• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamamböceği !!

Vallahi de dert billlahi de dert. Bana yalnız üç saat uyku uyutmuş nalet varlık. Dun evin bşr anyasında bir konyasında çıktığından geldiği kaynağı tespit edemediğim bu iğrenç boceklerden dun gece yalnızca birkaç saat içinde altı tane gorup oldurduk. Yemek yaparken ocağı kıstım. Kısma derecesine bakmak için eğilip bakarız ya ocağa, bir baktım biri ters döbnüş yanmış yatıyor. Anlatırken ürperiyorum. Herşeyi iki parmağımla tutup silkeleyip elime alıyorum. Mutfak artık girilenez bölge. Dördüncü hamam böceği uçarak kaçma girişiminde bulunduğundan sadece yere değil duvara koltuğa dolaba vs de bakmam gerekiyor. Eşimi haftalardır zaman zaman birşey ısırıyordu. Aynı yatağı paylaşıyormuşuz :olamaz: ben yeni evli sayılırım anlamam böcekten böcek yok etme yöntemlerinden. İlaçlama şirketi diyeceksiniz de demeyin. Evden ayrılamayız. Eşim onemli bir proje üzerinde çalışıyor. Tüm malzemeleri evde ve evde heryerde. Yok ilaçlama olmadan olmaz derseniz onu da söyleyin :kusmuk:Allah affetsin olmasalardıda olurdu sanki ya :olamaz:

Ekleme: Bu evde beş aydır oturuyorum ilk kez dün gece ve dakika farkıyla altı böcek görüp öldürdük. Swat baskını gibiydi. Zaman zaman zaten gördüğümüz birşet değildi yani. Benim süper kocama göre aynı gün içinde uçarsk camdan girdiler, uyu, hepsini öldürdük :işsiz:
Ev ilaçlanmasan kurtulma şansınız Yok maalesef. Tecrübe konuşuyor. Aslında ilaçla da kurtulma şansınız pek Yok çünkü yumurta bıraktıysa yakında bir sürü yavrunuz olur. İlaçlamada evi terketmek zorunda değilsiniz bi kaç saat dışarda gezin yeter. En etkili ilaçtan yaptırmanızı hatta 40 gün sonra tekrarlamanızı tavsiye ederim

6 tane gördüyseniz 600 tane vardır onlardan. Hemen bir ilaçlama şirketi çağırın derim ben. Evi ilaçlatmanız da yetmiyor apartman ve bütün evlerin ilaçlanması gerekiyor maalesef.

6 tane gördüyseniz 600 tane vardır onlardan. Hemen bir ilaçlama şirketi çağırın derim ben. Evi ilaçlatmanız da yetmiyor apartman ve bütün evlerin ilaçlanması gerekiyor maalesef.
:KK14: apartman yoneticisine soyledik. Kimsenin boyle bir sikayeti yok dedi :kahve: su ifadeyle. Site de yeni site. Yedi aylik sadece. Yeni ilaclatildi. Anlamiyorum gercekten. Abuk sabuk kararlar almislar. Saydirdimda saydirdim tum aksam. Etmedigim laf kalmadi. Ah tum abukluklara raziyim su siyah pis korkutucu gereksiz varlik gitsin yeter. 600 diyorsunuz :kızgın:

İlaçlama şirketi çağırın acilen yumurtlamadan. Biz de eski oturduğumuz yerde tatilden bir döndük. Mutfak cekmecesini acmamla kendiyle tanıştık. Sonra bir tane dolapta bir tane banyoda derken dedim eşime bu böyle olmaz ilaclatalim. Eşim diyor ki yok bitmiştir bak öldürdük hepsini. Ertesi gece nöbetteyim. Işıklar söndü yattık biraz eşime dedim bak kalkıp baskın yapacağım şimdi hazır ol. Kendisi de benden ben de ondan çok korkarım bocekten o derece. Kalkıp dolabı bir açtık hemen ev keşfine çıkmışlar. Üstüne böcek fisfisi sikiyoruz yok duş aldı sanki silkelenip koşmaya başladı. Artık bir terligi feda ettik. Onlara ölüm makinesi oldu. Ertesi gün çağırdık şirketi heryeri ilacladi ve görünmeyen yerlere de jel ilaçtan sürdü. Sonrası bir daha bir tane bile görmedik. İlaclama yapan adam eşime demiş ki siz de birşey yok dışardan gelmiş ama ilaclatmasaniz yumurtlardi. Temmuz Ağustos yumurtlama zamaniymis. Bir de adam demiş bu ne ki ben bir ev ilacladim ilacı puskuttugum anda bütün hamam böcekleri üstüme üstüme geldi. :)) Korku filmi gibi. Ayy kaşıntı tuttu.

