Halı seçimim konusunda yardım alabilirmiyim

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
GÜMÜŞSUYU

Kızlar Bu halıyı beğendim nasıl sizce bütün eve aynı halıyı almayı düşünüyorum yatak odası salon mutfak hol hepsinede uyuyor renkleri evim bu renklerde sizce halıyı tek model seçmem nasıl olur uyumlu hoş olacağını düşünüyorum

canım acıkçası bu halı bana hitap etmiyor tabi zevk meselesi ama illa bunu alacaksan salona al mutfaga daha renkli yatak odasına daha renkli halılar alabilirsin hayırlı olsun şimdiden

haklısın ama evimdeki tüm renkler aynı halının modeli farklı olabilir ama renk seçimini uyumsuz yapamam mecburen bu renklerde mobilyalara uygun olacak mutfakta yatak odasıda kahverengi uydurmam lazım

Bence halı hiç hoş değil böyle karışık bir halı yerine düz renkler tercih et.Mobilyaların da çok güzelmiş.Güle güle kullan ;)

umran'cığım öncelikle mutluluklar dilerim..
mobilya renginin seçimi çok hoş göz yormuyor ama halı için tavsiyem biraz daha sade renklerde olsun.. yani ornamenler fazla karışık olmasın...
salondaki halın mesela shaggy halı olabilir.. çok şık hoş durur.. ama mutfakta (mutfağın boyutuna göre artık) tezgahın önünü kapatmayacak büyüklükte bir halı seçebilirsin mutfakta biraz karışık renkli desenli olabilir (inan tek renk halılarda su damlasa bile belli olur mutfakta)

heryerde aynı desenli halıyı istiyorsan evin çok monoton kalır, her odaya girdiğinde sankı aynı şeyleri görüyor gibi (şahsi düşüncem böyle) tabi karar yine senin...

slm cnm benim mobilyamda beyaz benim halım bu Cavalli Tike - Makine Halısı fikir olur dedim gören çok beğeniyo ben koridora salona ve yatak odasına bundan aldım çokta memnunum beyaz mobilyayı koyu renkler güzel durmuyo tabi bu benim şahsi fikrim iyi düşün sonra pişman oluyo insan mesela ben mutfak halımdan nefret ediyorum mutfağa koyu renk al bence çünki çok çabuk kirleniyo helede benim gibi sakarsan :1::1::1::1::1::1: şimdiden ne alırsan hayılı olsun ve allah mutlu günlede kullanmayı nasip etsin:64::64:

halının kahve rengi siyahla çok alakasız canım bence tek renk ve sade bişey bak..:95:

Son düzenleme:
Sağolun kızlar baktım ama daha almadım evimin bitip mobilyalarımın gelmesine daha nerdeyse 1 ay var ozamana kadar farklı modellerede bakıcam

bence bütün odaların halılarını aynı desen seçme evi inanılmaz sıkar. Her yerde aynı halıyı görmek beni sıkar şahsen. Halının desenini beğenmedim ama tonları eşyalarına uygun. Böyle açık tonlarda daha az desenli halılar bulabilirsen daha şık olacaktır

benim evimde giriş kısım,mutfak ve hol hepsinin halısı aynı güzel görünüyor birbirini tamamlıyor
çünkü bu saydığım yerler birbirine bağlanan yerler o yüzden aynı halı çok şık duruyor
bu yerler kahverengi ağırlıklı,ayrıca bu tarz yerler çok kullanılan yerler olduğu için kahverengi çabuk kirlenmiyor oda bir avantaj

ilk gösterdiğin halı güzel bence tabiki sen beğeniyorsan olur

canım yatak odası ve oturma odası için daha açık ve sade şekilli halı düşün derim
bu yerlerde çok zaman geçireceksin göz estetiği önemlidir

ama bu halıyı dediğim gibi holde mutfakta felan kullanabilirsin

Son düzenleme:
canım halın güzel ama evin bütününde aynı halıyı kullananlar genellikle pişman oluyor.koridor hol gib birbirine bağlı yerlerde aynı halı olmalı zaten ama bence odalar için başka şeyler düşün derim tabi ki tercih senin

Back
X