Gebeliğe Hazırlık Hamile bayanlar “hamile olduğunuzu nasıl hissettiniz” bize umut olur musunuz🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz yok valla ona takilmadim ne bileyim okuyunca bi huzun kapladi icimi Rabbim hepinizin kucagini hayirli evlatlarla doldursun insallah
Şu an duygusal anına denk gelmiş. Ama başka zaman buna takılırdın sanki. Yanılıyor muyum? Duana da amin. Ben de bebe bebe diye tüm topiklerde aktifim neredeyse.

Şu an duygusal anına denk gelmiş. Ama başka zaman buna takılırdın sanki. Yanılıyor muyum? Duana da amin. Ben de bebe bebe diye tüm topiklerde aktifim neredeyse.
Belkide:) Valla o bayan kadin muhabbetini hic anlamadim bu zamana kadar ondan takilmazdim yine de ya Dunyanin en zor seyi beklemek belirsizlik.. kac yasindasin canim

Belkide:) Valla o bayan kadin muhabbetini hic anlamadim bu zamana kadar ondan takilmazdim yine de ya Dunyanin en zor seyi beklemek belirsizlik.. kac yasindasin canim
28.5 ben de sabırsızımdır çok normalde bu süreçte çok da stres yaptım. Sabrı öğreniyoruz iste.

ben hiç hissetmemiştim. zaten hamilelik belirtisi dediğimiz şeyler hemen hemen 4. 5. haftadan sonra ortaya çıkıyor. normal kasık ağrısı ve göğüs ağrısı olmuştu adet olacağım zannederken hamile olduğumu öğrendim. Allahım isteyen herkese nasip etsin. biraz akışına bırakmak lazım ama

Ben bir defa hamile kaldim ama dusuk yaptım. O hamileliğimde aşermiştim resmen canım tereyağlı yufka ekmek çekmişti. Ama aklima hamile olabileceğim hiç gelmemişti bir de kasık agrım vardı ama o düşükten kaynaklanan bir ağrı diye tahmin ediyorum. Şu an da bütün belirtileri yaşıyorum ama adet oluyorum hep. Kısmet değilmiş ne yapalım dünyanın sonu değil ya. Evet çok istiyorum ama rabbim vermiyorsa vardır bir hayır...

Bende suanda hamile oldugumu hissediyorum bakalim insallah
Inşallah doğru hissediyorsundur canım en yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum Bu forumu da işte bu yüzden seviyorum aynı durumda olan onlarca kadınız ve hiç tanımadığımız kadınlara gönülden dua ediyoruz. Belki de bu süreçte en çok ihtiyacımız olan şey dua

Kızlar bugün diş hekimine gittim röntgen istedi. Bu ay hiç umudum yok röntgen odasına girdim hazırlandım tam çekilecek görevliye ben hamile olabilirim deyiverdim bir anda. Nasıl ağzımdan cıktı ben de anlamadım ve röntgen cektirmedim. Doktorum da randevumu gebeliğin kesinleşeceği bir tarihe aldı tedavi olmadım. Acaba Allah'ım mı söyletti diyorum bir an umutlandım

Kızlar ilişkinizden sonra gerçekten hamile olduğunuzu hişsettiniz mi? Diğer aylara göre o ay test falan yapmadan “ben hamileyim” dediniz mi merak ediyorum hislerinizi ve belirtilerinizi?
Evet ben dedım demeyı gectım cok erken ogrendım hamılelıgımı 2haftalık falan iken

Nasil ogrendin canim anlatirmisin biraz
Avulasyon testi (yumurtlama gununu belırlıyen test) yapıyordum son 4gundur baktım hep çift çizgi, suphelendımm erken gebelık testı yaptımm, pozitif bida aldım yaptım oda pozitif sonra kan verdım hcg ıcın , 338di 4gun sonra 2065 oldu , bugunde keseyi gördüm ama bunlar hep Bellı bı zaman aldı bana 5yıl gıbı geldıı Resmen ben baya erken ogrendım anlıcağın

Masallah Rabbim bagislasin sana canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…