halı silmek

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
kızlar yarın temizlikçi bayan gelecek ve ben halılarımı sildireyim diyorum havada kapalı ama bilmiyorum ne olacak
halıları neyle sildirmeliyim sizle nasıl bir bez
ve deterjan

canım bizde arap sabunuyla sileriz annemde senelerdir kullanır..ve çok memnun kalıyoruz...
bez olarak ise ben mikrofiber kullanıyorum ama annem en iyi temzileyici bez orlon bir eski kazak parçasıdır der.. :) gerçekten çok güzel fırçalamış gibi kabartıyor halıyı, lekeleri falan çok kolay çıkarıyor...

yardımcı kadın eski bir havlu ile sildi
birde aspirin istedi :KK19:
pek güzel temizliyor dedi
sildi attı tüm halıları hemencecik camlarıda sildi evid etemizledi
pek memnun kaldım
pek da yoruldum ama değdi
evim misler gibbiii
7 yıldır koltuk kılaflarını çıkarıp yıkayamamıştım
kadın çıkardı birde taktı
bi 7 sene gider artık :KK37:

temizlik gibisi yokmuş gerçekten

Güle güle oturun.Kadın alınca siz neden yoruldunuz ki ?Yoksa siz de mi temizlik yaptınız?:KK15:

arap sabunu halı, duvar herşeyde süper bişey. pahalı olmadığı için es geçilmemeli bence..

ayrıca yine burada okumuştum. çoğu bayan asprin marka deterjanı öve öve bitremedi. bence deneyin, bende deneyeceğim :)

Güle güle oturun.Kadın alınca siz neden yoruldunuz ki ?Yoksa siz de mi temizlik yaptınız?:KK15:

kadın alınca ben de kadından daha çok yoruluyorum. sürekli ayakta dolanıp duruyorsun, lazım olan şeyleri veriyorsun. ben bi de yardım ederim halıları falan taşımasına. bi de mesela o toz alır, arkasından ben tekrar alırım. :KK37:

arap sabunu halı, duvar herşeyde süper bişey. pahalı olmadığı için es geçilmemeli bence..

ayrıca yine burada okumuştum. çoğu bayan asprin marka deterjanı öve öve bitremedi. bence deneyin, bende deneyeceğim :)
Cok doğru! Ben dünku ev temizliğimi Arap sabunu ile yaptım.. Hata lekeli derilerde hiç bir şey burakmiyor:))) bende halı, duvar, deri koltuklarında kullandım ve banyoyuuu

arap sabunu evde ağır kokmuyormu ?:KK1: babannem yapardıda bana çok ağır gelirdi o koku evden çıkmıyordu 1 2 gün

valla benim malum ufaklık var evde halı hemen batıyo ve çyle silmekle falan çıkan lekeler yapmıyo yaptımmı tam batırıyo ve hadiii yıkamaya..ama annem siler o koslanın elde halı şampuanıyla siliyo soğanı filan satın aldığımız bu fileler varya onunla siler çok da güzel temizliyo der hep canım umarım fikir olur sana...bu arada facede
Türk kadını demel eve temizlikçi kadın getirip kadına rezil olmayayım diye evi önce kendi temizlemektir diye bi yazı okumuştum sen de yoruldum demişsinya aklıma geldi:KK9::KK9::KK9::KK9:

canım benim 10 aylık bebeğim var
ona baktım kahvaltı yemek kahve derken mutfaktan çıkamadım
ben pek iş yapmadım sadece 2 odayı süpürdüm kadın yaptı hepsini
pek beğendim her hafta alasım geldi ama
normalde eşim çocuga bakar ben temizlik yapardım
çocuk bakmak daha zormuş:KK1:

kadın alınca ben de kadından daha çok yoruluyorum. sürekli ayakta dolanıp duruyorsun, lazım olan şeyleri veriyorsun. ben bi de yardım ederim halıları falan taşımasına. bi de mesela o toz alır, arkasından ben tekrar alırım. :KK37:
evet aynen öyle
mesela banyoyu yıkamış cıp cıp su
arkasından ben sildim durdum yani

valla benim malum ufaklık var evde halı hemen batıyo ve çyle silmekle falan çıkan lekeler yapmıyo yaptımmı tam batırıyo ve hadiii yıkamaya..ama annem siler o koslanın elde halı şampuanıyla siliyo soğanı filan satın aldığımız bu fileler varya onunla siler çok da güzel temizliyo der hep canım umarım fikir olur sana...bu arada facede
Türk kadını demel eve temizlikçi kadın getirip kadına rezil olmayayım diye evi önce kendi temizlemektir diye bi yazı okumuştum sen de yoruldum demişsinya aklıma geldi:KK9::KK9::KK9::KK9:

sorma bende derdien düştüm kadın gelecek az temiz olsun ev diye
:KK54:

merhab ben ankardan fatma gündelik temizlik işlerine gidiyorum , tecrubeli ve titiz biriyim linktede gitiğinm kişiler var ve menun kaldılar eğer temizlik yardımcı aryanlar varsa bana bureda özel mesaj atarlarsa görüşebiliriz , aile ve güvenli insanlarla çalışmak isterim evli ve 2 cocuk annesiyim mALUM GECİM DERD İ YETMİYOR BOŞ OLAN GÜNLERİMİ DOLDURMAK İSTİYORUM:ç))

bende halılar için koltuklar yerler için fln hep arapsabunu kullanıyorum..hem ucuz hemde çok güzel temizliyor ve kokusuda öyle ağır değil tatlı bi kokusu var.kızlar bu arada halılarınızı silerken içine bikaç damla sirke koyun..halıları çok güzel parlatıyor aklınızda bulunsun:KK34:

canım bende sıksık silerim halıları malum cocuklar arapsabunu dökerim sirke dökerim parlak olyr halılar birde lekeliyae domestos leke cıkarıcı süper onda dokerim boyle bi dene sirke parlatıyo halıları

canım bende sıksık silerim halıları malum cocuklar arapsabunu dökerim sirke dökerim parlak olyr halılar birde lekeliyae domestos leke cıkarıcı süper onda dokerim boyle bi dene sirke parlatıyo halıları

airke hiç aklıma gelmedi
artık bi daha ki sefere dökeri aslında cam suyuna falanda döksem iyiydi
hemde iyi bir mikrop kırıcı sanırsam sirke

X