- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
evet hiç küçük değiller. Bir de benim mobilyalarım yatak bazalı olduğu için o hariç hepsi yerden yüksekler. Kafanı eğdiğin anda karşılaşıyorsun gariplerimin kamuflaj alanları çok kötü bu sefer de her kafanı eğdiğin her adımını attığın yerde bir taneyle karşılaşıyorsun. Reenkarnasyona falan inanmaya başlayacağım. Bunlar böcek değil, başka birşey. Bir ağırlığı var nasıl anlatsam işini hakkıyla yapan bir böcek
Birde mücadele alanları çok geniş dediğiniz gibi. Gider borusu, lavabo altı, klozet içi (suda yüzüp hayatta kalan böcek mi olur ya) o kadar çok delik var ki evlerde. Eşim dün aceleyle odaya girmişti, o çıkltığında ardında topallayan bir hamam böceği kalmışo üçüncü gördüğümüz böcekti. Sonra onu öldürdüm ben. Öldürdüm diye sevinirken nette gördüm ki ölürken yumurtalarını bırakıp ölüyorlarmış. Bunlar böcek değil
Ucanlar var yaa onlara hiç çözüm yok kışı beklicekler artıkRaid tablet koyun kuytu köşelere..Birdaha gormezsiniz çok etkili.ama uçuyor biri dediniz o çok ilginc
Raid tablet koyun kuytu köşelere..Birdaha gormezsiniz çok etkili.ama uçuyor biri dediniz o çok ilginc
Evin bahçesi ve yakın çevresi temizlibakımlı vs ama 200 metre ötede kocaaa bir orman var. Bilmem alakası var mıdır.Ucanlar var yaa onlara hiç çözüm yok kışı beklicekler artık
Bilmiyorum birisi yazdı mı ama şöyle bir yöntem var.
Hamam böceği her zaman yuvasına döner mutlaka.
Hamam böceklerini en sık gördüğünüz yerlere pudra şekeri-karbonat karıştırıp dökün. Çocuğunuz varsa onun için de zararlı olmaz. Şekerli olduğu için sevecektir böcek. Normalde insanda ufak bir mide gazı yaparken bu karışım hamamböceklerinin midesinin patlamasına ve ölmesine sebep oluyor. Yuvada öldüğü için diğerleri onu yiyorlar. Onu yiyen hamam böcekleri de böylelikle patlıyor. Bu yöntemi denemenizi tavsiye ederim. Bir ziraat mühendisinin yazısını okumuştum.
ormanla alakası yoktur ya bizim binanın kapalı otoparkında kanalizasyon borusu patlamış bir kaç gündür yukarılara da hafif koku geliyordu sanırım geöiyi terkettiler evlere doğru geldiler eminim yakınlarınızda bir sıkıntı olmuştur ya da rutubet vardır gerçi bende nemin neredeyse %90 larda seyrettiği bir ildeyim belki alakası vardır diyorumEvin bahçesi ve yakın çevresi temizlibakımlı vs ama 200 metre ötede kocaaa bir orman var. Bilmem alakası var mıdır.
Galiba gerçekten kusucam :) Mühendiste biraz nazilik var sanki :) Aklımın bir kenarında dursun baktım koca ilaç şirketi üstesinden gelemedi patlatıcaz napalımBilmiyorum birisi yazdı mı ama şöyle bir yöntem var.
Hamam böceği her zaman yuvasına döner mutlaka.
Hamam böceklerini en sık gördüğünüz yerlere pudra şekeri-karbonat karıştırıp dökün. Çocuğunuz varsa onun için de zararlı olmaz. Şekerli olduğu için sevecektir böcek. Normalde insanda ufak bir mide gazı yaparken bu karışım hamamböceklerinin midesinin patlamasına ve ölmesine sebep oluyor. Yuvada öldüğü için diğerleri onu yiyorlar. Onu yiyen hamam böcekleri de böylelikle patlıyor. Bu yöntemi denemenizi tavsiye ederim. Bir ziraat mühendisinin yazısını okumuştum.