Velhasil camlara tel taktirin giremesinler. Gece de bütün lavabolara kapak takın. Ve hemen ilaclatin uremeden.
İlaçlama şirketi çağırın acilen yumurtlamadan. Biz de eski oturduğumuz yerde tatilden bir döndük. Mutfak cekmecesini acmamla kendiyle tanıştık. Sonra bir tane dolapta bir tane banyoda derken dedim eşime bu böyle olmaz ilaclatalim. Eşim diyor ki yok bitmiştir bak öldürdük hepsini. Ertesi gece nöbetteyim. Işıklar söndü yattık biraz eşime dedim bak kalkıp baskın yapacağım şimdi hazır ol. Kendisi de benden ben de ondan çok korkarım bocekten o derece. Kalkıp dolabı bir açtık hemen ev keşfine çıkmışlar. Üstüne böcek fisfisi sikiyoruz yok duş aldı sanki silkelenip koşmaya başladı. Artık bir terligi feda ettik. Onlara ölüm makinesi oldu. Ertesi gün çağırdık şirketi heryeri ilacladi ve görünmeyen yerlere de jel ilaçtan sürdü. Sonrası bir daha bir tane bile görmedik. İlaclama yapan adam eşime demiş ki siz de birşey yok dışardan gelmiş ama ilaclatmasaniz yumurtlardi. Temmuz Ağustos yumurtlama zamaniymis. Bir de adam demiş bu ne ki ben bir ev ilacladim ilacı puskuttugum anda bütün hamam böcekleri üstüme üstüme geldi. :)) Korku filmi gibi. Ayy kaşıntı tuttu.

Velhasil camlara tel taktirin giremesinler. Gece de bütün lavabolara kapak takın. Ve hemen ilaclatin uremeden.
Teli bende dusundum ama surda birkac ay daha oturup tasinacagiz. Camlar fransiz cam. Gidecegim sehirde oyle bir ev bulup tasinacagimda telleri kullanacagim :/ elimi neye atsam silkeliyorum. Oyle de olmayacak boyle de olmayacak. Ben ilaclama sirketine bir ugrayayim boyle hic olmayacak. Esimin kalcasinda koca koca isiriklar vardi kac gundur. Midem kalkiyor. Senin orda ne isin var Allahin belasi :kusmuk:

Merhaba eczanede yanlış hatırlamıyosam raid in bi ılacı var ılaç şişesi aynen şırıngaya benzıyo sprey değil krem kıvamında 17 tl gibide bi fiyatı var alın muhakkak işe yarıyo ıkı hafta öncrsine kadar bende geceleri mutfağa giremiyodum şimdi çok şükür kurtuldum böyle kıutı köşelere sıkıyosunuz ilacı böceklerde onu yiyip yuvalarına gidiyolar orada yuvadakilerle beraber ölüyolar

Vallahi de dert billlahi de dert. Bana yalnız üç saat uyku uyutmuş nalet varlık. Dun evin bşr anyasında bir konyasında çıktığından geldiği kaynağı tespit edemediğim bu iğrenç boceklerden dun gece yalnızca birkaç saat içinde altı tane gorup oldurduk. Yemek yaparken ocağı kıstım. Kısma derecesine bakmak için eğilip bakarız ya ocağa, bir baktım biri ters döbnüş yanmış yatıyor. Anlatırken ürperiyorum. Herşeyi iki parmağımla tutup silkeleyip elime alıyorum. Mutfak artık girilenez bölge. Dördüncü hamam böceği uçarak kaçma girişiminde bulunduğundan sadece yere değil duvara koltuğa dolaba vs de bakmam gerekiyor. Eşimi haftalardır zaman zaman birşey ısırıyordu. Aynı yatağı paylaşıyormuşuz :olamaz: ben yeni evli sayılırım anlamam böcekten böcek yok etme yöntemlerinden. İlaçlama şirketi diyeceksiniz de demeyin. Evden ayrılamayız. Eşim onemli bir proje üzerinde çalışıyor. Tüm malzemeleri evde ve evde heryerde. Yok ilaçlama olmadan olmaz derseniz onu da söyleyin :kusmuk:Allah affetsin olmasalardıda olurdu sanki ya :olamaz:

Ekleme: Bu evde beş aydır oturuyorum ilk kez dün gece ve dakika farkıyla altı böcek görüp öldürdük. Swat baskını gibiydi. Zaman zaman zaten gördüğümüz birşet değildi yani. Benim süper kocama göre aynı gün içinde uçarsk camdan girdiler, uyu, hepsini öldürdük :işsiz:
konuyu okuyamıyorum bile dün gece benim salonun ortasında da bir tane çıktı sabaha kadar kaşınmaktan yırttım kendimi

