Bebek İkinci El hamak beşik için geç mi kaldım.????

Eymenliakifli

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
772
1.254
133
arkadaşlar benim ikiz 7 aylık oğullarım var ve uykusuz bebişler günüm onları ayağımda sallamayla geçiyor artık dizlerim çok ağrıyor hamak beşik iyi olur diyorlar ama büyüdüler ya geçmi kaldım yoksa birde kaç yaşa kadar oluyor bilgisi olan lütfen yardımcı olsun

Merhaba, benim kızım da 6 aylık. Bebek hamağı kullanabilir mi diye internetten araştırdım. Bu sitede Bebek Hamağı | Bebek Hamak Standı | Güvenlik | Kalite | Brezilya Hamakları dönmeye başlayıncaya kadar ya da 12 aylık olana kadar bebek hamağı kullanılabilir diyor.

Bence sakın almayın kullanabileceğinizi sanmıyorum artık bu aydan sonra
Dönmeye başladıktan sonra düşer hamaktan salalrkende atar ayağını kenardan zaten yere çok yakın oluyor ve bebek belirli bir ağırlığa ulaşınca gıcırdamaya başlıyor

Son düzenleme:
Benim fikrimce de almayın... Kenarları yüksek olmadığı için hamaklar sizin için tehlikeli olacaktır. Bende hamak kullanıyorum. Kızım 3,5 aylık oldu. 2 aydır kullanıyorum rahat oluyor fakat sizin için malesef geç. Ben de sanırım şurada 3 ay daha kullanırım sonra bende kullanamayacağım...

Yalnız hamak alırken dikkatimi çekmişti e bebekte baby plus portatif bebek beşiği/hamağı var. Birde ebayda exorbaby hamak beşiği var. İkisi de aynı tip bunlar diğerlerine nazaran daha derin. Eğer kafanıza çok takılıyorsa belki bunlar size göre daha emniyetli olabilir.

Ama tavsiyem derin olmayan bir hamak almayın.

Eğer hamağın içinde sünger ya da minder yoksa bebek hamaktan düşmez. kendi ağırlı ile hamağı aşağı ittirir. Hamak bebeği sara. her bebek hamağı iyi değildir. Hamağı derin olması güvenliği oılduğu anlamına gelmez yani. Kızıma almadna önce ingilizce sitelerden çok araştırdım bebek hamağını.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…