• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlıklı bir ilişkim olamıyor...

çok teşekkür ediyorum...

haklısınız ama şuan ben de evlilik değil de hayatımda biri olsun istiyorum..

yapıyorum belli hobilerim hatta tutkularım da var.

şimdi ego diyecekler ama geçen gün kız arkadaşlarımdan biri "neden her şeyin herkesten farklı" dedi. acaba diyorum ukala mı duruyorum?
inanın bilmiyorum özeleştiri yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum çok..
Farkli olman normal degil mi canim benim.gencecik yasinda o kadar buyuk sorumluklarin var ki.neler yasadigini cok iyi biliyorum. suan sana sarilasim geldi. Mahvettin beni gece gece be christinayang

Farkli olman normal degil mi canim benim.gencecik yasinda o kadar buyuk sorumluklarin var ki.neler yasadigini cok iyi biliyorum. suan sana sarilasim geldi. Mahvettin beni gece gece be christinayang
aaaaaa kotoonnnn nasılsın bayramın mübarek olsun:) sarıldım buralardan sana hissettin mi:) allah razı olsun eksin olma..

aaaaaa kotoonnnn nasılsın bayramın mübarek olsun:) sarıldım buralardan sana hissettin mi:) allah razı olsun eksin olma..
Sagol cnm benim.senin de bayramin mübarek olsun.hissettim kuzum hissettim.senin icin dua ediyorum.Rabbim insallah isini rast getirsin cnm benim

Sagol cnm benim.senin de bayramin mübarek olsun.hissettim kuzum hissettim.senin icin dua ediyorum.Rabbim insallah isini rast getirsin cnm benim
allah razı olsun çok çok teşekkür ederim senin de inşallaahhh
bebişkolarını öp benim için:)

Git Konuş demek isterdim ama sözlenmiş bir kere

Içinizde sevgi eksikliği var ger insan gibi sevmek ve sevilmek istiyorsunuz bu da çok normal

Artık biraz da kendi hayatınıza yönelin başkaları için değil kendiniz için yaşayın kendiniz için bşyler yapın mesela mutlu olacağınız Şeyler

Ve son olarak yasınız henüz çok genç mutlu olmanızı dilerim.

Git Konuş demek isterdim ama sözlenmiş bir kere

Içinizde sevgi eksikliği var ger insan gibi sevmek ve sevilmek istiyorsunuz bu da çok normal

Artık biraz da kendi hayatınıza yönelin başkaları için değil kendiniz için yaşayın kendiniz için bşyler yapın mesela mutlu olacağınız Şeyler

Ve son olarak yasınız henüz çok genç mutlu olmanızı dilerim.
konuşamam sözlü artık, haklısınız evet..

umarım öyle olue çok teşekkür ederim çok sağolun....

Back