Gebeliğe Hazırlık Hamile bayanlar “hamile olduğunuzu nasıl hissettiniz” bize umut olur musunuz🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olacakmisim gibi 4 gün kasık ağrısı oldu.Bunun yaninda göğüslerim şişti, gece surekli idrara çıkıyordum.En önemli belirti tabiki adet gecikmesi ama bunlara ek içimde çok güçlü bir his vardı diğer aylardan farklı

Aynısı şuan bende de var adetime 16 gün var ve umarım bende hamileyimdir yumurtlama kanaması değildir inşallah

Hahahaha bende kendını hamile sanıyordum oldu tuttu kesin hemen diye arkadaşlara diyordum iştahsızlık yorgun bitkin hissetmeleri yaşıyordum ama meğer yanlış alarm

Merhaba,
Normalde adete 1 hafta kala başlayan göğüs hassasiyetim 15 gün varken başladı. Kasıklarımda adet sancısı gibi kramplar oluyordu. Geceleri karışık rüyalar görmeye başlamıştım ve anlamları bebeğe yorumlanıyordu. Nefes darlığı yaşıyordum ara ara ve mide yanmam oluyordu. Yüzüstü yattığımda karnımın alt kısmında pıt pıt dalgalanmalar oldu. Adete 1 hafta kala dayanamayıp her gün test yapmaya başladım. 4 gün kala çift çizgiyi gördüm çok şükür. Kan verdim değerim 27 idi. Şimdi 400 lere ulaştı şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese versin.

Merhabalar Allah bebeginizi size bagislasin sıkıntiniz neydi acaba ne kadardir deniyordunuz

Arkadaşlar merhaba. Döngümün 32. Günündeyim ve en uzun 36 gün sürmüştü. Ateşim 36.4 Normalde adet olucağıma yakın beyaz akıntım az olurdu ve geçerdi. Suan daha sık geliyor kremsi yapışkan bir şekilde. Ve koltuk altlarımın gögüsüme doğru olan kısmında ağrı var. Dokununca acıyor. Adet belistisi olarak göğüs ağrısı hiç yasamadim daha önce. Onun dışında adet belirtim bel ve karın ağrım yok. Ve takviye vitamin alıyorum kan ignesi vurunuyorum. Bunlar adeti geciktirirmi yani bu beyaz akıntı normalde yumurtlama döneminde olur diye duymuştum. İlaçlar yüzünden geç yumurtluyor olabilirmiyim ? Olsa bu süreç bukadar uzun sürermi ? Yoksa bunlar gebelik BELİRTİSİMİ biraz uzun oldu arkadaşlar ama bunları yaşayıp gebe olduğunu öğrenen varmı tecrübenize ihtiyacım var

Merhaba bendede ayni durum var sizde su an nedir durum

Merhaba bendede ayni durum var sizde su an nedir durum
Canım ara ara test yapıyorum bir iki saat sonra çok silik çizgi cikiyor. Hafif kasık ağrıları ve iştah açıklığı devam ediyor. Bilmiyorum 15 20 dk sonradan çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar o yüzden umitlenemiyorum. Regle 4- 5 gün var. Sende durum nedir

Benim reglime daha çok var ama bel agrisi yasiyorum ara ara bide gecen sol kasigim cok agriyordu

Benim reglime daha çok var ama bel agrisi yasiyorum ara ara bide gecen sol kasigim cok agriyordu
bakalım ne olacak canim regl gecikmeden asla umitlenmek istemiyorum bı de testte çift çizgiyi net olarak gormede.n. şimdiye kadar çıkması gerekirdi olsa heralde böyle silik sonradan çıkan cizgiler olmazdı diye düşünüyorum

merhaba çizgi 5-10 dakika içinde silik olarak çıkıyorsa kan testi yaptırın bence benimde çizgim çok silikti kan testine gittim hemen pozitif çıktı

merhaba çizgi 5-10 dakika içinde silik olarak çıkıyorsa kan testi yaptırın bence benimde çizgim çok silikti kan testine gittim hemen pozitif çıktı
Canım bir iki saat sonra çıkıyor dünde yaptım yarım saat içinde çıktı. Çok umitlenmek istemiyorum. Sence var mıdır ?

Canım bir iki saat sonra çıkıyor dünde yaptım yarım saat içinde çıktı. Çok umitlenmek istemiyorum. Sence var mıdır ?
seni ümitlendirmeyeyim ama negatif çıkan testlerime bakmıştım ben silik oluşmamıştı bi süre sonra bu durumda en iyisi birkaç gün daha beklemek

Bence ilişki sonrasındaki hemen hissedilen değişiklikler yumurtlamadan kaynaklanıyordur sonuçta yumurtlama zamanı döllenme oluyor.
Ben 2 hamileliğimdede o zamanlar hiçbişey hissetmedim en erken belirtim aşırı gazdı bide yerleşme kanamasıydı ama bunlarda adet zamanına tekabül ediyor. Adetten önce bence en erken belirti akıntı artışı, gaz ve vücut ısısının biraz yüksek oluşudur

seni ümitlendirmeyeyim ama negatif çıkan testlerime bakmıştım ben silik oluşmamıştı bi süre sonra bu durumda en iyisi birkaç gün daha beklemek
Canım bı testime bakar mısın ilk 45-50 dk da çıkan bu. Yok gbi çizgi değil mi ben anlayamadım da.

Kızlar ilişkinizden sonra gerçekten hamile olduğunuzu hişsettiniz mi? Diğer aylara göre o ay test falan yapmadan “ben hamileyim” dediniz mi merak ediyorum hislerinizi ve belirtilerinizi?
Hayır canım hiç hissetmedim hatta bu ay da kesin değilim diye düşünüyordum hiiç ama hiç ümidim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…