• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile bayanlar “hamile olduğunuzu nasıl hissettiniz” bize umut olur musunuz🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah doğru hissediyorsundur canım en yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum 😊 Bu forumu da işte bu yüzden seviyorum aynı durumda olan onlarca kadınız ve hiç tanımadığımız kadınlara gönülden dua ediyoruz. Belki de bu süreçte en çok ihtiyacımız olan şey dua 😊😊
kesinlikle oyle Allah isteyen herkese nasip etsin son 4 gunum kaldi banada dua edin😊

Yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti, Yumurtlamadan 2 gün sonradan itibaren kasığıma ve belime ağrı girdi. Ağrı sürekli ama hayatımı etkileyecek seviyede değil. Şuan adete 4 gün var dün itibariyle sancı bi tık arttı. Ve dünden beri ateş basıyor. Bu sabah idrar testim negatif çıktı ama hamile olduğuma o kadar eminim ki. Değilsem düşüşüm muhteşem olur:-) Bu not burada kalsın bakalım :KK22:
Vee hamilesinn🧸🥳🥳

Aslında bu yazıyı yazdığımda hamile değilmişim bir ay sonra hamile kaldım :KK22:

Ve şunu itiraf etmeliyim ki benim son günlerde uykumdan uyandıracak seviyede göğüs ağrısı dışında pek bir belirtim olmadı. Ve belirtileri arıyoruz ama hamileliği öğrenmeden önce çok hatrı sayılır bir belirti yaşamadım. Ve bu süreçte öğrendiğim en önemli şey şu ki Her kadının hamileliği kendine özel :anneadayı::KK200:

Rabbim tüm bekleyenleri en kısa zamanda sevindirsin inşallah :KK68:

Back