Bakın şimdi aklıma geldi. Arka odamda kurutucu var. Genelde geceleri açıyorum. Ses işçeri gelmesin dışarıda çıkmasın diye kapıı kapatıp tekrar sabah açıyorum. İçerisi o sabahloar çok sıcak oluyor. Ordanmı girdiler ürediler geldiler acabaormanla alakası yoktur ya bizim binanın kapalı otoparkında kanalizasyon borusu patlamış bir kaç gündür yukarılara da hafif koku geliyordu sanırım geöiyi terkettiler evlere doğru geldiler eminim yakınlarınızda bir sıkıntı olmuştur ya da rutubet vardır gerçi bende nemin neredeyse %90 larda seyrettiği bir ildeyim belki alakası vardır diyorum
bilmemde bende sivrisinek kovucular varya raidin prize takılan ondan taktım iki gündür sivriler oğlumu yiyor diye eşimin iddiası bu aletten sonra çıktılar ortaya çekiyor olabilir sen görmedin bende iki tane küçük öldürdüm dün dediBakın şimdi aklıma geldi. Arka odamda kurutucu var. Genelde geceleri açıyorum. Ses işçeri gelmesin dışarıda çıkmasın diye kapıı kapatıp tekrar sabah açıyorum. İçerisi o sabahloar çok sıcak oluyor. Ordanmı girdiler ürediler geldiler acaba
Geçen sene annemin evini ilaçlattık. İlaçlayan adam 10 tane böcek görüyorsanız yuvalarında 100 katı böcek vardır dedi . Jel ilaçlama yaptılar kokusu yok bulaşma ihtimali de yokmuş. Bence vakit kaybetmeden ilaçlatın. İnanılmaz çabuk ve çok ürüyorlar.
Adam söylediğinde ben de bir tuhaf olmuştum.şu 100 katı 500 katı 600 katı muhabbeti varya, vücudumda yüzlerce hamam böceği dolaşıyormuş gibi hissediyorum
AyyBence onu yiyenler daha da büyüyüp güçleniyor ve intikam için geri geliyorlardeğişik bi suikast
Aman hamam böceklerinden kurtulunda Hitler'i Stalin'i olsun problem değilGaliba gerçekten kusucam :) Mühendiste biraz nazilik var sanki :) Aklımın bir kenarında dursun baktım koca ilaç şirketi üstesinden gelemedi patlatıcaz napalım
hayvana cilt bakimi yapicaktim desenize. Ne demem bir kutu raid sikiyorsun olmuyor ne demek ya Allahim sen bana guc ver. Esim bu gece evde olmayacak. +18 film kusagi gibi bir gece beni bekliyor. Raid kutusunuda dus niyetine kullandiklarini ogrenmem iyi oldu
Vallahi de dert billlahi de dert. Bana yalnız üç saat uyku uyutmuş nalet varlık. Dun evin bşr anyasında bir konyasında çıktığından geldiği kaynağı tespit edemediğim bu iğrenç boceklerden dun gece yalnızca birkaç saat içinde altı tane gorup oldurduk. Yemek yaparken ocağı kıstım. Kısma derecesine bakmak için eğilip bakarız ya ocağa, bir baktım biri ters döbnüş yanmış yatıyor. Anlatırken ürperiyorum. Herşeyi iki parmağımla tutup silkeleyip elime alıyorum. Mutfak artık girilenez bölge. Dördüncü hamam böceği uçarak kaçma girişiminde bulunduğundan sadece yere değil duvara koltuğa dolaba vs de bakmam gerekiyor. Eşimi haftalardır zaman zaman birşey ısırıyordu. Aynı yatağı paylaşıyormuşuzben yeni evli sayılırım anlamam böcekten böcek yok etme yöntemlerinden. İlaçlama şirketi diyeceksiniz de demeyin. Evden ayrılamayız. Eşim onemli bir proje üzerinde çalışıyor. Tüm malzemeleri evde ve evde heryerde. Yok ilaçlama olmadan olmaz derseniz onu da söyleyin Allah affetsin olmasalardıda olurdu sanki ya
Ekleme: Bu evde beş aydır oturuyorum ilk kez dün gece ve dakika farkıyla altı böcek görüp öldürdük. Swat baskını gibiydi. Zaman zaman zaten gördüğümüz birşet değildi yani. Benim süper kocama göre aynı gün içinde uçarsk camdan girdiler, uyu, hepsini öldürdük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?