- 6 Eylül 2016
- 4.733
- 6.291
- 158
- Konu Sahibi mihrimahayse
-
Ne guzelBende doktorun bana doğal yollarla hamile kalman çok zor tüp bebek bile ihtimal dediği ay hamile kalmıştım adet olmayinca menepoza girdim artik diye ağlıyordumtest çubuğunun ustunu bir kutuyla kapatip gözümü kisarak bakmıştım sonra gözlerimi ovusturmaya başladım inanmiyodum o cift cuzgiyi gördüğüme insallah isteyen herkes şoklara girerek öğrenir cok güzel bir duygu sabaha kadar içimde kelebekler uçuştu bir ay boyunca ağlamistim anne olamıcam diye sabahina dunyanin en mutlu kadini olarak uyandim
Benim ilk ayda oldu. O yuzden surekli beklenti icindeydim. Ama nefes nefese kaliyodum. Gobek deligim bi tuhaf geliyodu. Kasiklarimda agri vardi daha dogrusu sol kasigimda. Asiri bas agrim vardi. Tabi bunlar psikolojik mi diye de dusunuyodum bas agrim haric. Cunku 3 haftalikken dayanamadim kan testi yaptirdim
Hahahah çok tatlı anlatmışsınızBir ilaç kullanmam gerekiyodu dedim yok zaten ama yine de tedbiri elden birakmiyim . Adete 5 gün kala test yaptım sadece gönül gözü açık olanların görebileceği bi çizgi gördüm ama dedim ben yanlış görüyorumevdeki tüm odaların ışığında baktım yetmedi kuzey güney farklı cephelerdeki balkonlarda baktım . İdrarlı çubuğa karşı inanılmaz bi sempatim gelişmişti ertesi sabah kan verdim ama yetmez 5 gün üst üste idrar testi yapmaya devam ettim bir yandan da kan testlerine devam ettim . Artık anneydim ve o testleri yaptırmak bu mutluluğu yaşamak benim en doğal hakkıdı ve sonuna kadar yaşadım .
Kendi mutluluğum dışında özel bişey yaşamadım sadece midem pek iyi değildi ve öğrendiğimde de aklî dengemi bir süre kaybettimRabbim isteyen herkese saglikla sıhhatle melegini nasip etsin aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
Hic bir belirtim yoktu hatta 8 haftalığım halada yok hala hamile olduguma inanamiorum
Bu regl sancıları da olabilir.İnşallah bende bu ay hamileyim, bat 1 Ekim ama ben kendim öyle hissediyorum sanki bu defa oldu diyorum. Güğüs uçlarımda aşırı hassasiyet var, dünde kasıklarımda çok batmalar oldu. Artık hayırlısı Allah'tan.
Heralde adet kanaması gibi olmadı ondan anlamışşsınızdırGünüm gecene kadar hic hissetmedim. Ancak geçtiği gün pembe lekelenme oldu. Ve sonrasında 1-2 hafta kasık ağrım oldu her an adet olacak gibi
Maşallah ne güzel:)Rüyalarıma girerdi miniğim :) normal de hiçbir şekilde belirtim olmadı zaten ramazandı oruç tutuyordum sadece iftardan sonra Bi hafif miğde bulantım oluyordu ama oructandır dedim. Birden yemeğe yükleniyorsun filan ya öyle sandım eşime sordum aynısı sende de oluyor mu diye hayır ben normalim diyordu. Ertesi gününden itibaren hep rüyalarıma girdi 3 4 gün üst üste bebek gördüm rüyamda seviyorum emziriyorum pışpışlıyorum filan sonra dayanamadım gittim test aldım ikinci cizgiyi gördüm :) sonra da kan testi filan derken geldi miniğim yanımda uyuyor mışıl mışıl 9. Ayımıza girdik bile :)
Gerçekten Rabbim Ol derse her şey olurBende doktorun bana doğal yollarla hamile kalman çok zor tüp bebek bile ihtimal dediği ay hamile kalmıştım adet olmayinca menepoza girdim artik diye ağlıyordumtest çubuğunun ustunu bir kutuyla kapatip gözümü kisarak bakmıştım sonra gözlerimi ovusturmaya başladım inanmiyodum o cift cuzgiyi gördüğüme insallah isteyen herkes şoklara girerek öğrenir cok güzel bir duygu sabaha kadar içimde kelebekler uçuştu bir ay boyunca ağlamistim anne olamıcam diye sabahina dunyanin en mutlu kadini olarak uyandim
Benimde Bat 6 Ekim şuan sadece yoğun uzayan bi şekilde akıntım var başka bir şey yokBenim Bat 5 Ekim anlayacağınız 12 gün falan var mesela. Bende umutluyum her zamanki gibi. Bugün feci şekilde göğüslerim şişti sızlamaya falan başladı, arada kasık ağrısı oluyor ama çok nadir. Ben adet sancısına yoruyorum genelde.
İnşallah. Canım öylesindir. Benimde bat 6 ekim güzel haberlerini buradan bekliyoruz inşallahİnşallah bende bu ay hamileyim, bat 1 Ekim ama ben kendim öyle hissediyorum sanki bu defa oldu diyorum. Güğüs uçlarımda aşırı hassasiyet var, dünde kasıklarımda çok batmalar oldu. Artık hayırlısı Allah'tan.
Ben her ay belirti aramaktan yorulan ama bıkmayanlardanım.Benimde Bat 6 Ekim şuan sadece yoğun uzayan bi şekilde akıntım var başka bir şey yok
Benim şuan 3. Denemem ilk ay hamile kalırım sanıyordum:) 3 yıllık evliyim daha yeni düşünmeye başladık işte bakalım nasip:)Ben her ay belirti aramaktan yorulan ama bıkmayanlardanım.
Allah tan umut kesilmez hayatta neler var en basiti kısa zamanda vefat edeb Neslicanı düşünelimBenim şuan 3. Denemem ilk ay hamile kalırım sanıyordum:) 3 yıllık evliyim daha yeni düşünmeye başladık işte bakalım nasip:)
Tabii ki de umut kesilmez.Allah tan umut kesilmez hayatta neler var en basiti kısa zamanda vefat edeb Neslicanı düşünelim
inşallah allah gönlünüze göre versin :)Ne güzel inşallah bende sizin gibi yazarım bir gün
Teşekkür ederim aminYakın zamanda öğrendiniz herhalde hamileliği Allah kavuşmağı nasip etsin canı
Evet aslında bu belirtilerimiz hep oluyor ama kendimizi çok dinliyoruz erkenden hssediyoruz, genelde regl sancısı çıkıyor. Bu ayda öyle olacak heralde.Benim Bat 5 Ekim anlayacağınız 12 gün falan var mesela. Bende umutluyum her zamanki gibi. Bugün feci şekilde göğüslerim şişti sızlamaya falan başladı, arada kasık ağrısı oluyor ama çok nadir. Ben adet sancısına yoruyorum genelde.
Yok hayır. Biraz abes mi olur bilemiyorum ama ilk gece ilişkide gelen kan gibiydi. Böyle ucuk bir pembe renkHeralde adet kanaması gibi olmadı ondan anlamışşsınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?