- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Psikiyatrist bi yana söyleyemiyoruz belli bile edemiyoruzBir psikiyatriste gönderirseniz hasta sanırım
Bir de yakalanma korkusu onlari durduracak tek sey diye biliyorum siz aileden olduğunuz icin polise verilme rezil olma korkulari olmuyor sanirim
Onun ki bnecede hastalıkhastalık olabilir mi çalma hastalığı diye bişey doktora götürdünüz mü
Bir gün babaniz karşısına gecse konuşsa böyle devam ederse seni rezil ederim falan diye korkutsaPsikiyatrist bi yana söyleyemiyoruz belli bile edemiyoruz
O durum nasıl söylenir kendimi babaın yerine koyuyorum da çok zor
Bide kabullenmez eniştem zaten inanmaz gibi geliyor hele kızların kulağına giderse babamı kötü beller herkes
Korkmuyo ya hiç korkmuyor diyorum ya onun yerine ben utanıyorum yakalıcam diye
Tedavi şart ama o durumu açıklamak sorunHalanız kleptoman. Acil tedavi gerekiyor.
Mecbur gidiyorum ben köyde oturuyorum onlar merkeze kiraya geldiler köyde de evleri varMadem bu kadın çalıyor niye kalmaya gidersiniz anlamam.
Hastalık olmuş. Tedavi şart.
Aynen onunla yapıyo herseyiAcikca tehdit edeceksiniz yazik yavrucak annesi gibi olacak...Önune gecmeniz gerekli tedavilik bir durum sanirim...
Sen ne diyosun der babama çıkışır inkar eder diye tahmin ediyorumBir gün babaniz karşısına gecse konuşsa böyle devam ederse seni rezil ederim falan diye korkutsa
o zaman baban alcak karşısına konuşcak yoksa kimse ses etmiyo diye daha çok yapcakOnun ki bnecede hastalık
Doktora gitceğini pek sanmıyorum ama zaten söylemek mesele biz söyleyemiyoruz babama sen karışma diyoruz
Eee böyle devam ederse de başka bi yerde yakalanacak daha kötü sonuçlar ortaya çıkacak herkese yazık olacak
Babam karsısına alıp konuşsa inkar eder
Konussa da yapmayı bırakır mı ondan da emin değilim yıllardır yapıyo biliyoruz maalesef kio zaman baban alcak karşısına konuşcak yoksa kimse ses etmiyo diye daha çok yapcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?