• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile bayanlar “hamile olduğunuzu nasıl hissettiniz” bize umut olur musunuz🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım akıntıdan yumurtlama kesin olarak anlaşılmaz ovulasyon test yap bence
Varsa belli olur hem hamileliktede ovulasyon çift çizgi koyu çıkıyormuş gören çok var
Hiç gebelik testi de mi yapmadın? 11 gün az değil gecikmen bu kadar olurmuydu peki
Bukadar da gecikme olmazdı bir yada üç gn arası öncrsi yada sonrası 11çok geldi bana da inş vucut kendini hazırlıyor diyenler doğru diyordur:)

Ben etrafındakilere hep hamile olsam kesin hissederim diyordum hamile olduğumu öğrendiğimde 6 haftalık hamileydim 😂ki ilk beş haftası kesinlikle bir belirti yok son hafta halsizlik uyku hali var sadece :)

Yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti, Yumurtlamadan 2 gün sonradan itibaren kasığıma ve belime ağrı girdi. Ağrı sürekli ama hayatımı etkileyecek seviyede değil. Şuan adete 4 gün var dün itibariyle sancı bi tık arttı. Ve dünden beri ateş basıyor. Bu sabah idrar testim negatif çıktı ama hamile olduğuma o kadar eminim ki. Değilsem düşüşüm muhteşem olur:-) Bu not burada kalsın bakalım :KK22:

Benim adete 1 hafta kala gozum kararmaya başlamıştı ayağı kalkınca ama hamile olduğumu anlamadım diyer aylar daha çok bekliyodum herhalde

Kızlar ilişkinizden sonra gerçekten hamile olduğunuzu hişsettiniz mi? Diğer aylara göre o ay test falan yapmadan “ben hamileyim” dediniz mi merak ediyorum hislerinizi ve belirtilerinizi?🌸
Ay tam benim için açılmış bir konu 😍 Ben geçtiğimiz ay yani aralık ayında hamile kalacağımı Rabbim hissettirdi. Kasım ayında bir düşük yaptım ben 1.5 senedir gebelik için uğraştım pcos hastasıyım bu arada Aralık ayında adetimi gördüm başladım ovü takibine bu arada ilk kez adet sancısı hissettim yumurta takibinde de yumurtamın çatladığını da hissettim o günleri değerlendirdik ve şuan 6+5 günlük bi meleğim var göbüşümde darısı isteyenlere olsun 🌸

Kızlar ilişkinizden sonra gerçekten hamile olduğunuzu hişsettiniz mi? Diğer aylara göre o ay test falan yapmadan “ben hamileyim” dediniz mi merak ediyorum hislerinizi ve belirtilerinizi?🌸

Gece sürekli kasinti ile uyanmaya başladım. Huysuz bir şekilde uyaniyodum ağlamaklı. Nefes nefese kaliyodum. Balıktan tiksinmiştim. Kokulara çok hassastım. Kii bunlar 4 gün falan sürdü heralde çünkü öğrendiğimde 3 haftalıkti😂

Merhaba bende anlamıştım yumurtlama günümden iki gün sonrasında kuyruk sokumu bel ağrısı ve kasık ağrılarım hayatımı etkileyecek derecede olmuştu. Şöyle ki yataktan kalkarken bile acı duyuyordum. Pcoslu olduğum için ve kilo aldığım için etrafımda ki herkes hamile değilsindir hava soğudu üşütmüşsündür dediler içimden bi ses hep hamilesin diyordu 😇 adetime bir gün kala test yaptım ve silik çizgi çıktı. Rabbime şükürler olsun 🙏 isteyen herkese nasip olsun inşallah ❤️

Merhaba bende anlamıştım yumurtlama günümden iki gün sonrasında kuyruk sokumu bel ağrısı ve kasık ağrılarım hayatımı etkileyecek derecede olmuştu. Şöyle ki yataktan kalkarken bile acı duyuyordum. Pcoslu olduğum için ve kilo aldığım için etrafımda ki herkes hamile değilsindir hava soğudu üşütmüşsündür dediler içimden bi ses hep hamilesin diyordu 😇 adetime bir gün kala test yaptım ve silik çizgi çıktı. Rabbime şükürler olsun 🙏 isteyen herkese nasip olsun inşallah ❤
Umut oldun şu an bana. Yumurtlama günümden beri kasıklarım şiddetli şekilde ağrıyor. İnşallah ben de hamileyimdir

Umut oldun şu an bana. Yumurtlama günümden beri kasıklarım şiddetli şekilde ağrıyor. İnşallah ben de hamileyimdir
Bende degisik bi sag kasik agrisi oldu bütün gece adetime 3 gun kala sabah test yaptim net cikti, ama sunu da atlama ki hic belirtisiz sadece adet gecikmesiyle de ogrenebilirsin kafani cok yorma, hakkina hayirlisi olsun

Yumurtlamamın üzerinden 11 gün geçti, Yumurtlamadan 2 gün sonradan itibaren kasığıma ve belime ağrı girdi. Ağrı sürekli ama hayatımı etkileyecek seviyede değil. Şuan adete 4 gün var dün itibariyle sancı bi tık arttı. Ve dünden beri ateş basıyor. Bu sabah idrar testim negatif çıktı ama hamile olduğuma o kadar eminim ki. Değilsem düşüşüm muhteşem olur:-) Bu not burada kalsın bakalım :KK22:
Merhaba test yaptınız mı acaba sizi merak ettimde 🙏🏽 inşallah hamilesizdir

merhabalar benimde bir sorum olacak gerçi her bünyenin farklı olur belirtileri ama yine de insan merak ediyor :) bu ara ara ince sızı şeklinde batma dedikleriniz adetinize kadar sürekli süren bir durum mu yoksa bir kaç gün olup geçiyor mu

Kizlar merhaba ben yeni üyeyim ♥️ aklimda bir kaç soru var yardımcı olursanız çok sevinirim.. geçen ay adetim 2gunde bitti miktarı da az idi (normalde 3 gün dolu dolu olurdu ) bu ay da adetim gelmedi 2 gün geçti normal tarihinden. Kasıklarımda ağrı var sanki regl olmuşum gibi göğüslerim de her aydan daha fazla ağrı var, hassas ve şişler .. gebelik testi yapmali miyim ? Sizlerden böyle seyler yaşayan olduysa lütfen cevap yazın bana , şimdiden teşekkürler ♥️

Back