- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 37
- Konu Sahibi mutlugunlerdenkalma
Kismet canim kimileri imtihan kimileri sukur sebebimizdir.insallah varligina sukredecegin biri cikar karsina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy saft seni biliyorum eski üyeliğimden:) o kadar sevindim ki kardeşim benim
allah daim etsin mutluluğunu dua et bana gönlümdeki gibi biri olsun hayatımda..
çok teşekkür ediyorum:)))Ay aminnn Allahim karsina tez vakitte hayirli birini cikarsin cok mutlu ol insallah canim benimmm :)
Farkli olman normal degil mi canim benim.gencecik yasinda o kadar buyuk sorumluklarin var ki.neler yasadigini cok iyi biliyorum. suan sana sarilasim geldi. Mahvettin beni gece gece be christinayangçok teşekkür ediyorum...
haklısınız ama şuan ben de evlilik değil de hayatımda biri olsun istiyorum..
yapıyorum belli hobilerim hatta tutkularım da var.
şimdi ego diyecekler ama geçen gün kız arkadaşlarımdan biri "neden her şeyin herkesten farklı" dedi. acaba diyorum ukala mı duruyorum?
inanın bilmiyorum özeleştiri yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum çok..
aaaaaa kotoonnnn nasılsın bayramın mübarek olsun:) sarıldım buralardan sana hissettin mi:) allah razı olsun eksin olma..Farkli olman normal degil mi canim benim.gencecik yasinda o kadar buyuk sorumluklarin var ki.neler yasadigini cok iyi biliyorum. suan sana sarilasim geldi. Mahvettin beni gece gece be christinayang
Sagol cnm benim.senin de bayramin mübarek olsun.hissettim kuzum hissettim.senin icin dua ediyorum.Rabbim insallah isini rast getirsin cnm benimaaaaaa kotoonnnn nasılsın bayramın mübarek olsun:) sarıldım buralardan sana hissettin mi:) allah razı olsun eksin olma..
allah razı olsun çok çok teşekkür ederim senin de inşallaahhhSagol cnm benim.senin de bayramin mübarek olsun.hissettim kuzum hissettim.senin icin dua ediyorum.Rabbim insallah isini rast getirsin cnm benim
Operim cnm.bi ara resim atayim da gor.kocaman oldular ablasi.optuk seni.Allah buyuktur kuzum.Sıkma canini sendeallah razı olsun çok çok teşekkür ederim senin de inşallaahhh
bebişkolarını öp benim için:)
oyyyyy bekliyorumm:)Operim cnm.bi ara resim atayim da gor.kocaman oldular ablasi.optuk seni.Allah buyuktur kuzum.Sıkma canini sende
konuşamam sözlü artık, haklısınız evet..Git Konuş demek isterdim ama sözlenmiş bir kere
Içinizde sevgi eksikliği var ger insan gibi sevmek ve sevilmek istiyorsunuz bu da çok normal
Artık biraz da kendi hayatınıza yönelin başkaları için değil kendiniz için yaşayın kendiniz için bşyler yapın mesela mutlu olacağınız Şeyler
Ve son olarak yasınız henüz çok genç mutlu olmanızı dilerim.
rica ederim sizde sağolunkonuşamam sözlü artık, haklısınız evet..
umarım öyle olue çok teşekkür ederim çok sağolun....