- 11 Ekim 2015
- 1.246
- 2.433
- 133
- Konu Sahibi mihrimahayse
-
Daha yeni denemeye başlamışsınız. 1 yıl deneyip de olmazsa korkun. Daha cook erkenAllah tan umut kesilmez hayatta neler var en basiti kısa zamanda vefat edeb Neslicanı düşünelim
Aynısı şuan bende de var adetime 16 gün var ve umarım bende hamileyimdir yumurtlama kanaması değildir inşallahGoguslerde hassasiyet ve gece yatarken kasik agrisi seklindeydi ilk belirtilerim ve birlesmeden 8 gun sonra acik pembe akinti geldi yerlesme kanamasiymis ve adetime 8 gun kala test yaptim dayanamadim cift cizgi cikti. Seninde hayirli haberlerini aliriz insaAllah
Hahahaha bende kendını hamile sanıyordum oldu tuttu kesin hemen diye arkadaşlara diyordum iştahsızlık yorgun bitkin hissetmeleri yaşıyordum ama meğer yanlış alarmBen hamile olmadığım ay tüm belirtileri yaşayıp gecikme de dahil kendimi aşırı hamile hissediyodum . Ana kraliçe ilan etmiştim kendimi . Sonra adet oldum ve olmamış çocuğumu düşük yapıyorum diye yaş tutmuştum yaaaa şimdi düşününce çok gülüyorum ama o zaman zordu. Hamile olduğum ay hiç ihtimal vermedigim bi aydı ve öğrendiğim an mükemmel pahabicilemez bi mutluluk
Aynen bende ilk ay kalırım diye emindim kendimdenBenim şuan 3. Denemem ilk ay hamile kalırım sanıyordum:) 3 yıllık evliyim daha yeni düşünmeye başladık işte bakalım nasip:)
Merhabalar Allah bebeginizi size bagislasin sıkıntiniz neydi acaba ne kadardir deniyordunuzBende doktorun bana doğal yollarla hamile kalman çok zor tüp bebek bile ihtimal dediği ay hamile kalmıştım adet olmayinca menepoza girdim artik diye ağlıyordumtest çubuğunun ustunu bir kutuyla kapatip gözümü kisarak bakmıştım sonra gözlerimi ovusturmaya başladım inanmiyodum o cift cuzgiyi gördüğüme insallah isteyen herkes şoklara girerek öğrenir cok güzel bir duygu sabaha kadar içimde kelebekler uçuştu bir ay boyunca ağlamistim anne olamıcam diye sabahina dunyanin en mutlu kadini olarak uyandim
Canim benim fsh değerim yüksek amh da düşüktü 0,7 di yani erken menepoz yumurta ömrüm bitmek üzere kaliteli yumurtam yokmusMerhabalar Allah bebeginizi size bagislasin sıkıntiniz neydi acaba ne kadardir deniyordunuz
Merhaba bendede ayni durum var sizde su an nedir durumArkadaşlar merhaba bu ay ovulasyon testi kullandim piki gördüm ve degerlendirdik. Bilemiyorum oldu mu olmadı mı adete daha 11 gün var hiçbir belirtim yok sadece aşırı iştah acilmasi bı de ara ara çok hafif kaşık batmalari. Pek umudum yok nedense ama sizce olmuş mudur
Canım ara ara test yapıyorum bir iki saat sonra çok silik çizgi cikiyor. Hafif kasık ağrıları ve iştah açıklığı devam ediyor. Bilmiyorum 15 20 dk sonradan çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar o yüzden umitlenemiyorum. Regle 4- 5 gün var. Sende durum nedirMerhaba bendede ayni durum var sizde su an nedir durum
Benim reglime daha çok var ama bel agrisi yasiyorum ara ara bide gecen sol kasigim cok agriyorduCanım ara ara test yapıyorum bir iki saat sonra çok silik çizgi cikiyor. Hafif kasık ağrıları ve iştah açıklığı devam ediyor. Bilmiyorum 15 20 dk sonradan çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar o yüzden umitlenemiyorum. Regle 4- 5 gün var. Sende durum nedir
bakalım ne olacak canim regl gecikmeden asla umitlenmek istemiyorum bı de testte çift çizgiyi net olarak gormede.n. şimdiye kadar çıkması gerekirdi olsa heralde böyle silik sonradan çıkan cizgiler olmazdı diye düşünüyorumBenim reglime daha çok var ama bel agrisi yasiyorum ara ara bide gecen sol kasigim cok agriyordu
merhaba çizgi 5-10 dakika içinde silik olarak çıkıyorsa kan testi yaptırın bence benimde çizgim çok silikti kan testine gittim hemen pozitif çıktıCanım ara ara test yapıyorum bir iki saat sonra çok silik çizgi cikiyor. Hafif kasık ağrıları ve iştah açıklığı devam ediyor. Bilmiyorum 15 20 dk sonradan çıkan çizgileri dikkate almayın diyorlar o yüzden umitlenemiyorum. Regle 4- 5 gün var. Sende durum nedir
Canım bir iki saat sonra çıkıyor dünde yaptım yarım saat içinde çıktı. Çok umitlenmek istemiyorum. Sence var mıdır ?merhaba çizgi 5-10 dakika içinde silik olarak çıkıyorsa kan testi yaptırın bence benimde çizgim çok silikti kan testine gittim hemen pozitif çıktı
seni ümitlendirmeyeyim ama negatif çıkan testlerime bakmıştım ben silik oluşmamıştı bi süre sonra bu durumda en iyisi birkaç gün daha beklemekCanım bir iki saat sonra çıkıyor dünde yaptım yarım saat içinde çıktı. Çok umitlenmek istemiyorum. Sence var mıdır ?
Haklısın canım bugün iş dönüşü gene alayım en iyisi.seni ümitlendirmeyeyim ama negatif çıkan testlerime bakmıştım ben silik oluşmamıştı bi süre sonra bu durumda en iyisi birkaç gün daha beklemek
Canım bı testime bakar mısın ilk 45-50 dk da çıkan bu. Yok gbi çizgi değil mi ben anlayamadım da.seni ümitlendirmeyeyim ama negatif çıkan testlerime bakmıştım ben silik oluşmamıştı bi süre sonra bu durumda en iyisi birkaç gün daha beklemek
Hayır canım hiç hissetmedim hatta bu ay da kesin değilim diye düşünüyordum hiiç ama hiç ümidim yoktuKızlar ilişkinizden sonra gerçekten hamile olduğunuzu hişsettiniz mi? Diğer aylara göre o ay test falan yapmadan “ben hamileyim” dediniz mi merak ediyorum hislerinizi ve belirtilerinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?