Canım ilaçlamada illa evden ayrılmaya gerek yok. Sen acilen bir şirket ile görüş onların yumurtaları çok dayanıklıdır ve ilaçsız ölmez. Kendileri de dayanıklı o yüzden en acilinden ilaçlama
Bir de apartman yönetimi ile görüşün hamam böceği diğer böceklere benzemez komple bina ilaçlaması ister. Çok hızlı ürüyorlar

Böceğe alerjim var gördüğüm an tüm vücudum kırmızı lekeler doker evde çocuğum var ilaçlama şirketinin evde uyguladığı ilaçta çocuğa hamileye insana zararı yok evi terk etmek gerekmiyor

Evi güzelce siler temizler şirketi çağırırdim 35 TL ücretdi evin heryerini ilaclardi senede 2 kere
Tüm apt ilaclansa daha güzel tabi

Tüm pencerelerimizde sineklik var kiraciyiz her gittiğimiz eve götürüp takıyoruz uymayani onariyoruz

Balkon ve banyo giderler fayans la kapalı koctastan fayans aldım kapak gibi kapadım kullanırken açıp işimiz bitince kapatıyoruz

Klozet kapagiyla ve alaturka beyaz aparatiyla hep kapalı böcekler kanalizasyondan geliyor zaten uçarak gelen ayrı bı iğrenç onada sineklik çözüm

Evde 1 tane varsa bilki görmediğin yüzlerce var hergun cogaliyolar ve her çoğalması onlarca ... Tüm evi komple çıkarıp dolapları kalıp sabun falan koy limon gibi narenciye kokusuna da gelmez

Dershanede görev yaptığım zaman arşivin yeri değiştirildi 20 yıllık arşiv
Bigun dersde ayağımda bişey hissettim ve gördüğüm şeye inanamadim öyle bı şoka girdim ki hayatımda ilk kez görüyorum

Rahat 25 cm boylarında bı hamam böceği botanikten kaçmış gibi dinazordan hallice

Çocuklardan biri defteri katladı kürek gibi yaptı alaturka WC ye attı yok ettim dedi ama bence o böcek ölmez kabuğu falan çok acayipti Allahım şuan bile kriz geçiricem iyy

Dershanede görev yaptığım zaman arşivin yeri değiştirildi 20 yıllık arşiv
Bigun dersde ayağımda bişey hissettim ve gördüğüm şeye inanamadim öyle bı şoka girdim ki hayatımda ilk kez görüyorum

Rahat 25 cm boylarında bı hamam böceği botanikten kaçmış gibi dinazordan hallice

Çocuklardan biri defteri katladı kürek gibi yaptı alaturka WC ye attı yok ettim dedi ama bence o böcek ölmez kabuğu falan çok acayipti Allahım şuan bile kriz geçiricem iyy
:KK57:

Kendim iki fıs yaparım bir ilaçla diye düşünüyordum ama yorumlardan sonra işin ciddiyetini anladım. Sabah iş yerine gelir gelmez ilaçlama şirketini aradım. Bir saat evde bulunmamanız yeterli dediler. 90 TL hiçbirşey. İşin kötüsü sabah işe gelirken apartman kapısının önünde de bir tane vardı :ruh: yöneticiye söyledik ilaçlama yapılması gerek diye. ev sahibine ulaşıp giderken bırakmak üzere tüm kapı ve camlara sineklik yaptırmaya karar verdik. İlaçlama sonrası apartmandakiler yok olana dek raid benzeri tabletlerden alıp sağa sola koymayı düşünüyorum ayrıca. O altı böceği görmeden önce evi öyle bir güzel temizlemiştim ki bahar temizliğine rahmet okutur :olamaz:

:KK57:

Kendim iki fıs yaparım bir ilaçla diye düşünüyordum ama yorumlardan sonra işin ciddiyetini anladım. Sabah iş yerine gelir gelmez ilaçlama şirketini aradım. Bir saat evde bulunmamanız yeterli dediler. 90 TL hiçbirşey. İşin kötüsü sabah işe gelirken apartman kapısının önünde de bir tane vardı :ruh: yöneticiye söyledik ilaçlama yapılması gerek diye. ev sahibine ulaşıp giderken bırakmak üzere tüm kapı ve camlara sineklik yaptırmaya karar verdik. İlaçlama sonrası apartmandakiler yok olana dek raid benzeri tabletlerden alıp sağa sola koymayı düşünüyorum ayrıca. O altı böceği görmeden önce evi öyle bir güzel temizlemiştim ki bahar temizliğine rahmet okutur :olamaz:
Münasebetsiz böcekler hiç ortam yokmuş gibi evlere giriyorlar
Apt de ve evde yuvası olduğu kesin apt de 1 kişi bile evini ilaclatmazsa ordan yine gelir bitmez

