Gebeliğe Hazırlık Hamile bayanlar “hamile olduğunuzu nasıl hissettiniz” bize umut olur musunuz🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne guzel Allah ol dedikten sonra oluyo iste doktorlar cok biliyo cok eminler

Hahahah çok tatlı anlatmışsınız amin canım inşallah Rabbim kıymet bildirsin hayırlı sağlıklar evlatlar nasip etsin

Bu regl sancıları da olabilir.

Maşallah ne güzel:)

Benim Bat 5 Ekim anlayacağınız 12 gün falan var mesela. Bende umutluyum her zamanki gibi. Bugün feci şekilde göğüslerim şişti sızlamaya falan başladı, arada kasık ağrısı oluyor ama çok nadir. Ben adet sancısına yoruyorum genelde.

Gerçekten Rabbim Ol derse her şey olur

Benimde Bat 6 Ekim şuan sadece yoğun uzayan bi şekilde akıntım var başka bir şey yok

İnşallah. Canım öylesindir. Benimde bat 6 ekim güzel haberlerini buradan bekliyoruz inşallah

Evet aslında bu belirtilerimiz hep oluyor ama kendimizi çok dinliyoruz erkenden hssediyoruz, genelde regl sancısı çıkıyor. Bu ayda öyle olacak heralde.

Arkadaşlar merhaba bu ay ovulasyon testi kullandim piki gördüm ve degerlendirdik. Bilemiyorum oldu mu olmadı mı adete daha 11 gün var hiçbir belirtim yok sadece aşırı iştah acilmasi bı de ara ara çok hafif kaşık batmalari. Pek umudum yok nedense ama sizce olmuş mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…