Halam hırsız

halanız bildiğin hasta

acil tedavi olması lazım

ayy ençokta kızıyla ilgili yeri okurken ağlayacaktım yazık o kıza yaaa , oda hırsız oolacak
halanız kaç yaşında

halanız bildiğin hasta

acil tedavi olması lazım

ayy ençokta kızıyla ilgili yeri okurken ağlayacaktım yazık o kıza yaaa , oda hırsız oolacak
Hırsız olmaz ama başkalarının eşyalarını kurcalayan bi kız olcağını düşünüyorum bende
Çnkü halam öyle öğretiyo
Mesela çantadaki meyvesuyunu o aldı kıza biliyorum bana kız görmüşde almış diyo
Git ablandan izin iste de alalım kızım dese hiç sorun yok
Tedavi olacağını pek sanmıyorum hastalık olduğunu düşünse yapmaz

hastalik iste yurt disinda cok zengin bi adamda bu hastaliktandi soforu arkasindan dolaniyodu adam ne calarsa aynisindan alip adam ciktiktan sonra kasada parasini oduyordu
elinde olmadan yapiyorlar yoksa bir kilo lokum bir eticin veya yarim halka sucuk kac kuruski calsin

En üzüldüğüm nokta kızına da bu huyunu aşılıyor olması.. Lütfen ne yapıp edin tedaviye ikna edin.

Valla ben hastalık olduğunu filan düşünmüyorum. Bildiğin arsızlık, hırsızlık yapıyor. Kleptomani bu şekilde olmaz diye biliyorum. Aile içinde dile getirin, çekindiği bir büyüğünüz konuşsun, herkesin farkında olduğunu söylesin. Sakladığınız her gün o çocuğun aleyhine işliyor. Susmakla çocuğa yazık ediyorsunuz.

Hastaymış belli. Ama yakalamamak için ugraşmanizi anlamadım.
Niye ses vere vere geliyorsunuz ki ? Yakalayın ki belki bir iki çekinir yapmaktan.
Yazık çocuğu alet ediyor.

Dedigim gibi hastalik iste.

Ah keşke şaşırmış olsaydım bu duruma ama benim küçük halam da öyle. Halbuki abartısız kese kese altınları var. Babamlarin abimlerin cebini karıştırır. En son abartıp yengemin cüzdanını çalmıştı. Annem artık susamicam dedi amcamlara falan haber verdi ortaya çıkardı. O gün bu gündür yapmıyor. Küçük kızına çok üzüldüm

Kadinda çalma hastaligi var belli. Benim tuhafima giden bu kadar rahatsiz oldugunuz halde hala nesen iç içesiniz ??

Tam olarak ayyynı durumu bir arkadaşım anlatmıştı. Hastalık. İhtiyaçları olmasına gerek yok bir şeyler çalmak için. Mağazalardan falan çalmasın en azından ilerde ona engel olmaya çalışın, başını derde sokmasın. Ve en kısa zamanda bir psikiyatrist

Iyi de ne zamana dek susacaksiniz.
Bir şey yapmak zorundasınız.
Ya güzellikle ya delilikle.

Evet bu bir hastalık.
Tedavisi muhakkak var.
Acil gerekeni yapın.

o yavrucakta bunları normal sanıyor şimdi değil mi, siz susmaya devam edin, nasıl olsa giden bi eti cin bi deterjan. bi çocuğun hayatı kimin umrunda

o yavrucakta bunları normal sanıyor şimdi değil mi, siz susmaya devam edin, nasıl olsa giden bi eti cin bi deterjan. bi çocuğun hayatı kimin umrunda
Ya Allah aşkına bu dediğiniz laf mı
Görende keyfimizden susuyoruz sanır
Giden bi eticin detarjan diyosunuz da ben kardeşime o eticini almak için kendim sabah kahvaltı yapmadım
O kadar basit değil yani
Bi başkası olsa bende söylemesini bilirim
Ama hala işte babamın canı kanı kardeşi
Adam duymaya tahammül edemiyo hala inanmak istemiyo
Anneme bile çocuklara niye böyle aşılıyosun diye kızdı halanıza ben verdim onu diyo annem dün akşam küçük kardeşime
Diğer çocuğun hayatına gelince bende çok üzgünüm ama annesi düşünsün ben mi öğretiyorum
Kaldı ki bu mevzu ortaya çıksa ben halamın bunu yapmaya bırakacağından emin değilim
O kadar insan susmuş bugüne kadar eniştemin kendi tarafları bi kere imasında bulunmuş
Eniştemin kulağına gelmiş de adam kardeşinin hanımını dövecekti nerdeyse

Iyi de ne zamana dek susacaksiniz.
Bir şey yapmak zorundasınız.
Ya güzellikle ya delilikle.

Evet bu bir hastalık.
Tedavisi muhakkak var.
Acil gerekeni yapın.
Babam konuşacak sanırım ama elinde bi delil yada ispat yok
Bizden duyumları üzerine konuşacak bide sağda solda çok laf var
Ama halam inkar eder bence

ben kötü bişi demedim ki, belki de o küçük kuzeninizin hayatı sizin sayenizde değişecek. ben eticinde/deterjanda değilim, keşke öle zor bi durumda kalarak almış olmasaydınız.

buraya konu açtığınıza göre siz bu durumu değiştirmek istiyosunuz belli ki. babanıza bunları gösterin, bi doktorla randevu ayarlamaya çalışın, durumun normal olmadığını anlatmaya çalışın.

ama ben yine de o küçük kıza üzüldüm.

iyi ama babanın tutumu da yanlış resmen suçun üstünü kapatıyor
kaldı ki halanın kız kardeşi neden alıyorsun diyemiyor mu ?
Söylemeye dilimiz varmıyor nasıl bir düşünce yapısıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…