- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Onda bahane çoookk kız kardeşim geçen bizim bozdolabını karıştırırken yakalamış da soğuk su arıyodum demiş biz akraba olduğumuz için herseye bahanesi var zaten azıcık aklı olsa videoya ne gerek var para masanın üstünde olsa o gittikten sonra kayıp oluyo uçmadı ya bu para anlıcağımızı bilirMadem her yeri karıştırıyo uygun bi yere telefonun videosunu açın koyun gizlice orayada alabileceğini düşündüğünüz şeyi koyun ve izletin. Başka türlü asla kabullenmez ve gizlice devam eder.
Bence de elinde belgeyle bir daha yaparsan bunu herkese gosteririm diye tehdit edilirse daha etkili olabilirMadem her yeri karıştırıyo uygun bi yere telefonun videosunu açın koyun gizlice orayada alabileceğini düşündüğünüz şeyi koyun ve izletin. Başka türlü asla kabullenmez ve gizlice devam eder.
KONUŞCAKSINIZ GÖRDÜĞÜNÜZDE REZİL ETCEKSİNİZ bakalım daha yapıyo muKonussa da yapmayı bırakır mı ondan da emin değilim yıllardır yapıyo biliyoruz maalesef ki
Açıkçası bende bizimkinin düzeleceğini sanmıyorum söylesek de tedavide olmazSabrınızın son noktasına gelmesini bekliyor galiba halanız illa rezillik çıkartacaksınız yoksa bu kadın duzelmez. Benim annemin uvey annesinde vardı bu huy hemde beş para etmez şeyleri çalardı. Evdeki kurulama bezlerini falan. Annemler dedeme söylediği halde bir çözüm bulunamadı huylu huyundan vazgecmedi. Görüşmeyi kesmekte buldular çözümü.
Hayır açacaksınız mesela masanın üstüne cüzdan koyacaksınız tam görüş açısına. Ona da heralde soğuk su alıyordum demeyecek.Onda bahane çoookk kız kardeşim geçen bizim bozdolabını karıştırırken yakalamış da soğuk su arıyodum demiş biz akraba olduğumuz için herseye bahanesi var zaten azıcık aklı olsa videoya ne gerek var para masanın üstünde olsa o gittikten sonra kayıp oluyo uçmadı ya bu para anlıcağımızı bilir
Haklısınız en güzeli video kaydı yoksa gördüm anladım duydum demekle kimse inanamz bizegörüntüsünü alın muhakkak ki konuşunca inkar edemesin. rahatsızlığı kleptomani bu çok açık. ama çocuğunu da alet ediyor olması işin boyutunun artık iyice büyüdüğünü gösteriyor. acilen tedavi olması lazım.
Ama bu bi hastalık. Eticin e deterjana tenezzül ediyor yazık. Halamız bi grip olsa geçmiş olsun doktora gittin mi deriz, bu kadını bi şekilde doktora ikna etmeliler.Bence elinde belgeyle bir daha yaparsan bunu herkese gosteririm diye tehdit edilebilir
Ama enişte falan mutlaka biliyordur ses etmiyorlardir en iyisi hic evlerine ugramamak
Kesinlikle kadin hasta ihtiyaci olmasa bile çalar ancak psikiyatri tedavisiyle kurtuluAma bu bi hastalık. Eticin e deterjana tenezzül ediyor yazık. Halamız bi grip olsa geçmiş olsun doktora gittin mi deriz, bu kadını bi şekilde doktora ikna etmeliler.
Hem düşününsene, biz çocuklarımıza bizim çantamızı karıştırıyor diye kızıyoruz yapılmaz diyoruz, o çocukta annesi gibi büyüyecek onu kurtarmalılar.
Ve eşinin haberi yoksa,belki boşanacak, yuvayı kurtaracaklar.
Aynen maalesef. Şuan bi bisküviden haz alıyor gittikçe onlar yetmeyecek. Allah yardımcısı olsun.Kesinlikle kadin hasta ihtiyaci olmasa bile çalar ancak psikiyatri tedavisiyle kurtulu
Bir gun markette falan yakalanir o daha kötü polis falan devreye girer hapse bile girer ailesinin en başta bunu düşünmesi lazim
Siizin durumda bizimkine benziyor söyleseniz sizden kötüsü olmaz iftiracı olursunuz bizde o duruma düşmek istemiyoruzeşimin yeğeni de öyle. 5 liraya bile tenezzül ediyor. hatta onlara gidince cüzdanı araba da bırakıp gidiyorum. 3 yaşındaki oğlumu alet ediyor belli. evde çantama ellemeyen oğlum orda çantamı alıp alıp götürüyor. ben kendine belli de ettim ama hiç utanmıyor. 17 yaşında delikanlı. ailesine söylesek suçlu biz oluruz. tüm aile biliyor. biz artık yakalansın ve cezasını çeksin öğrenilsin istiyoruz.
Siizin durumda bizimkine benziyor söyleseniz sizden kötüsü olmaz iftiracı olursunuz bizde o duruma düşmek istemiyoruz
Kardeşim kapıda unutmuş anahtarı zaten köy yeri diye çocuğun aklına ne gelsin halamda evin önündeyken girmiş demek kiEvinize siz yokken nasil giriyor?
İnşallah ortaya çıkar bian önceooo hem de ne iftiracı! valla başımıza yıkarlar her yeri. o yüzden farklı bir şekilde ortaya çıkmasını bekliyoruz. çünkü anlık dalgınlığı kaçırmıyor. binlerce lira çaldı insanlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?