- 4 Ocak 2017
- 219
- 137
- 33
- 31
Canım kendin ilaçlama böcek yemleri faydalı evet ama, emin ol senin gördüğün kadar az değil böcekler ailesi yem çözüm değil. Kendilerinin üçünü beşini görürsün ama onlardan 300-500 tane eminimki vardır. Ben ilaçlattım kurtuldum. İlaçlama şirketine bnm evimde üç beş hamamböceğş var dersen çok etkili ilaç kullammazla. Ben ne çektim ya bodrum katını adeta küçük şehir yapmışlar. Merdivenlerde hep böcek ölüleri görürdüm serçe parmağım kadar. Bir gece gözümü bir açtım tavanda kocaman yürüyor ışığı açınca hızlıca kaçıcam derken tak diye yere düştü psikolojim bozulmuştu bir hafta bile uyuyamadım kabusum olmuşlardı 
Evin her tarafını içini dışını şirkete ilaçlattım. 4 saat sonra eve gelmiştim hepsi ters dönmüş yere yapışık şekilde yatıyorlar. Bodrum kat ise böcek mezarlığına dönmüş. İlaç çok etkili olduğu için üç dört gğn böcek ölümü devam etti. Genelde kapı pavrazlarında süpürgeliklerin kenarında ölmüşler. Temizliği de çok zor oluyor sağolsun eşim temizlemişti..
Gördüğün uçan böcek gerçekten hamamböceği dimi? Eminsen kendin hiçbirşey yapmadan önce ilaçlama şirketiyle bir görüş. Böcek yumurtalarını bile öldüren etkili jel ilaçlama yöntemleri var kurtulursun..

Evin her tarafını içini dışını şirkete ilaçlattım. 4 saat sonra eve gelmiştim hepsi ters dönmüş yere yapışık şekilde yatıyorlar. Bodrum kat ise böcek mezarlığına dönmüş. İlaç çok etkili olduğu için üç dört gğn böcek ölümü devam etti. Genelde kapı pavrazlarında süpürgeliklerin kenarında ölmüşler. Temizliği de çok zor oluyor sağolsun eşim temizlemişti..
Gördüğün uçan böcek gerçekten hamamböceği dimi? Eminsen kendin hiçbirşey yapmadan önce ilaçlama şirketiyle bir görüş. Böcek yumurtalarını bile öldüren etkili jel ilaçlama yöntemleri var kurtulursun..