nemida Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2008 1.301 8 116 İstanbul 19 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nemida #1 Halhal hangi ayağa takılır kızlar? sağ ya da sol bileğe takılınca herhangi bir anlamı manası olur mu? bileyim de ona göre takayım kimseye yanlış sinyal vermek istemiyorum da
Halhal hangi ayağa takılır kızlar? sağ ya da sol bileğe takılınca herhangi bir anlamı manası olur mu? bileyim de ona göre takayım kimseye yanlış sinyal vermek istemiyorum da
__fstk єη вüуüк тü Kayıtlı Üye 30 Kasım 2009 8.280 5 156 Diğer 20 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nemida #2 kiz ne sinyali sag yada sol diye bi anlam yoktur heralde ayakta bilemiyorum valla
fascination Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mart 2010 2.653 6 0 Bursa 20 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nemida #3 alyans mı canım bu yaadelikafaduldenyok tabiki öyle bişi istediğin bileğine tak gönlün nasıl istiyosa anlam manlam yükleme
alyans mı canım bu yaadelikafaduldenyok tabiki öyle bişi istediğin bileğine tak gönlün nasıl istiyosa anlam manlam yükleme
nemida Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2008 1.301 8 116 İstanbul 20 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nemida #4 Ne bileyim canlarım aman olur olur ya tamam teşekkür ederim.. sizde takın çok güzel duruyor bence
fascination Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mart 2010 2.653 6 0 Bursa 20 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nemida #5 bana yap demiceksin böyle şeyleri çünkü kesinlikle yapmışımdır halhal da taktım hatta bi ara moda oldu die ayak parmağıma yüzük bile takmıştımşakkıdı
bana yap demiceksin böyle şeyleri çünkü kesinlikle yapmışımdır halhal da taktım hatta bi ara moda oldu die ayak parmağıma yüzük bile takmıştımşakkıdı
sezgi_84 SezgiYiğit Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2010 83 0 36 40 İstanbul 20 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nemida #6 ne alaka canım ne anlamı olabilir ki. ben genelde sağa takıyorum çünkü o taraf daha rahat geliyor bana bilmiyorum ama :) sen hangi tarafta hoş olduğunu düşünüyorsan o tarafa tak
ne alaka canım ne anlamı olabilir ki. ben genelde sağa takıyorum çünkü o taraf daha rahat geliyor bana bilmiyorum ama :) sen hangi tarafta hoş olduğunu düşünüyorsan o tarafa tak