Hamamböceği !!

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
2.245
5.854
158
Vallahi de dert billlahi de dert. Bana yalnız üç saat uyku uyutmuş nalet varlık. Dun evin bşr anyasında bir konyasında çıktığından geldiği kaynağı tespit edemediğim bu iğrenç boceklerden dun gece yalnızca birkaç saat içinde altı tane gorup oldurduk. Yemek yaparken ocağı kıstım. Kısma derecesine bakmak için eğilip bakarız ya ocağa, bir baktım biri ters döbnüş yanmış yatıyor. Anlatırken ürperiyorum. Herşeyi iki parmağımla tutup silkeleyip elime alıyorum. Mutfak artık girilenez bölge. Dördüncü hamam böceği uçarak kaçma girişiminde bulunduğundan sadece yere değil duvara koltuğa dolaba vs de bakmam gerekiyor. Eşimi haftalardır zaman zaman birşey ısırıyordu. Aynı yatağı paylaşıyormuşuz ben yeni evli sayılırım anlamam böcekten böcek yok etme yöntemlerinden. İlaçlama şirketi diyeceksiniz de demeyin. Evden ayrılamayız. Eşim onemli bir proje üzerinde çalışıyor. Tüm malzemeleri evde ve evde heryerde. Yok ilaçlama olmadan olmaz derseniz onu da söyleyin Allah affetsin olmasalardıda olurdu sanki ya

Ekleme: Bu evde beş aydır oturuyorum ilk kez dün gece ve dakika farkıyla altı böcek görüp öldürdük. Swat baskını gibiydi. Zaman zaman zaten gördüğümüz birşet değildi yani. Benim süper kocama göre aynı gün içinde uçarsk camdan girdiler, uyu, hepsini öldürdük

1.belediyeye soyleyin sokagi ilaclasinlar
2.apartman ilaclanacak
3.eviniz ilaclanacak

Evimiz jeotermalli olduğu icin eskiden bizde de bocek cikardi. Hayvan marketten aldigimiz sprey bocek ilaclarini deodorant olarak kullaniyor soyleyeyim. Bu yuzden ilac firmalarinin yapmasi lazim. İlacsiz kesinlikle geçmiyor.

Baska hiçbir apartman sakininin böyle bir şikayeti yok ama? Anlamakta zorlaniyorum bunca zaman neredeydilerde altisi birden ve daha nicesi kimbiloir ayni anda ortaya cikti. Borik asit etkili diye okudum. Biz alsak zehirli bir ilac. Slparisle yemegi gecistirip bir odada takilsak olmazmi diyorsunuz

Önce kokusuz ilaçlarla ilaclayip oda oda. Üzerinde talimatları okuyun ama ise yarıyor.sonra her yere tablet yerleştirin.o da etkili

Önce kokusuz ilaçlarla ilaclayip oda oda. Üzerinde talimatları okuyun ama ise yarıyor.sonra her yere tablet yerleştirin.o da etkili
zehir degil ama bu ilaclar oyle mi?

zehir degil ama bu ilaclar oyle mi?
Zehir aslında,raid vs varyant marketlerde,kokusuz olursa evi boşaltmak zorunda kalmazsiniz. Ortada yiyecek kalmasın tabi.banyo mutfak lavoba altlarına sıkın.nemi sever bu böcekler.bit de camlara tel takın girmesjnker eve

Swat baskını gibiydi

Allah iyiliginizi versin sabah sabah ..

Ilaclama yapmalısınız .kaynağını bulup tarım ilacı satan bir yerden ilaç alip 6 saat eve girmemiştik biz .ilacı kullandıktan 10 dakika sonra ordu geldi üzerimize. Daha da o oldu.

hafta sonu sehir disina cikacagim cumadan ilaclar giderim olmazsa. İyide bu yavru ceylanlar yanan atese gelecek kadar heryerdeler. Oraya buraya sikinca mesaj kendilerine ulasacak mi?

