- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
- Konu Sahibi mihrimahayse
-
Bukadar da gecikme olmazdı bir yada üç gn arası öncrsi yada sonrası 11çok geldi bana da inş vucut kendini hazırlıyor diyenler doğru diyordur:)Canım akıntıdan yumurtlama kesin olarak anlaşılmaz ovulasyon test yap bence
Varsa belli olur hem hamileliktede ovulasyon çift çizgi koyu çıkıyormuş gören çok var
Hiç gebelik testi de mi yapmadın? 11 gün az değil gecikmen bu kadar olurmuydu peki
Yaptım test canm negatf üstüne reglide oldum zaten
Amin canım inşallah yaaaMoral bozmak yok canım Allah'ın izniyle minişin senin için en hayırlı zamanda gelecek böyle düşün
Ay tam benim için açılmış bir konuKızlar ilişkinizden sonra gerçekten hamile olduğunuzu hişsettiniz mi? Diğer aylara göre o ay test falan yapmadan “ben hamileyim” dediniz mi merak ediyorum hislerinizi ve belirtilerinizi?
Kızlar ilişkinizden sonra gerçekten hamile olduğunuzu hişsettiniz mi? Diğer aylara göre o ay test falan yapmadan “ben hamileyim” dediniz mi merak ediyorum hislerinizi ve belirtilerinizi?
Umut oldun şu an bana. Yumurtlama günümden beri kasıklarım şiddetli şekilde ağrıyor. İnşallah ben de hamileyimdirMerhaba bende anlamıştım yumurtlama günümden iki gün sonrasında kuyruk sokumu bel ağrısı ve kasık ağrılarım hayatımı etkileyecek derecede olmuştu. Şöyle ki yataktan kalkarken bile acı duyuyordum. Pcoslu olduğum için ve kilo aldığım için etrafımda ki herkes hamile değilsindir hava soğudu üşütmüşsündür dediler içimden bi ses hep hamilesin diyorduadetime bir gün kala test yaptım ve silik çizgi çıktı. Rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip olsun inşallah ❤
İnşallahUmut oldun şu an bana. Yumurtlama günümden beri kasıklarım şiddetli şekilde ağrıyor. İnşallah ben de hamileyimdir
Bende degisik bi sag kasik agrisi oldu bütün gece adetime 3 gun kala sabah test yaptim net cikti, ama sunu da atlama ki hic belirtisiz sadece adet gecikmesiyle de ogrenebilirsin kafani cok yorma, hakkina hayirlisi olsunUmut oldun şu an bana. Yumurtlama günümden beri kasıklarım şiddetli şekilde ağrıyor. İnşallah ben de hamileyimdir
Merhaba test yaptınız mı acaba sizi merak ettimdeYumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti, Yumurtlamadan 2 gün sonradan itibaren kasığıma ve belime ağrı girdi. Ağrı sürekli ama hayatımı etkileyecek seviyede değil. Şuan adete 4 gün var dün itibariyle sancı bi tık arttı. Ve dünden beri ateş basıyor. Bu sabah idrar testim negatif çıktı ama hamile olduğuma o kadar eminim ki. Değilsem düşüşüm muhteşem olurBu not burada kalsın bakalım
Adetiniz bittikten sonramı hamile olduğunuz öğrendinizben anladım şöylee kasık ağrılarım oldu ince ince sızı gibi ve göğsüm adet öncesi gibi şişti ama adetim biteli daha 10 gün olmuştu sonra test yapmıştım
Ben çok açık renkli bı insanim o halkalar sarimtrakti bı tık turuncuya dönmüş ama öyle koyu bi renk değil idrar rengi açık ama neredeyse saatte 2 kez wc deyimGogusunuzun halkasında koyulaşma oldumu hic belirti olarak birde idrarın renginde
Adetim biter bitmez olan birliktelikte hamile kaldım çünkü bir daha bir araya gelememiştik o günlerde adetim bitince 10 gün sonra ben fark ettim hamile olduğumuAdetiniz bittikten sonramı hamile olduğunuz öğrendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?