- 8 Nisan 2014
- 1.855
- 2.082
- 133
Vallahi de dert billlahi de dert. Bana yalnız üç saat uyku uyutmuş nalet varlık. Dun evin bşr anyasında bir konyasında çıktığından geldiği kaynağı tespit edemediğim bu iğrenç boceklerden dun gece yalnızca birkaç saat içinde altı tane gorup oldurduk. Yemek yaparken ocağı kıstım. Kısma derecesine bakmak için eğilip bakarız ya ocağa, bir baktım biri ters döbnüş yanmış yatıyor. Anlatırken ürperiyorum. Herşeyi iki parmağımla tutup silkeleyip elime alıyorum. Mutfak artık girilenez bölge. Dördüncü hamam böceği uçarak kaçma girişiminde bulunduğundan sadece yere değil duvara koltuğa dolaba vs de bakmam gerekiyor. Eşimi haftalardır zaman zaman birşey ısırıyordu. Aynı yatağı paylaşıyormuşuzben yeni evli sayılırım anlamam böcekten böcek yok etme yöntemlerinden. İlaçlama şirketi diyeceksiniz de demeyin. Evden ayrılamayız. Eşim onemli bir proje üzerinde çalışıyor. Tüm malzemeleri evde ve evde heryerde. Yok ilaçlama olmadan olmaz derseniz onu da söyleyin
Allah affetsin olmasalardıda olurdu sanki ya
Ekleme: Bu evde beş aydır oturuyorum ilk kez dün gece ve dakika farkıyla altı böcek görüp öldürdük. Swat baskını gibiydi. Zaman zaman zaten gördüğümüz birşet değildi yani. Benim süper kocama göre aynı gün içinde uçarsk camdan girdiler, uyu, hepsini öldürdük![]()
Öncelikle çok geçmiş olsun. Böcek fobisi olan bir insanım. Sizi gayet iyi anlıyorum.
Artık eskisi gibi evi ilaçlattıktan sonra günlerce kapalı tutmanız gerekmiyor. Bizim de başımıza geldi geçen yıl. Uzman bir firma bulduk, gelip ilaçladılar sabahtan. Akşam da işten çıkıp evimize geldik yine. Hiç sorun olmadı. Böceklerden de kesin bir şekilde kurtulduk. İsterseniz bir araştırın. İlaçlama teknikleri görmeyeli bayağı bir değişmiş çünkü.