Hamamböceği !!

Az önce sabah aldığım kahveli kurabiyeyi yerken yere fırlattım kahve tadını hep alıyordum ama kahve çekirdeğini hiç görmemiştim kurabiyede. bunun tepesine çekirdek iliştirecekleri tutmuş. kurabiyenin tepesinde bir adet minik kahve çekirdeği. Aynı hamamböceği gibiydi sanırım iyi değilim

Harbiden uçtu ya. Bu gözler onu da gördü. Bu kulaklar o kalın kanatların pırr sesini de duydu
Uçarken üstüme çarpsa yüzüme falan ölürdüm herhalde ya da erken doğumdan soluğu hastanede alırdım

Böcek psikolojisine girmişsin öldürürken kabuğundan çıkan sesler de çok kötü hele nir kokusu bar berbat bizim bodrum çok kötü kokuyordu meğerse 2000haneli böcek nüfusu yaşıyormuş

Böcek psikolojisine girmişsin öldürürken kabuğundan çıkan sesler de çok kötü hele nir kokusu bar berbat bizim bodrum çok kötü kokuyordu meğerse 2000haneli böcek nüfusu yaşıyormuş
Binlerce böcek ölüsü... Ben normalde midesi geniş biriyimdir. Kolay kolay tiksinmem. Ama şu hamamböceği yok mu. Başka bir havası var böcek gibi değil. Üstün özellikler falan. Cidden midem çok geniştir. Temizimdir ama kolay kolay birşeyden tiksinmem. İnsanı deli eder.

Dert valla hemde nasil annemlerde kaliyorum gece terasta duvarin kenarindan tirmaniyor saat 1 karanlik elimde telefon var. Düşün yani
Biz bu sabah bekediyeyi arayip kapinn onundeki vokali ilaclattik.
Apartmani zaten ilaclatmistik.
Ev en önemli olani o raidler filan hikaye
Kanepelerin koselerine vurduk annemler bizde bi gün yetiyor.
Bide bi sefer degil iki sefer ilaclatamak lazimmis çünki bunlar bi seferde binler tane yumurtluyor ve yumurtasina ilac fayda vermiyor o yüzden ikinci kez ilaclatman lazim.

Anlamadım kanepe arkalarına mı ilaç sıktınız? Kanepe koltuk üstüne falan sıkılmıyor değil mi ya?!

Çok akıllı hayanlar bu bir kesin. O ben burdayım diyen antenleri yok mu, hele o simsiyah parlak renkleri beni benden alıyor yani

Yok canım üstüne degil alt taraflarina özel biseymis cok etkili annem bi sefer ilaclamdan sonra 80 tane topladi inan abartmiyorum.
Bide öldürmeklede olmuyo üstüne bassan icinden iğrenç bisey cikiyor.

Şimdi eve gidiyorum şirket+kendi ilaçlamam+raid spreyin etkisini göreceğiz. farklı zamanlarda uygulayacağım için herhalde farklarını az çok anlarım. ben böcekleri görünce acaba ne iyi gelmiş diye burayı asçtım ama net birşey göremedim. hafta sonundan sonra ölenleri ölmeyenleri görürüm. burada paylaşırımki merak eden birşey bulsun. hepiniz sağolun.

Ay valla iyi dayaniyorsunuz ben olsam kafayi yerdim en ufak bir bocek gorunce kiyamet kopariyorum

Önceki sayfalarda yazılmıştır belki hepsini okuyamadım ama raid böcek yemi koyun evin her tarafına kurtulursunuz.
Biz bunların yüzünden çocukken kabus gibi günler yaşamıştık.
O zamanlar bu ilaç yemleri şimdiki gibi bilinmiyordu..
Önce evde tektük görmeye başlamıştık ev'i ilaçladık evden çıktık sonra geri döndüğümüz gece ilaç bunları öldürmeye yetmemiş ama zehirlendikleri miktarla bunlar sersemlemişler.
Normalde gece gezerler ve siz kalkıp ışığı yaktığınızda kaçarlar ya bunların kafası iyi olduğu
için bizden korkmadılar artık daha beter oldular gündüz vakti evin her yerinde görmeye başladık.
Gece korkudan yatıp uyuyamıyorduk yataklarda, yastıklarda görüyorduk evde yürümeye bile korkar hale geldik böyle 1-2 gün tamamen nasıl kurtulucaz diye düşünürken bu ilaç yeminden alıp evin her yerine koyduk da ondan sonra tamamen kurtulduk ve senelerdir şükür bu sorunu hiç yaşamıyoruz.
Yem'in tarihini unutup geçirirsek, geçtiği an hemen yeniden çıkmaya başlıyorlar anında yenisiyle değiştiriyoruz.

