• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halam hırsız

Madem her yeri karıştırıyo uygun bi yere telefonun videosunu açın koyun gizlice orayada alabileceğini düşündüğünüz şeyi koyun ve izletin. Başka türlü asla kabullenmez ve gizlice devam eder.
Onda bahane çoookk kız kardeşim geçen bizim bozdolabını karıştırırken yakalamış da soğuk su arıyodum demiş biz akraba olduğumuz için herseye bahanesi var zaten azıcık aklı olsa videoya ne gerek var para masanın üstünde olsa o gittikten sonra kayıp oluyo uçmadı ya bu para anlıcağımızı bilir

Madem her yeri karıştırıyo uygun bi yere telefonun videosunu açın koyun gizlice orayada alabileceğini düşündüğünüz şeyi koyun ve izletin. Başka türlü asla kabullenmez ve gizlice devam eder.
Bence de elinde belgeyle bir daha yaparsan bunu herkese gosteririm diye tehdit edilirse daha etkili olabilir
Ama enişte falan mutlaka biliyordur ses etmiyorlardir en iyisi hic evlerine ugramamak

Sabrınızın son noktasına gelmesini bekliyor galiba halanız illa rezillik çıkartacaksınız yoksa bu kadın duzelmez. Benim annemin uvey annesinde vardı bu huy hemde beş para etmez şeyleri çalardı. Evdeki kurulama bezlerini falan. Annemler dedeme söylediği halde bir çözüm bulunamadı huylu huyundan vazgecmedi. Görüşmeyi kesmekte buldular çözümü.
Açıkçası bende bizimkinin düzeleceğini sanmıyorum söylesek de tedavide olmaz

Onda bahane çoookk kız kardeşim geçen bizim bozdolabını karıştırırken yakalamış da soğuk su arıyodum demiş biz akraba olduğumuz için herseye bahanesi var zaten azıcık aklı olsa videoya ne gerek var para masanın üstünde olsa o gittikten sonra kayıp oluyo uçmadı ya bu para anlıcağımızı bilir
Hayır açacaksınız mesela masanın üstüne cüzdan koyacaksınız tam görüş açısına. Ona da heralde soğuk su alıyordum demeyecek.

görüntüsünü alın muhakkak ki konuşunca inkar edemesin. rahatsızlığı kleptomani bu çok açık. ama çocuğunu da alet ediyor olması işin boyutunun artık iyice büyüdüğünü gösteriyor. acilen tedavi olması lazım.
Haklısınız en güzeli video kaydı yoksa gördüm anladım duydum demekle kimse inanamz bize

eşimin yeğeni de öyle. 5 liraya bile tenezzül ediyor. hatta onlara gidince cüzdanı araba da bırakıp gidiyorum. 3 yaşındaki oğlumu alet ediyor belli. evde çantama ellemeyen oğlum orda çantamı alıp alıp götürüyor. ben kendine belli de ettim ama hiç utanmıyor. 17 yaşında delikanlı. ailesine söylesek suçlu biz oluruz. tüm aile biliyor. biz artık yakalansın ve cezasını çeksin öğrenilsin istiyoruz.

Bence elinde belgeyle bir daha yaparsan bunu herkese gosteririm diye tehdit edilebilir
Ama enişte falan mutlaka biliyordur ses etmiyorlardir en iyisi hic evlerine ugramamak
Ama bu bi hastalık. Eticin e deterjana tenezzül ediyor yazık. Halamız bi grip olsa geçmiş olsun doktora gittin mi deriz, bu kadını bi şekilde doktora ikna etmeliler.

Hem düşününsene, biz çocuklarımıza bizim çantamızı karıştırıyor diye kızıyoruz yapılmaz diyoruz, o çocukta annesi gibi büyüyecek onu kurtarmalılar.
Ve eşinin haberi yoksa,belki boşanacak, yuvayı kurtaracaklar.

Ama bu bi hastalık. Eticin e deterjana tenezzül ediyor yazık. Halamız bi grip olsa geçmiş olsun doktora gittin mi deriz, bu kadını bi şekilde doktora ikna etmeliler.

Hem düşününsene, biz çocuklarımıza bizim çantamızı karıştırıyor diye kızıyoruz yapılmaz diyoruz, o çocukta annesi gibi büyüyecek onu kurtarmalılar.
Ve eşinin haberi yoksa,belki boşanacak, yuvayı kurtaracaklar.
Kesinlikle kadin hasta ihtiyaci olmasa bile çalar ancak psikiyatri tedavisiyle kurtulu
Bir gun markette falan yakalanir o daha kötü polis falan devreye girer hapse bile girer ailesinin en başta bunu düşünmesi lazim

Kesinlikle kadin hasta ihtiyaci olmasa bile çalar ancak psikiyatri tedavisiyle kurtulu
Bir gun markette falan yakalanir o daha kötü polis falan devreye girer hapse bile girer ailesinin en başta bunu düşünmesi lazim
Aynen maalesef. Şuan bi bisküviden haz alıyor gittikçe onlar yetmeyecek. Allah yardımcısı olsun.

eşimin yeğeni de öyle. 5 liraya bile tenezzül ediyor. hatta onlara gidince cüzdanı araba da bırakıp gidiyorum. 3 yaşındaki oğlumu alet ediyor belli. evde çantama ellemeyen oğlum orda çantamı alıp alıp götürüyor. ben kendine belli de ettim ama hiç utanmıyor. 17 yaşında delikanlı. ailesine söylesek suçlu biz oluruz. tüm aile biliyor. biz artık yakalansın ve cezasını çeksin öğrenilsin istiyoruz.
Siizin durumda bizimkine benziyor söyleseniz sizden kötüsü olmaz iftiracı olursunuz bizde o duruma düşmek istemiyoruz

Siizin durumda bizimkine benziyor söyleseniz sizden kötüsü olmaz iftiracı olursunuz bizde o duruma düşmek istemiyoruz

ooo hem de ne iftiracı! valla başımıza yıkarlar her yeri. o yüzden farklı bir şekilde ortaya çıkmasını bekliyoruz. çünkü anlık dalgınlığı kaçırmıyor. binlerce lira çaldı insanlardan.

Kleptoman
Bu bir hastalık tedavi olmalı

Videoya çekin o anını
Konuşun herkes bildiğini bilsin ve doktora bu şekilde ikna edin

Kizim karistir bakalim cantada neler varmis dedigini duydugun halde niye tepki vermedin?
O benim özelim kurcalamasin lutfen diye bir tepki verebilirdin
Çocuğa ahlakli seyler ögretmeli.
Kimse tedaviye goturmez
Tepkisiz kalirsaniz
Çalıp çırpmaya devam edecek

Halanız hasta doktora götürmeniz şart orası kesin de ben en çok çocuğa üzüldüm.
Kimsenin çantası karıştırılmaz ve eşyası izinsiz alınmaz diye öğretilmesi gereken yaşta tam tersi hırsızlığa alıştırılıyor.
Babanız bir an önce kabullensin. En azından yeğenine bunu borçlu. Halanız olması tahammül edeceğiniz anlamına gelmez.

Back
X