Çatı varsa garaj bahçe merdivenler havalandırma tüm daireler komple ilaclanmali

Çatıda kuş falan öldüyse onada gelirler

Bir evde bukadar böcek olması ya bahçe katı ya da hiç süpürge çamaşır suyu görmemiş ev ya da 30 yıllık binadır
Evinizi ilaçlatın
Yastık yorgan nevresim temiz olanlar dahil yıkayın 90 derecede
Açıkta bakliyat bulundurmayın
Heryeri dip köşe süpürün
Çamaşır suyuyla silin
Iyy kaşındım

Swat baskını :D :D o değil de bu kadar rahat mücadele edebildiginize göre çekirdek kadar birşey olmalılar bu saat ekibi :oha:

Bir evde bukadar böcek olması ya bahçe katı ya da hiç süpürge çamaşır suyu görmemiş ev ya da 30 yıllık binadır
Evinizi ilaçlatın
Heryeri dip köşe süpürün
Çamaşır suyuyla silin
Iyy kaşındım

Öyle deme en üst katlarda daha çok var sanki bulutlardan düşüyorlar evin icine

Evinizi ilaçlatın
Heryeri dip köşe süpürün
Çamaşır suyuyla silin
Iyy kaşındım
Bizde o sebeple şaşkınız. Çok kişiye hastalık dedirtecek derecede temizimdir. Site yedi ay önce tamamlandı ilaçlaması yapıldı. Bahçe biçilmiş çimler şeklinde bir bahçe, koca koca ayrık otları yok. Tüm bakliyatlar kavanozlarda açıkta bir ekmek kırıntısı bile bırakmam. Yok, anlamadım. Gerçekten anlamadım.

Bizde o sebeple şaşkınız. Çok kişiye hastalık dedirtecek derecede temizimdir. Site yedi ay önce tamamlandı ilaçlaması yapıldı. Bahçe biçilmiş çimler şeklinde bir bahçe, koca koca ayrık otları yok. Tüm bakliyatlar kavanozlarda açıkta bir ekmek kırıntısı bile bırakmam. Yok, anlamadım. Gerçekten anlamadım.
Üstünzde gelmiş olabilir
Poşetde olabilir
Gıda alıyoruz yeşillik onda olabilir
Valla kaşınıyorum

Swat baskını :KK70: :KK70: o değil de bu kadar rahat mücadele edebildiginize göre çekirdek kadar birşey olmalılar bu saat ekibi :oha:
:kusmuk: evet hiç küçük değiller. Bir de benim mobilyalarım yatak bazalı olduğu için o hariç hepsi yerden yüksekler. Kafanı eğdiğin anda karşılaşıyorsun gariplerimin kamuflaj alanları çok kötü :KK53: bu sefer de her kafanı eğdiğin her adımını attığın yerde bir taneyle karşılaşıyorsun. Reenkarnasyona falan inanmaya başlayacağım. Bunlar böcek değil, başka birşey. Bir ağırlığı var nasıl anlatsam işini hakkıyla yapan bir böcek :KK14:

Böcek illa pis eve gelmez öyle bişey yok nerdeyse ışık ve hava görürse oraya giriyor rast gele ve şekerli kokuya kan kokusuna bayılır kuş fare ölür hop böcek gelir aptde biri cope dikkat etmiyordur belki

Üstünzde gelmiş olabilir
Poşetde olabilir
Gıda alıyoruz yeşillik onda olabilir
Valla kaşınıyorum
Birde mücadele alanları çok geniş dediğiniz gibi. Gider borusu, lavabo altı, klozet içi (suda yüzüp hayatta kalan böcek mi olur ya) o kadar çok delik var ki evlerde. Eşim dün aceleyle odaya girmişti, o çıkltığında ardında topallayan bir hamam böceği kalmış :kusmuk:o üçüncü gördüğümüz böcekti. Sonra onu öldürdüm ben. Öldürdüm diye sevinirken nette gördüm ki ölürken yumurtalarını bırakıp ölüyorlarmış. Bunlar böcek değil :olamaz:

Hepsi büyük ve uçan tiplerse pencereden girmiş olabilirler.
En sevmediğim iykkk:bicak:
Haşere fobisi var bende de. Gecenin köründe yastığı yorgani fırlatıp yatakta böcek var diye yaygarayi basmisligim bile vardır , o derece bilinç altimda:KK48:
Ilaclarmak kesin çözüm malesef.
Kolay gelsin.

Back
X