Güle güle oturun.Kadın alınca siz neden yoruldunuz ki ?Yoksa siz de mi temizlik yaptınız?
Cok doğru! Ben dünku ev temizliğimi Arap sabunu ile yaptım.. Hata lekeli derilerde hiç bir şey burakmiyor:))) bende halı, duvar, deri koltuklarında kullandım ve banyoyuuuarap sabunu halı, duvar herşeyde süper bişey. pahalı olmadığı için es geçilmemeli bence..
ayrıca yine burada okumuştum. çoğu bayan asprin marka deterjanı öve öve bitremedi. bence deneyin, bende deneyeceğim :)
Güle güle oturun.Kadın alınca siz neden yoruldunuz ki ?Yoksa siz de mi temizlik yaptınız?
evet aynen öylekadın alınca ben de kadından daha çok yoruluyorum. sürekli ayakta dolanıp duruyorsun, lazım olan şeyleri veriyorsun. ben bi de yardım ederim halıları falan taşımasına. bi de mesela o toz alır, arkasından ben tekrar alırım.
valla benim malum ufaklık var evde halı hemen batıyo ve çyle silmekle falan çıkan lekeler yapmıyo yaptımmı tam batırıyo ve hadiii yıkamaya..ama annem siler o koslanın elde halı şampuanıyla siliyo soğanı filan satın aldığımız bu fileler varya onunla siler çok da güzel temizliyo der hep canım umarım fikir olur sana...bu arada facede
Türk kadını demel eve temizlikçi kadın getirip kadına rezil olmayayım diye evi önce kendi temizlemektir diye bi yazı okumuştum sen de yoruldum demişsinya aklıma geldi
canım bende sıksık silerim halıları malum cocuklar arapsabunu dökerim sirke dökerim parlak olyr halılar birde lekeliyae domestos leke cıkarıcı süper onda dokerim boyle bi dene sirke parlatıyo halıları