- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Vallahi de dert billlahi de dert. Bana yalnız üç saat uyku uyutmuş nalet varlık. Dun evin bşr anyasında bir konyasında çıktığından geldiği kaynağı tespit edemediğim bu iğrenç boceklerden dun gece yalnızca birkaç saat içinde altı tane gorup oldurduk. Yemek yaparken ocağı kıstım. Kısma derecesine bakmak için eğilip bakarız ya ocağa, bir baktım biri ters döbnüş yanmış yatıyor. Anlatırken ürperiyorum. Herşeyi iki parmağımla tutup silkeleyip elime alıyorum. Mutfak artık girilenez bölge. Dördüncü hamam böceği uçarak kaçma girişiminde bulunduğundan sadece yere değil duvara koltuğa dolaba vs de bakmam gerekiyor. Eşimi haftalardır zaman zaman birşey ısırıyordu. Aynı yatağı paylaşıyormuşuzben yeni evli sayılırım anlamam böcekten böcek yok etme yöntemlerinden. İlaçlama şirketi diyeceksiniz de demeyin. Evden ayrılamayız. Eşim onemli bir proje üzerinde çalışıyor. Tüm malzemeleri evde ve evde heryerde. Yok ilaçlama olmadan olmaz derseniz onu da söyleyin Allah affetsin olmasalardıda olurdu sanki ya
Ekleme: Bu evde beş aydır oturuyorum ilk kez dün gece ve dakika farkıyla altı böcek görüp öldürdük. Swat baskını gibiydi. Zaman zaman zaten gördüğümüz birşet değildi yani. Benim süper kocama göre aynı gün içinde uçarsk camdan girdiler, uyu, hepsini öldürdük
hafta sonu sehir disina cikacagim cumadan ilaclar giderim olmazsa. İyide bu yavru ceylanlar yanan atese gelecek kadar heryerdeler. Oraya buraya sikinca mesaj kendilerine ulasacak mi?
Ben her sene ilaçlarım evi 6 ayda bir duvarlara sıkabilirsiniz perdelere yıkayana kadar 6 ay koruma sağlıyor uzanabildiğim her yere sıkıyorum üzerinde yazan ölçüye göre sulandırıyorsunuz hepsi bu insana zararı yokBaska hiçbir apartman sakininin böyle bir şikayeti yok ama? Anlamakta zorlaniyorum bunca zaman neredeydilerde altisi birden ve daha nicesi kimbiloir ayni anda ortaya cikti. Borik asit etkili diye okudum. Biz alsak zehirli bir ilac. Slparisle yemegi gecistirip bir odada takilsak olmazmi diyorsunuz
Özelden bir bayan sağolsun bu ilaç adını verdi sabah. Gittim öğle arasında aldım. Raid böcek spreyi aldım. Ve bugün 18.00 sularında ilaçlama şirketi gelecekBayer firmasının ürettiği insana ve evcil hayvana zarar vermeyen bir böcek, sinek ilacı var onu alın 4 lt suyla karıştırın ve tüm evi ilaçlayın mutfak dolaplarının iç kısımlarına, tüm duvarlara, kapı pervazlarına her yere sıkın.
Eve yerleşmiş tüm böcek, sinek her cins haşere saklandığı yerden 24 saat içinde çıkar ve ölür. Etki süresi 2 aydır. Biz her yıl evimizi bu ilaçla ilaçlıyoruz. Sulu temizlik yapılmadıkça etkisini kaybetmez. Sıktığınız yeri silmeyin yeter.
Kokusuz ve kesinlikle insana zararsız Bayer k othrine eczanede de satılır netten de alabilirsiniz.
İş çıkışı eve gidince herşeyi ortaya çekip herşeyin arkasına duvar diplerine falan sıkılmasını sağlamaya çalışacağım. yalnız mutfak dolapları kafamı karıştırıyor. herşeyi indirsem mi gerçi vaktim de kalmayacak ama. indirmesem mutfak dolaplarını acaba etki eder mi. hoş tezgahta bir tane gördük dolaba çıkmışmıdır pek ihtimal vermiyorum.Öncelikle geçmiş olsun ...
Nasıl bir dert iyi bilirim..
Nerden mi ?
Evimizi kiraya vermistik..
10 ayda nasıl basardilar ise yüzlerce evin içinde hamam böceği vardı..
Şimdi biz nasıl yok ettik onu anlatayim;
1. Hamam böcekleri yürürken yumurta atan bir böcek olduğu için, annelerine babalarına etki eden ilaç çocuklarına etki etmez .
Bagisik olarak dogarlar.
2. Kesinlikle gece çıkıp evde gezerler...
Biz bir kaç çeşit farklı tarım ilaci aldık..
Önce evi dip temel temizledik..
Yüzlerce vardi...
Halilari kaldirdik..
Arkasından, banyo tuvalet, lavabolari çok severler.
Bütün giderleri ilaclayip.
Sıkı şekilde kapattık..
Tam 1 hafta .
Her sabah gittiğimizde ölü yüzlerce oluyordu.
Çok şükür kurtulduk..
Deneyin mutlaka.
Harbiden uçtu ya. Bu gözler onu da gördü. Bu kulaklar o kalın kanatların pırr sesini de duyduhamamböceği uçtumuhamam böceği mi uçtu
arkanıza bakmayın kaçın yav o evden.
ayrıca ilaçlamada evi bir gece terk etmeniz yetiyor. akşam saati çağırın.ilaçlasınlar. sabaha kadar kapalı kalacak sabah açın havalandırın yarım saat sonra girebilirsiniz. bizde geçenlerde iş yerini ilaçlattık oradan biliyorum
olmadı bize gelin kalın bacım.4+1 evde iki kişiyiz zaten. 3.süne daha çok varHarbiden uçtu ya. Bu gözler onu da gördü. Bu kulaklar o kalın kanatların pırr sesini de duydu
İş çıkışı eve gidince herşeyi ortaya çekip herşeyin arkasına duvar diplerine falan sıkılmasını sağlamaya çalışacağım. yalnız mutfak dolapları kafamı karıştırıyor. herşeyi indirsem mi gerçi vaktim de kalmayacak ama. indirmesem mutfak dolaplarını acaba etki eder mi. hoş tezgahta bir tane gördük dolaba çıkmışmıdır pek ihtimal vermiyorum.
İş çıkışı eve gidince herşeyi ortaya çekip herşeyin arkasına duvar diplerine falan sıkılmasını sağlamaya çalışacağım. yalnız mutfak dolapları kafamı karıştırıyor. herşeyi indirsem mi gerçi vaktim de kalmayacak ama. indirmesem mutfak dolaplarını acaba etki eder mi. hoş tezgahta bir tane gördük dolaba çıkmışmıdır pek ihtimal vermiyorum.
olmadı bize gelin kalın bacım.4+1 evde iki kişiyiz zaten. 3.süne daha çok varuçan hamamböceği nedir ya kaşıntı tuttu vallahi
Lavoboya tuvalete mutlaka ilaç atin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?