- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Nasıl tepki vereyim utanıyorum öylece izledim yataktan beriKizim karistir bakalim cantada neler varmis dedigini duydugun halde niye tepki vermedin?
O benim özelim kurcalamasin lutfen diye bir tepki verebilirdin
Çocuğa ahlakli seyler ögretmeli.
Kimse tedaviye goturmez
Tepkisiz kalirsaniz
Çalıp çırpmaya devam edecek
Zaten başkasının evine gittiğinde çok hareketli durmuyo oda oda dolanıyoHalanızın acil tedavi olması lazım. Başkalarından da çalıyordur başı belaya girer.
Bir de özellikle aileden calma durumu var yakalansa bile rezil olmayalim deyip susacak kişilerden çalıyorKleptomanlar maddi degeri olan seyleri calmaz, kendi isine dahi yaramayacak seyleri ne bulursa calarlar. Sizin hala ozellikle para ariyor, bulamayinca baska herhangi ise yaramaz biseyi almiyor sanirim. Deterjan, yiyecek, icecek, para bunlar kullanabilecegi seyler.
Ve bunu yaparken baska birinden yardim almaz bildigim kadariyla. Bence hasta filan degil hirsiz ama uzman degilim tabi.
Kimse ses cikartmiyor diye hirsizligi huy edinmis.
Bir de özellikle aileden calma durumu var yakalansa bile rezil olmayalim deyip susacak kişilerden çalıyor
Kendi utanmıyor maaşallah kleptoman da degil bence enayi gördüklerini didikliyor.Nasıl tepki vereyim utanıyorum öylece izledim yataktan beri
Diyorum ya duştan çıktığımda adım kadar emindim çantanın yanında yakalayacağımdan onu suçüstü yapmaktan utandım ben çıktım diyerek seslendim ağırdan aldım gittiğimde çantayı kapatamamış cüzdanı başka göze koymuş falan
Eniştemin kulağını nasıl gtmez anlamıyorum herkes konusuyo nerdeyse geçen amcamın karısı yengem annem diyomuş ki evine orda kadınlar basmış bi yerden bişey çalmışda onun yaptığını anlamışlar demiş annemde hiç yorum yapmamış yengem dedikodu malzemesi arıyor diye gerçek mi bilmiyoruz
Aynen işine yarayan herseyi çalıyo küçük büyük demedenKleptomanlar maddi degeri olan seyleri calmaz, kendi isine dahi yaramayacak seyleri ne bulursa calarlar. Sizin hala ozellikle para ariyor, bulamayinca baska herhangi ise yaramaz biseyi almiyor sanirim. Deterjan, yiyecek, icecek, para bunlar kullanabilecegi seyler.
Ve bunu yaparken baska birinden yardim almaz bildigim kadariyla. Bence hasta filan degil hirsiz ama uzman degilim tabi.
Kimse ses cikartmiyor diye hirsizligi huy edinmis.
Yok yok özellikle aileden değil kim önüne gelirse yeterki ortam bulsunBir de özellikle aileden calma durumu var yakalansa bile rezil olmayalim deyip susacak kişilerden çalıyor
Valla mecburen duruyoruz sadece biz değiliz ki kendi kız kardeşi var diğer halam ondan da çok çaldı halada çalıyo daha bayramda çaldı ama kmsenin dili varmıyor demeyeYa nasil konusmadan durabiliyorsunuz? Ben sinir oldum.burada konusun bu ne ya
Sizede çok geçmiş olsun zor bi durum insanın malının çalınmasıbeni bu olay yıktı resmen ve cok kötü tatsız seyler aysadık binada
basına birgün böyle iş acar beddua alır görür gö...ünü halan
uyarın dersini verin terbiyesiz kadın sinirlendim birden
Yabancıya da yapıyo bence kokusu çıkıyo ara sıra ama tam da net bir şey duymadıkAynen yabancilardan para filan aşırsa simdiye kadar coktan başı agrimisti.
çok zor bir durum canınız birde öyle daha da zorKonussa da yapmayı bırakır mı ondan da emin değilim yıllardır yapıyo biliyoruz maalesef ki
Kuzum olurmu oyle sey yaptiginin ne kadar kotu birsey oldugunu anlatin ona kimse ses cikarmiyor hanimefendi devam ediyorValla mecburen duruyoruz sadece biz değiliz ki kendi kız kardeşi var diğer halam ondan da çok çaldı halada çalıyo daha bayramda çaldı ama kmsenin dili varmıyor demeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?