• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halam hırsız

Kizim karistir bakalim cantada neler varmis dedigini duydugun halde niye tepki vermedin?
O benim özelim kurcalamasin lutfen diye bir tepki verebilirdin
Çocuğa ahlakli seyler ögretmeli.
Kimse tedaviye goturmez
Tepkisiz kalirsaniz
Çalıp çırpmaya devam edecek
Nasıl tepki vereyim utanıyorum öylece izledim yataktan beri
Diyorum ya duştan çıktığımda adım kadar emindim çantanın yanında yakalayacağımdan onu suçüstü yapmaktan utandım ben çıktım diyerek seslendim ağırdan aldım gittiğimde çantayı kapatamamış cüzdanı başka göze koymuş falan
Eniştemin kulağını nasıl gtmez anlamıyorum herkes konusuyo nerdeyse geçen amcamın karısı yengem annem diyomuş ki evine orda kadınlar basmış bi yerden bişey çalmışda onun yaptığını anlamışlar demiş annemde hiç yorum yapmamış yengem dedikodu malzemesi arıyor diye gerçek mi bilmiyoruz

Kleptomanlar maddi degeri olan seyleri calmaz, kendi isine dahi yaramayacak seyleri ne bulursa calarlar. Sizin hala ozellikle para ariyor, bulamayinca baska herhangi ise yaramaz biseyi almiyor sanirim. Deterjan, yiyecek, icecek, para bunlar kullanabilecegi seyler.
Ve bunu yaparken baska birinden yardim almaz bildigim kadariyla. Bence hasta filan degil hirsiz ama uzman degilim tabi.
Kimse ses cikartmiyor diye hirsizligi huy edinmis.

Kleptomanlar maddi degeri olan seyleri calmaz, kendi isine dahi yaramayacak seyleri ne bulursa calarlar. Sizin hala ozellikle para ariyor, bulamayinca baska herhangi ise yaramaz biseyi almiyor sanirim. Deterjan, yiyecek, icecek, para bunlar kullanabilecegi seyler.
Ve bunu yaparken baska birinden yardim almaz bildigim kadariyla. Bence hasta filan degil hirsiz ama uzman degilim tabi.
Bir de özellikle aileden calma durumu var yakalansa bile rezil olmayalim deyip susacak kişilerden çalıyor

bu konuyu okuyunca aklıma kötü bir anım geldi
benim komsumun görümceside hırsızdı
benim evime komsum geldi birgün oturmaya bir baska komsuyla
komsular otururken görümcesi hırsız olan san geldim diye aradı evde yokum komsudaym dedi oda
anahtarı cocukla yolladı neyse cocugu yukarı cıktı içerde kızımın odasında cocuklarla oynamaya gecti
bunlar kalkıp gidince yatak odasına gittim yüzügüm yok alyansım baktım yatak odamda takı kutumun içindeydi evdeyken takmam iş yaparken kıza halası caldırdı küçük kız götürdü beynimden vuruldum kısa öz yazdım ayrıntılar var
o çocuk bunu benimsedi olanda benim alyansıma oldu haram olsun hakkımı helall etmiyorm

beni bu olay yıktı resmen ve cok kötü tatsız seyler aysadık binada
basına birgün böyle iş acar beddua alır görür gö...ünü halan
uyarın dersini verin terbiyesiz kadın sinirlendim birden

Nasıl tepki vereyim utanıyorum öylece izledim yataktan beri
Diyorum ya duştan çıktığımda adım kadar emindim çantanın yanında yakalayacağımdan onu suçüstü yapmaktan utandım ben çıktım diyerek seslendim ağırdan aldım gittiğimde çantayı kapatamamış cüzdanı başka göze koymuş falan
Eniştemin kulağını nasıl gtmez anlamıyorum herkes konusuyo nerdeyse geçen amcamın karısı yengem annem diyomuş ki evine orda kadınlar basmış bi yerden bişey çalmışda onun yaptığını anlamışlar demiş annemde hiç yorum yapmamış yengem dedikodu malzemesi arıyor diye gerçek mi bilmiyoruz
Kendi utanmıyor maaşallah kleptoman da degil bence enayi gördüklerini didikliyor.

Aynen işine yarayan herseyi çalıyo küçük büyük demeden
Diğer halamın oğlunun yani kendi kız kardeşinin oğlunun kumbarasından 50 tlsini çalmış küçükken halam hiç unutmuyor
Geçen senede erkek kardeşim köye gelen hurdacılara eski eşyaları vernce adam 5-10 lira bişey vermiş annemde senin olsun onlar deyince nasılda sevnmişti ogün halam geldi tv nin yanından almış parayı o gitti paralar uçtu
Ya hiç mi utanmıyosun küçücük çocukların parasını çalmaya
Annemle babamda hasta o hasta diyo
Bence hastaysa bile tedavi olmaz söylensede bu durum
Hatta başımıza iş açarlar iftira attınız diye

Bir de özellikle aileden calma durumu var yakalansa bile rezil olmayalim deyip susacak kişilerden çalıyor
Yok yok özellikle aileden değil kim önüne gelirse yeterki ortam bulsun
Yengem anneme demiş ya çarsıdaki evini kadınlar basmış yakalanmış diye
Ne kadar doğru bilmiyorum ama yabancıya da yapıyo

beni bu olay yıktı resmen ve cok kötü tatsız seyler aysadık binada
basına birgün böyle iş acar beddua alır görür gö...ünü halan
uyarın dersini verin terbiyesiz kadın sinirlendim birden
Sizede çok geçmiş olsun zor bi durum insanın malının çalınması
Allah ıslah etsin böylelerini

Valla mecburen duruyoruz sadece biz değiliz ki kendi kız kardeşi var diğer halam ondan da çok çaldı halada çalıyo daha bayramda çaldı ama kmsenin dili varmıyor demeye
Kuzum olurmu oyle sey yaptiginin ne kadar kotu birsey oldugunu anlatin ona kimse ses cikarmiyor hanimefendi devam ediyor

Back
X