- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
- Konu Sahibi mihrimahayse
-
Maşaallah ne güzelAdetim biter bitmez olan birliktelikte hamile kaldım çünkü bir daha bir araya gelememiştik o günlerde adetim bitince 10 gün sonra ben fark ettim hamile olduğumu
Oğlum olacak inşallah az kaldıMaşaallah ne güzelneyiniz olcak peki ❤
Bayanlar dendiği için degil mi?Cok uzdu bu baslik beni
Kiz yok valla ona takilmadim ne bileyim okuyunca bi huzun kapladi icimi Rabbim hepinizin kucagini hayirli evlatlarla doldursun insallahBayanlar dendiği için degil mi?
Şu an duygusal anına denk gelmiş. Ama başka zaman buna takılırdın sanki. Yanılıyor muyum?Kiz yok valla ona takilmadim ne bileyim okuyunca bi huzun kapladi icimi Rabbim hepinizin kucagini hayirli evlatlarla doldursun insallah
Belkide:) Valla o bayan kadin muhabbetini hic anlamadim bu zamana kadar ondan takilmazdim yine de yaŞu an duygusal anına denk gelmiş. Ama başka zaman buna takılırdın sanki. Yanılıyor muyum?Duana da amin. Ben de bebe bebe diye tüm topiklerde aktifim neredeyse.
28.5 ben de sabırsızımdır çok normalde bu süreçte çok da stres yaptım. Sabrı öğreniyoruz iste.Belkide:) Valla o bayan kadin muhabbetini hic anlamadim bu zamana kadar ondan takilmazdim yine de yaDunyanin en zor seyi beklemek belirsizlik.. kac yasindasin canim
Her nasip vaktine esirdir Rabbim ol der olur hic streslenip kendini uzme akisina birak zaten kendiliginden oluyor28.5 ben de sabırsızımdır çok normalde bu süreçte çok da stres yaptım. Sabrı öğreniyoruz iste.
Bunu yapabilmek için uğraşıyoruz. Basardığımızda olacak.Her nasip vaktine esirdir Rabbim ol der olur hic streslenip kendini uzme akisina birak zaten kendiliginden oluyor
Yok malesef hamile değilimOğlum olacak inşallah az kaldısiz hamile misiniz
Inşallah doğru hissediyorsundur canım en yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorumBende suanda hamile oldugumu hissediyorum bakalim insallah
Evet ben dedım demeyı gectım cok erken ogrendım hamılelıgımı 2haftalık falan ikenKızlar ilişkinizden sonra gerçekten hamile olduğunuzu hişsettiniz mi? Diğer aylara göre o ay test falan yapmadan “ben hamileyim” dediniz mi merak ediyorum hislerinizi ve belirtilerinizi?
Nasil ogrendin canim anlatirmisin birazEvet ben dedım demeyı gectım cok erken ogrendım hamılelıgımı 2haftalık falan iken
Avulasyon testi (yumurtlama gununu belırlıyen test) yapıyordum son 4gundur baktım hep çift çizgi, suphelendımm erken gebelık testı yaptımm, pozitif bida aldım yaptım oda pozitifNasil ogrendin canim anlatirmisin biraz
Masallah Rabbim bagislasin sana canimAvulasyon testi (yumurtlama gununu belırlıyen test) yapıyordum son 4gundur baktım hep çift çizgi, suphelendımm erken gebelık testı yaptımm, pozitif bida aldım yaptım oda pozitifsonra kan verdım hcg ıcın , 338di 4gun sonra 2065 oldu , bugunde keseyi gördüm ama bunlar hep Bellı bı zaman aldı bana 5yıl gıbı geldıı Resmen ben baya erken ogrendım anlıcağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?