Hamamböceği !!

Canım kendin ilaçlama böcek yemleri faydalı evet ama, emin ol senin gördüğün kadar az değil böcekler ailesi yem çözüm değil. Kendilerinin üçünü beşini görürsün ama onlardan 300-500 tane eminimki vardır. Ben ilaçlattım kurtuldum. İlaçlama şirketine bnm evimde üç beş hamamböceğş var dersen çok etkili ilaç kullammazla. Ben ne çektim ya bodrum katını adeta küçük şehir yapmışlar. Merdivenlerde hep böcek ölüleri görürdüm serçe parmağım kadar. Bir gece gözümü bir açtım tavanda kocaman yürüyor ışığı açınca hızlıca kaçıcam derken tak diye yere düştü psikolojim bozulmuştu bir hafta bile uyuyamadım kabusum olmuşlardı
Evin her tarafını içini dışını şirkete ilaçlattım. 4 saat sonra eve gelmiştim hepsi ters dönmüş yere yapışık şekilde yatıyorlar. Bodrum kat ise böcek mezarlığına dönmüş. İlaç çok etkili olduğu için üç dört gğn böcek ölümü devam etti. Genelde kapı pavrazlarında süpürgeliklerin kenarında ölmüşler. Temizliği de çok zor oluyor sağolsun eşim temizlemişti..
Gördüğün uçan böcek gerçekten hamamböceği dimi? Eminsen kendin hiçbirşey yapmadan önce ilaçlama şirketiyle bir görüş. Böcek yumurtalarını bile öldüren etkili jel ilaçlama yöntemleri var kurtulursun..

Ayy canım benim eline sağlık harika bilgiler vermişsin,teşekkür ederim:)Bu ilaçlama işini araştıracağım tekrardan..Sen de çok çekmişsin bunlardan,hayır yani normalde böcek görüyorduk ama bunlar bildiğin farklı kocamanlar yahu ve o cüsselerine rağmen çok hızlılar!!Erkekler iyi kötü müdahale edebiliyor ama bizler için gerçekten zor bir durum genellikle..Karşılaşma anlarında ne yapmam lazım canım,bazen olmadık yerden çıkıyorlar ve kocamanlar kendimden geçiyorum resmen o antenlerini falan görünce,ilaç sıksan bana mısın demiyor!O kocaman olanlardan ilaçlama dışında öldürdüklerin oldu mu hiç canım karşılaşma anında ne yapmam lazım,gerçekten çok dengesiz bir canlı!!

Biz evi 10 sene once tarim ilaciyla ilaclayip 1 ay kapali tutmustuk o gunden beri cikmadi. Ancak evi ilaclayan firmalar var onlarda ise yariyor sanirim

Dışardan ucuyorsa giren öldürülür de evde yumurtladilarsa o kötü. İlaçlama olmadan bitmez o zaman. Pencerelerinize tel yaptırın. Ben öyle ucanini görsem bayılırım herhalde. Kucuklerden çıkmıştı ilaclama ile sorun tamamiyle çözüldü.
Her sene evime tablet koyarım son kullanma tarihi bitince yenilerim ben de. İşe yaradığını düşünüyorum. Dışardan gelen olursa ölür hemen. Fisfis spreyler bir işe yaramıyor. Evde bebek yoksa kuytu köşelere jel ilaç da surebilirsiniz eczanede vardır belki. Onu yeyip yuvaya girince ölüyorlar.

RABBİM affetsin en tiksindigim böcek türü.
Ama onlar uçmaz ya ?
Sadece sanki turbo tuşları varmış gibi hızlı hayvan
Havalar çok sıcak dışardan geliyor olabilirler..
Biraz gözlemle camlara falan sineklik taktırsanız balkon kapısına falan..
Ocaga kadar çıkması
Birde cinsel hayatları çok iyi heralde yumurta bırakmış olabilirler etrafı kontrol et

Şu zehirli Böcek yemine azalmak yerine daha çok geliyorlarmış diye duymuştum..

Konuyu okudum midem agzımda gidiyorum

Karşılaşma anı için bilgi veemek isterdim ama ben pek bişey yapamıyordum elektrik süpürgesini çektiriyordum eşim gelince öldürtüyordum çünkü ölüsü çok kötü, kabuğundan çıkan sesi sevmiyorum, anten midir bıyık mıdır her neyse beni benden alıyor zaten

Evi buraya yazdigim son mesajin gecesinde ilaclattim bir saat kapali tuttuk yarim saat havalandirdik oylece girdik eve. Hafta sonu ikimizde sehir disindaydik. Dondugumuzde suratim igrenmekten burusmus bir halde evi gezmeye basladik. O da nesi bir tane bile bocek olusu yok. Dun evi ak pak ettik herseyi cektik. Yok Allah kahretmesin yok. Diyecegim ki ilaclattim ve olduler aha kaniti. Evde zaten yoktularsa bir gecede yarim duzine nereden geldi? Artik o gun cok sicakti ve lavabo deliklerinden geldiler diye kendimi avutuyorum. Lavabolara kapak aldim. Arada raid den sikiyorum deliklerden iceri. İki gece once esim elini yanlara uzatarak uyumus. Eli de done done bacagima deger sekilde kalmis. Refleks olarak parmaklarini oynatirsin ya uykuda, parmaklarini oynatmasiyla ciglik atmam bir oldu. Ne oldu kim falan diye bagiriyor esim, bocek diye ben bagiriyorum. Bunlarin hepsi on sn icinde oldu. Elini farkettik esimin ikimizde. Anladik onun parmaklarini hissettigimi. Ozur dilerim diye sarildi ama abet geri uyuyabilir mi. Dun gece iki kez (gece 3_4 civarı) tum camasirlarimi cikarip uzerimi kontrol ettim kasindikca bocek mi var icimde diye. Kendisi yok oldu belki ama kabusu hala benimle

İlla öldükten sonra meydanda ölmüyor cnm yuvalarında da ölebiliyorlar.bugün evime doğum öncesi temizlik yaptırdım mutfağımda böcek ölüsü yok diyordum ölüleri çamaşır makinesi ve buzdolabından altından çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…