zehir degil ama bu ilaclar oyle mi?Önce kokusuz ilaçlarla ilaclayip oda oda. Üzerinde talimatları okuyun ama ise yarıyor.sonra her yere tablet yerleştirin.o da etkili
Zehir aslında,raid vs varyant marketlerde,kokusuz olursa evi boşaltmak zorunda kalmazsiniz. Ortada yiyecek kalmasın tabi.banyo mutfak lavoba altlarına sıkın.nemi sever bu böcekler.bit de camlara tel takın girmesjnker evezehir degil ama bu ilaclar oyle mi?
Swat baskını gibiydi
hafta sonu sehir disina cikacagim cumadan ilaclar giderim olmazsa. İyide bu yavru ceylanlar yanan atese gelecek kadar heryerdeler. Oraya buraya sikinca mesaj kendilerine ulasacak mi?
Allah iyiliginizi versin sabah sabah ..
Ilaclama yapmalısınız .kaynağını bulup tarım ilacı satan bir yerden ilaç alip 6 saat eve girmemiştik biz .ilacı kullandıktan 10 dakika sonra ordu geldi üzerimize. Daha da o oldu.
Elbette .ilacı alacağınız yere danışın etkili oluyorlar yaklaşık 1 sene de koruma sağlıyor. Allah kurtarsın. Sevimsiz bir durum.hafta sonu sehir disina cikacagim cumadan ilaclar giderim olmazsa. İyide bu yavru ceylanlar yanan atese gelecek kadar heryerdeler. Oraya buraya sikinca mesaj kendilerine ulasacak mi?
Kanepenin uzerine ayaklarimi toplamis saga sola korkulu gozlerle bakip telefonun el feneriyle nobetcilik yaptim dun butun gece. Uyudugum birkac saatte ruyamda haair nesir oldum zatialileriyle. Ben bugun bir ilac alip hafta sonu evde okmayacak sekilde ilaclama yapayim. Hayir tamam varlarda rengi pembe falan olsaydi bari. Sevimsizlikte pik yapiyorlar. Hayir bide zönk diye belirmiyorlar mi beni benden alan o. Dun lavabonun kapisini actim lavaboda bana bakiyorValla kafayı yemiştim yerinizde olsam sanırım. Böcek fobili biri olarak, 6 tanesi beni delirtirdi... Korkudan evden kaçardım.
Neyse. Bu öyle marketten alma spreylerle tek tek öldürülüp bitirilecek bir şey değil. Daha çok vardır onlardan evinizde, üzülerek söylüyorum. Yuva filan yapıp çoğaldılar sanırım. Kökünü kurutmanız lazım. Bunun için de çok baba ilaçlar lazım. Demeyin demişsiniz ama ben ilaçlama şirketi diyeceğim. Çünkü kökten çözüm. Veya piyasada varsa ilaç şirketindeki panzerler, kendiniz ilaçlayıp evi geçici olarak terkedin. Bunlardan rahatınız bozulmadan kurtulamazsınız kökten çözüm istiyorsanız.
Deme deme oyle seyler demeUmidini kirmak istemem ama bizim komsu da sokagi ilaclatmisti.
Kanepenin uzerine ayaklarimi toplamis saga sola korkulu gozlerle bakip telefonun el feneriyle nobetcilik yaptim dun butun gece. Uyudugum birkac saatte ruyamda haair nesir oldum zatialileriyle. Ben bugun bir ilac alip hafta sonu evde okmayacak sekilde ilaclama yapayim. Hayir tamam varlarda rengi pembe falan olsaydi bari. Sevimsizlikte pik yapiyorlar. Hayir bide zönk diye belirmiyorlar mi beni benden alan o. Dun lavabonun kapisini actim lavaboda bana bakiyorEsime seslenip feryat flgan icinde onun gelmesini bekleeken gozumu bocekten ayirma gafletinde bulunmusum. Esim geldi kosa kosa. Kafayi bir cevirdim bocek yok
Baska hiçbir apartman sakininin böyle bir şikayeti yok ama? Anlamakta zorlaniyorum bunca zaman neredeydilerde altisi birden ve daha nicesi kimbiloir ayni anda ortaya cikti. Borik asit etkili diye okudum. Biz alsak zehirli bir ilac. Slparisle yemegi gecistirip bir odada takilsak olmazmi diyorsunuz
Borik asitle yuzumu temizliyorum ben cilt doktorum onermisti eczanrden aldimben 25 yasindayim 25 yildir jeotermalli bir semtte oturuyorum hamam bocekleri artik kankam. Verdigim bilgiye guvenebilirsin. Hayvanin ustune bir kutu raid sıkıyosun ölmüyor.
Pembe olsalardi fikrine katiliyorum. Onlar sandigimizdan akilli. Bir yerde okumustum ev sahibi ile misafiri bile ayirt edebiliyorlarmis. Borik asidi istersen dene ama bence acinla yuzlesip sirket cagir derim.Kanepenin uzerine ayaklarimi toplamis saga sola korkulu gozlerle bakip telefonun el feneriyle nobetcilik yaptim dun butun gece. Uyudugum birkac saatte ruyamda haair nesir oldum zatialileriyle. Ben bugun bir ilac alip hafta sonu evde okmayacak sekilde ilaclama yapayim. Hayir tamam varlarda rengi pembe falan olsaydi bari. Sevimsizlikte pik yapiyorlar. Hayir bide zönk diye belirmiyorlar mi beni benden alan o. Dun lavabonun kapisini actim lavaboda bana bakiyorEsime seslenip feryat flgan icinde onun gelmesini bekleeken gozumu bocekten ayirma gafletinde bulunmusum. Esim geldi kosa kosa. Kafayi bir cevirdim bocek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?