Gebeliğe Hazırlık Hamile bayanlar “hamile olduğunuzu nasıl hissettiniz” bize umut olur musunuz🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilişkinizden sonra gerçekten hamile olduğunuzu hişsettiniz mi? Diğer aylara göre o ay test falan yapmadan “ben hamileyim” dediniz mi merak ediyorum hislerinizi ve belirtilerinizi?
ben anladım şöylee kasık ağrılarım oldu ince ince sızı gibi ve göğsüm adet öncesi gibi şişti ama adetim biteli daha 10 gün olmuştu sonra test yapmıştım

İnşallah bende bu ay hamileyim, bat 1 Ekim ama ben kendim öyle hissediyorum sanki bu defa oldu diyorum. Güğüs uçlarımda aşırı hassasiyet var, dünde kasıklarımda çok batmalar oldu. Artık hayırlısı Allah'tan.

Ben umudumu kestigim icin adetim geciktikten 8 gun sonra anladim :) bicak saplanir gibi kasiklarimdan baldirlarima kisa sureli ama kitleyen bir agri vuruyordu.yuruken nefes nefese kaliyordum.

Hissettim. Hatta konusunu bile açmıştım.

Cok degisik bir kasik agrim vardi ama hic gecmiyordu ozellikle sag kasıgımda cok farkli agrilar oluyodu bide 2 3 hafta suren seffaf bir akintim vardi ve cinsel isteksizlik vardi istahsizlik vardi boyle anlamistim

Yakın zamanda öğrendiniz herhalde hamileliği Allah kavuşmağı nasip etsin canı

Reactions: Kuf
Kızlar ilişkinizden sonra gerçekten hamile olduğunuzu hişsettiniz mi? Diğer aylara göre o ay test falan yapmadan “ben hamileyim” dediniz mi merak ediyorum hislerinizi ve belirtilerinizi?
Ben hamile olmadığım ay tüm belirtileri yaşayıp gecikme de dahil kendimi aşırı hamile hissediyodum . Ana kraliçe ilan etmiştim kendimi . Sonra adet oldum ve olmamış çocuğumu düşük yapıyorum diye yaş tutmuştum yaaaa şimdi düşününce çok gülüyorum ama o zaman zordu. Hamile olduğum ay hiç ihtimal vermedigim bi aydı ve öğrendiğim an mükemmel pahabicilemez bi mutluluk

Goguslerde hassasiyet ve gece yatarken kasik agrisi seklindeydi ilk belirtilerim ve birlesmeden 8 gun sonra acik pembe akinti geldi yerlesme kanamasiymis ve adetime 8 gun kala test yaptim dayanamadim cift cizgi cikti. Seninde hayirli haberlerini aliriz insaAllah

yaaa her bebiş düşünenin yaşadığı şeyler agshejs peki olduğunuz ay ne hissettiniz

İnşallah ya isteyen herkese

Benim ilk ayda oldu. O yuzden surekli beklenti icindeydim. Ama nefes nefese kaliyodum. Gobek deligim bi tuhaf geliyodu. Kasiklarimda agri vardi daha dogrusu sol kasigimda. Asiri bas agrim vardi. Tabi bunlar psikolojik mi diye de dusunuyodum bas agrim haric. Cunku 3 haftalikken dayanamadim kan testi yaptirdim

yaaa her bebiş düşünenin yaşadığı şeyler agshejs peki olduğunuz ay ne hissettiniz☺
Bir ilaç kullanmam gerekiyodu dedim yok zaten ama yine de tedbiri elden birakmiyim . Adete 5 gün kala test yaptım sadece gönül gözü açık olanların görebileceği bi çizgi gördüm ama dedim ben yanlış görüyorum evdeki tüm odaların ışığında baktım yetmedi kuzey güney farklı cephelerdeki balkonlarda baktım . İdrarlı çubuğa karşı inanılmaz bi sempatim gelişmişti ertesi sabah kan verdim ama yetmez 5 gün üst üste idrar testi yapmaya devam ettim bir yandan da kan testlerine devam ettim . Artık anneydim ve o testleri yaptırmak bu mutluluğu yaşamak benim en doğal hakkıdı ve sonuna kadar yaşadım .
Kendi mutluluğum dışında özel bişey yaşamadım sadece midem pek iyi değildi ve öğrendiğimde de aklî dengemi bir süre kaybettim Rabbim isteyen herkese saglikla sıhhatle melegini nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

Hic bir belirtim yoktu hatta 8 haftalığım halada yok hala hamile olduguma inanamiorum

Günüm gecene kadar hic hissetmedim. Ancak geçtiği gün pembe lekelenme oldu. Ve sonrasında 1-2 hafta kasık ağrım oldu her an adet olacak gibi

Rüyalarıma girerdi miniğim :) normal de hiçbir şekilde belirtim olmadı zaten ramazandı oruç tutuyordum sadece iftardan sonra Bi hafif miğde bulantım oluyordu ama oructandır dedim. Birden yemeğe yükleniyorsun filan ya öyle sandım eşime sordum aynısı sende de oluyor mu diye hayır ben normalim diyordu. Ertesi gününden itibaren hep rüyalarıma girdi 3 4 gün üst üste bebek gördüm rüyamda seviyorum emziriyorum pışpışlıyorum filan sonra dayanamadım gittim test aldım ikinci cizgiyi gördüm :) sonra da kan testi filan derken geldi miniğim yanımda uyuyor mışıl mışıl 9. Ayımıza girdik bile :)

Bende doktorun bana doğal yollarla hamile kalman çok zor tüp bebek bile ihtimal dediği ay hamile kalmıştım adet olmayinca menepoza girdim artik diye ağlıyordum test çubuğunun ustunu bir kutuyla kapatip gözümü kisarak bakmıştım sonra gözlerimi ovusturmaya başladım inanmiyodum o cift cuzgiyi gördüğüme insallah isteyen herkes şoklara girerek öğrenir cok güzel bir duygu sabaha kadar içimde kelebekler uçuştu bir ay boyunca ağlamistim anne olamıcam diye sabahina dunyanin en mutlu kadini olarak uyandim

Bir de cok sacma gelecek ama test yapmadan onceki gece elimde test olmadığı icin internetten araştırdığım şeyleri yaptım. Pet bardaga idrarimi koyup birine limon sıktım kopurdu. Birine de karbonat doktum o da kopurdu. Hamile kadinin idrarındaki asit orani fazla oldugu icin kopurmustu valla doğru da cikti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…