Ayy ne çok dertli varmış bu konuda..İlk kez bu sene haşere sorunu yaşamaya başladım akrep dahi gördüm ama bu hamam böceği bambaşka bir illet..Akrep yine stabil olduğu yerde duruyor bu uçuyor,kaçıyor ve abartmıyorum serçe parmak boyundalar..İlacı tınlamıyorlar bile tecrübeli arkadaşlar ne olur ne olurr yardım edin...İlaçlama yapmak da riskli eğer yanlış yapılırsa daha çok çoğalmalarına yardımcı oluyormuş..Karşılaşınca ne yapmak gerekiyor kocamanlarr,sürekli değil ama tek tük görüyorum(Ve ne yapacağımı bilmiyorum uçuyor,kaçıyor hayvan resmen..Yardımm!!!

dogadostupanda @-HuMa- Muserref20 arkadaşlarım tüm formu okuyup sizlerin tecrübeli olduğunuzu gördüm,bu illetler aklımı aldı benim kusura bakmayın sizi etketlemek zorunda kaldım(Tecrübeniz varsa hemen yukarıda yazdıklarım doğrultusunda yardımcı olur musunuz!!

Evinizde böcek yemi var mı?

Yok hiç kullanmadım acaba büyükler için etkili olur mu ki!!

Oluyor oluyor.. üstte de yazdım bize resmen kabus yaşatmıştı bunlar kocaman kocaman o antenleriyle
yatağımıza geliyorlardı.. Sonra raid böcek yemini aldık bütün odalara banyoya her yere birer tane koyduk da kurtulduk. Şimdi tarihi geçse hemen yine çıkmaya başlarlar hemen yenisiyle değiştiririz.

Allah razı olsun bu ilacı çıkartanlardan ben bir gece sabaha kadar yatağa geliyorlar diye hiç
uyumadan oturduğumu bilirim.

Çok teşekkür ederim öneriniz için markası ne ürünün acaba?Ben de sürekli olmuyor ama bazen nereden geldiklerini hiç anlamasam da ortalığa çıkıyorlar,gördüklerim genelde gece vaktiydi ve abartmıyorum kocamanlar!!( Sizinkiler de büyük müydü peki!?Siz de çok çekmişsiniz bunlardan kurtulduğunuza çok sevindim:))

detan da olabilir raid de.. tablet şeklinde.. üstünde zaten böceğin fotoğrafı oluyor kutunun..

İşte bizde de gece çıkardı su içemeye ya da tuvalete gittiğimizde ışığı açınca görürdük hemen
kaçışırlardı tabi her gece görmeye başlamıştık biz.. sonra ne yapsak nasıl kurtulsak diye
düşünürken bu bütün ev'e sıkılan zehirler ilaçlar var ya ondan denedik kurtuluruz diye
o zaman daha bu tabletlerden haberimiz yoktu.
bu ilaçlama sonrası bunları öldürmeye yetmediği gibi azcık zehirlenmişler bunlar iyice kafaları
sersemlemiş bu sefer gece gündüz sürekli gezmeye başladılar ve kafaları zehirden bulanık olduğu
için normalde korkmaları gerekken yatağa filan gelmeye başladılar..
Biz keşke ilaçlamasaydık daha kötü oldu filan derken işte marketten bu böcek yemlerini alıp odalara koyduk
da öyle kurtulduk öyle az uz da değildi bir gecede onlarca görürdük..
Evet büyüktü kocamandılar hatta..

Herkes kurtulur inşallah bunlardan gerçekten yaşadım biliyorum yani..

Son düzenleme:
Evet evett onu ben de duydum ilaçlama eğer doğru yapılmazsa tam tersi sonuçlar doğuruyormuşş!!Çok kocamanlar ya ilaç sıkınca da tınlamıyorlar!!Karşılaşma anında kendimden geçiyorum ben,hiç öldürdün mü peki o büyüklerden arkadaşım karşılaşma esnasında ne yapmalıyız çünkü ilacı resmen sallamıyorlar!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…