar hiçbişey hissetmedim en erken belirtim aşırı gazdı bide yerleşme kanamasıydı ama bunlarda adet zamanına tekabül ediyor. Adetten önce bence en erken belirti akıntı artışı, gaz ve vücut ısısının biraz yüksek oluşudur
Merhaba canım gaz demişsin de oraya takıldım Reglim biteli 1hafta olacak ama fena halde gaz var sende ne zaman olmuştu gaz acaba çok garip hissediyorum kendimi sürekli gazım var :)
Ovulasyon testi kullandım bir ay pek birşey anlamadım oyüzden bıraktım 5tane daha var ama atmadım da öyle duruyor adetim tam 11gün gecikti yumurtlama yinede bir hafta sonra olablr mi ki akıntım çok az başlamştı dün akşamMerhaba canım benim adete 1 hafta kala falan başlamıştı böyle sebepsiz yere sürekli olurdu inşallah hamile kalırsın:) ama reglin biteli 1 hafta olmuş yumurtlama zamanın olabilir şuan. Ovulasyon testi kullanıyormusun?
Ovulasyon testi kullandım bir ay pek birşey anlamadım oyüzden bıraktım 5tane daha var ama atmadım da öyle duruyor adetim tam 11gün gecikti yumurtlama yinede bir hafta sonra olablr mi ki akıntım çok az başlamştı dün akşam
Canım gidin bence. Hem hamile kalmadan önce genel bir sağlık kontrolü yapılması çok gerekli. İçiniz rahat olur :) ben evlendiğimin ilk ayı gittim kontrole. Enfeksiyonum vardı mesela onu hallettik..Bir şey sorabilir miyim kızlar ben 5 aylık evliyim çocuk istiyoruz ama eşim doktora gidelim diyor ben bilemedim sizce erken mi kafam karıştı
Yaptım test canm negatf üstüne reglide oldum zatenCanım akıntıdan yumurtlama kesin olarak anlaşılmaz ovulasyon test yap bence
Varsa belli olur hem hamileliktede ovulasyon çift çizgi koyu çıkıyormuş gören çok var
Hiç gebelik testi de mi yapmadın? 11 gün az değil gecikmen bu kadar olurmuydu peki
Benim adetim 23gun gecikti test yaptım hemde 2 tane öyle bı belirti falanda yok yani calstgm işte çok ağır 15 . 20 kilo koli taşıyorum bazen öyle biseyde dusmezmiydi bide ben çok zayifm yaniGoguslerde hassasiyet ve gece yatarken kasik agrisi seklindeydi ilk belirtilerim ve birlesmeden 8 gun sonra acik pembe akinti geldi yerlesme kanamasiymis ve adetime 8 gun kala test yaptim dayanamadim cift cizgi cikti. Seninde hayirli haberlerini aliriz insaAllah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?