Halam hırsız

sadece para çalması hırsız olduğunu gösterir.
tuzak kurun ihbar edin.
susmanız herkese zarar verir.

Kleptomani...
Çok üzüldüm...
Açıkça konuşup tedavi ettirmek zorundasiniz.
Enistenizin de kulağına gitmiştir...
Önce onunla konuşun ..
Eşinin ikna etmesi daha kolay ...

halaniz kleptomani o bellide
para deterjan tamam bunalrin alinmasi hirsizlikta lokum eti cin nedir cani cekmis almis yemistir derdim ben olsam psikologa gitmesi lazim halanizin

ahh B Began yüzyüze bakıyoruz. keşke azcık insan olsalar en azından onların iyiliği için kendilerine söylememiz. ama nerdeeeee!
bugün size yarın başkasına zarar verecek ve bundan siz de sorumlusunuz.
biz de benzer sorunu yaşadık.
halamın parası çalındı ve o gün eve giren kişi amcamın damadı çıktı. halam hemen polise bildirdi. ortalık karıştı tabi ama zaman geçince herkes barıştı, yeniden düzene girdi ilişkiler.
bir daha da hiç hırsızlık olmadı

namuslu korkak olursa, namussuz elbette at koşturur.

işte öyle de kolay değil. çocuk 17 yaşında. bu yaşta hayatı kararabilir. evet hatalı olabiliriz ama şu an ispatta edemiyoruz ama %bin eminiz yani.

Buna tıp dilinde KLEPTOMANI denir. Bu bir hastaliktir. Ihtiyaci yokken bile calarlar hastaliktir cunku. Tedavi olmasi gerek.

çok zor bir durum canınız birde öyle daha da zor
gizlice kameraya çekmeye çalışmanız lazım
biyere çanra bırakın gizli kamera koyun kelebek
başka yolu yok
Ne zaman gelip gideceği belli olmuyor ki geldiği zaman hemen ayarlayıp çekmemiz lazım başka türlü olmaz dediğiniz gibi

geleceğin hırsızı yetişiyor ve siz sadece susuyorsunuz.

işte bu yüzden akraba akrep.
İnanın susmak kolay bir şey değil sonuçta bizden de çalıyor bizde zarar görüyoruz
Ama bu durumla ilgili kendi içimizde konusunca bile babam kızıyor ayıp diye
Sakız ettiniz diyo
O yüzden halama bu durumu söylemek biz biliyoruz demek bana düşmez ama ailede kaç tane insan var kimse gidip konusmuyo sadece herkes temkinli davranmaya çalışıyo
Çünkü ortalık karışır da biz suçlu kalırız diye korkuyo herkes
Kendi kız kardeşi yani dğer halam bayramda çantamdan paraları aldığını anlayınca kocasını aramamak için kendimi zor tuttum ama arayıp nasıl dceğimi bilemedim diyo

işte öyle de kolay değil. çocuk 17 yaşında. bu yaşta hayatı kararabilir. evet hatalı olabiliriz ama şu an ispatta edemiyoruz ama %bin eminiz yani.
hırsız yahu.
hayatı kararmış zaten.
susmak göz yummak ona daha çok cesaret veriyor.

bütün akrabalar birleşin konuşun
hırsız o, korkan siz.
tam tersi olmalı
hadi halanızı boşverin. o hırsızlık yaptırdığı çocuğun vebali hepinizin boynunda, seyirci kaldığınız için.

Bence gerçekten birinin yüzüne vurması lazım.belki utanırsa aklı başına gelir hastaysada gider tedavi olur çok ayıp herkes sustukça çocugunuda öyle alıştırıyor

Buna tıp dilinde KLEPTOMANI denir. Bu bir hastaliktir. Ihtiyaci yokken bile calarlar hastaliktir cunku. Tedavi olmasi gerek.
İhtiyacı olabileceği herseyi çalıyor
Mesela deterjana daha ihtiyacı yoktu çünkü 2-3 gün önce aldım ben ona biterse diye hazırlık yapıyor önden
Dün gittiğimde buzdolabından su almak için açtım içinde hersey var eniştem o konularda asla kısmaz abur cubur var bi dünya eticin nedir yani olmasa ne olur hepi topu 3 tl

halaniz kleptomani o bellide
para deterjan tamam bunalrin alinmasi hirsizlikta lokum eti cin nedir cani cekmis almis yemistir derdim ben olsam psikologa gitmesi lazim halanizin
Diğer halam anlatıyo mutfakta lokum vardı mutfağa girdi çıktı elinde kova vardı atmış ona
Ben salak mıyım onu senin aldığıunı anlamıycak kadar diyo
Bide görmüş kovada istese zaten veririm diyo
Ben böyle can çekmesi görmedim yalnız ne görse affetmiyor
Bi kere de dolaptaki sucuktan kırmış almış :)
Artık gülüyorum napayım
Bi halka sucuk vardı yarısı yok oldu halamdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…