Valla kafayı yemiştim yerinizde olsam sanırım. Böcek fobili biri olarak, 6 tanesi beni delirtirdi... Korkudan evden kaçardım.
Neyse. Bu öyle marketten alma spreylerle tek tek öldürülüp bitirilecek bir şey değil. Daha çok vardır onlardan evinizde, üzülerek söylüyorum. Yuva filan yapıp çoğaldılar sanırım. Kökünü kurutmanız lazım. Bunun için de çok baba ilaçlar lazım. Demeyin demişsiniz ama ben ilaçlama şirketi diyeceğim. Çünkü kökten çözüm. Veya piyasada varsa ilaç şirketindeki panzerler, kendiniz ilaçlayıp evi geçici olarak terkedin. Bunlardan rahatınız bozulmadan kurtulamazsınız kökten çözüm istiyorsanız.

hafta sonu sehir disina cikacagim cumadan ilaclar giderim olmazsa. İyide bu yavru ceylanlar yanan atese gelecek kadar heryerdeler. Oraya buraya sikinca mesaj kendilerine ulasacak mi?
Elbette .ilacı alacağınız yere danışın etkili oluyorlar yaklaşık 1 sene de koruma sağlıyor. Allah kurtarsın. Sevimsiz bir durum.
(Köşelerle..wc...mutfak ...kapı arkaları...sokak kapısı girişi..varsa küçük deliklere sıkın)

Ayy kaşıntı tuttu valla...
Annemlerin bahçeli evinde vardı bunlardan,raid tablet kökünü kesmişti,şiddetle tavsiye ederim...

Umidini kirmak istemem ama bizim komsu da sokagi ilaclatmisti.

Kanepenin uzerine ayaklarimi toplamis saga sola korkulu gozlerle bakip telefonun el feneriyle nobetcilik yaptim dun butun gece. Uyudugum birkac saatte ruyamda haair nesir oldum zatialileriyle. Ben bugun bir ilac alip hafta sonu evde okmayacak sekilde ilaclama yapayim. Hayir tamam varlarda rengi pembe falan olsaydi bari. Sevimsizlikte pik yapiyorlar. Hayir bide zönk diye belirmiyorlar mi beni benden alan o. Dun lavabonun kapisini actim lavaboda bana bakiyor Esime seslenip feryat flgan icinde onun gelmesini bekleeken gozumu bocekten ayirma gafletinde bulunmusum. Esim geldi kosa kosa. Kafayi bir cevirdim bocek yok

Hahaha, komik ama korkunç da. Dedim ya, ben kafayı yemiştim.

Borik asitle yuzumu temizliyorum ben cilt doktorum onermisti eczanrden aldim ben 25 yasindayim 25 yildir jeotermalli bir semtte oturuyorum hamam bocekleri artik kankam. Verdigim bilgiye guvenebilirsin. Hayvanin ustune bir kutu raid sıkıyosun ölmüyor.

hayvana cilt bakimi yapicaktim desenize. Ne demem bir kutu raid sikiyorsun olmuyor ne demek ya Allahim sen bana guc ver. Esim bu gece evde olmayacak. +18 film kusagi gibi bir gece beni bekliyor. Raid kutusunuda dus niyetine kullandiklarini ogrenmem iyi oldu

Pembe olsalardi fikrine katiliyorum. Onlar sandigimizdan akilli. Bir yerde okumustum ev sahibi ile misafiri bile ayirt edebiliyorlarmis. Borik asidi istersen dene ama bence acinla yuzlesip sirket cagir derim.

İlaçlama şirketi çağırın acilen yumurtlamadan. Biz de eski oturduğumuz yerde tatilden bir döndük. Mutfak cekmecesini acmamla kendiyle tanıştık. Sonra bir tane dolapta bir tane banyoda derken dedim eşime bu böyle olmaz ilaclatalim. Eşim diyor ki yok bitmiştir bak öldürdük hepsini. Ertesi gece nöbetteyim. Işıklar söndü yattık biraz eşime dedim bak kalkıp baskın yapacağım şimdi hazır ol. Kendisi de benden ben de ondan çok korkarım bocekten o derece. Kalkıp dolabı bir açtık hemen ev keşfine çıkmışlar. Üstüne böcek fisfisi sikiyoruz yok duş aldı sanki silkelenip koşmaya başladı. Artık bir terligi feda ettik. Onlara ölüm makinesi oldu. Ertesi gün çağırdık şirketi heryeri ilacladi ve görünmeyen yerlere de jel ilaçtan sürdü. Sonrası bir daha bir tane bile görmedik. İlaclama yapan adam eşime demiş ki siz de birşey yok dışardan gelmiş ama ilaclatmasaniz yumurtlardi. Temmuz Ağustos yumurtlama zamaniymis. Bir de adam demiş bu ne ki ben bir ev ilacladim ilacı puskuttugum anda bütün hamam böcekleri üstüme üstüme geldi. :)) Korku filmi gibi. Ayy kaşıntı tuttu.

Velhasil camlara tel taktirin giremesinler. Gece de bütün lavabolara kapak takın. Ve hemen ilaclatin uremeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…