- 27 Temmuz 2019
- 141
- 71
- 48
- 34
- Konu Sahibi mihrimahayse
-
ben anladım şöylee kasık ağrılarım oldu ince ince sızı gibi ve göğsüm adet öncesi gibi şişti ama adetim biteli daha 10 gün olmuştu sonra test yapmıştımKızlar ilişkinizden sonra gerçekten hamile olduğunuzu hişsettiniz mi? Diğer aylara göre o ay test falan yapmadan “ben hamileyim” dediniz mi merak ediyorum hislerinizi ve belirtilerinizi?
Ne güzel inşallah bende sizin gibi yazarım bir günben anladım şöylee kasık ağrılarım oldu ince ince sızı gibi ve göğsüm adet öncesi gibi şişti ama adetim biteli daha 10 gün olmuştu sonra test yapmıştım
Yakın zamanda öğrendiniz herhalde hamileliği Allah kavuşmağı nasip etsin canıHissettim. Hatta konusunu bile açmıştım.
Saçmalıyorum ama sinirim geçmiyor
Herkese merhaba. Az önce ütü yaparken eşim geldi takıldı. Ütü masasına serip duzelttigim pantolunu bozdu en son. Ya çok sinirlendim. Aldım fırlattım pantolonu. Zaten sevmiyorum ütü yapmayı, işimi niye zorlastiriyorsun diye kızdım. Hiçbir şey demedi. Çocuk gibi yüzü değişti. Sonra da çıktı gitti...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar ilişkinizden sonra gerçekten hamile olduğunuzu hişsettiniz mi? Diğer aylara göre o ay test falan yapmadan “ben hamileyim” dediniz mi merak ediyorum hislerinizi ve belirtilerinizi?
Goguslerde hassasiyet ve gece yatarken kasik agrisi seklindeydi ilk belirtilerim ve birlesmeden 8 gun sonra acik pembe akinti geldi yerlesme kanamasiymis ve adetime 8 gun kala test yaptim dayanamadim cift cizgi cikti. Seninde hayirli haberlerini aliriz insaAllahKızlar ilişkinizden sonra gerçekten hamile olduğunuzu hişsettiniz mi? Diğer aylara göre o ay test falan yapmadan “ben hamileyim” dediniz mi merak ediyorum hislerinizi ve belirtilerinizi?
Ben hamile olmadığım ay tüm belirtileri yaşayıp gecikme de dahil kendimi aşırı hamile hissediyodum . Ana kraliçe ilan etmiştim kendimi . Sonra adet oldum ve olmamış çocuğumu düşük yapıyorum diye yaş tutmuştum yaaaa şimdi düşününce çok gülüyorum ama o zaman zordu. Hamile olduğum ay hiç ihtimal vermedigim bi aydı ve öğrendiğim an mükemmel pahabicilemez bi mutluluk
İnşallah ya isteyen herkeseGoguslerde hassasiyet ve gece yatarken kasik agrisi seklindeydi ilk belirtilerim ve birlesmeden 8 gun sonra acik pembe akinti geldi yerlesme kanamasiymis ve adetime 8 gun kala test yaptim dayanamadim cift cizgi cikti. Seninde hayirli haberlerini aliriz insaAllah ☺
İnsaAllah en hayirli sekliyleİnşallah ya isteyen herkese
Kızlar ilişkinizden sonra gerçekten hamile olduğunuzu hişsettiniz mi? Diğer aylara göre o ay test falan yapmadan “ben hamileyim” dediniz mi merak ediyorum hislerinizi ve belirtilerinizi?
Bir ilaç kullanmam gerekiyodu dedim yok zaten ama yine de tedbiri elden birakmiyim . Adete 5 gün kala test yaptım sadece gönül gözü açık olanların görebileceği bi çizgi gördüm ama dedim ben yanlış görüyorumyaaa her bebiş düşünenin yaşadığı şeyler agshejs peki olduğunuz ay ne hissettiniz☺
Hic bir belirtim yoktu hatta 8 haftalığım halada yok hala hamile olduguma inanamiorumKızlar ilişkinizden sonra gerçekten hamile olduğunuzu hişsettiniz mi? Diğer aylara göre o ay test falan yapmadan “ben hamileyim” dediniz mi merak ediyorum hislerinizi ve belirtilerinizi?
Günüm gecene kadar hic hissetmedim. Ancak geçtiği gün pembe lekelenme oldu. Ve sonrasında 1-2 hafta kasık ağrım oldu her an adet olacak gibiKızlar ilişkinizden sonra gerçekten hamile olduğunuzu hişsettiniz mi? Diğer aylara göre o ay test falan yapmadan “ben hamileyim” dediniz mi merak ediyorum hislerinizi ve belirtilerinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?