merhaba kızlar
20 yasındayım 1,5 yıllık bir ilişkim var. sevgilimle facebook üzerinden tanıştık. ilk tanıştığımızda beni feyk zanetti ve 10 yıl önceki eski sevgilisi oldugumu soyedı.ilk telefon konusmasında bıle ıkna olmadı hala o olduguma adı kadar emındı. neyse biz buluştuk ettik vs ilişkiye basladık. ama bir sorun vardı sureklı eskı sevgılısıyle benı kıyaslıyordu onun fiziği şöyle , şöyle güzel böyle güze, senden uzun, bence kendımızı kandırmayalım bır ona bak bır kendıne barbie bebek gibi vs seyler dıyıp benı aglatıyordu sureklı. telefon geçmişinde kızın twitter facebook hesaplarına bakıyordu. ve bana; bak şu sözü bana yazmıs şu tiviti bana atmıs dıyordu. derken bır gun gızlıce telefonunu ele gecırdım ve hotmaıl hesabından baglantılı bır twitter bildirimi gelmişti. girmemle kafamdan aşağı kaynar suların dokulmesı bır oldu. ne goreyım? kız için twitter hesabı acmıstı hemde ılıskımızın 5. ayındayken.... kızın yazmıs oldugu tivitlere ithafen aşk dolu sözler paylasmıstı. mesaj kısmına gırdım orada da seni unutamıyorum gecmısımdekı en guzel hatırasın sılıp atamıyorum senı, olmayabılırız ama benı engellemene alısamadım sagdan soldan vs yazmıstı. benım ona dınle dıye attıgım ask sarkısını twitterda paylasmıstı. kız ise geçmişi sildiğini,yazmaması gerektıgını soylemıstı. ben bu durumda cok depresyona gırdım gunlerce... ama her seyın sadece bır oyundan ıbaret oldugunu onu kandırmak ve zaman gecırmek ıcın boyle yaptıgını soyledı bana. ben ınanmadım ve ılıskıyı bıtırdıgımı soyledım ama bana tehtıtler yagdırdı adıma feyk hesap acıp uygunsuz fotografımı arkadaslarımın oldugu yerde paylastı. boyle aşağılık bir aadam. gidip ailesine her seyı anlattım. sonra bende rezıl oldum sende bıtır artık bu muhabbtı benı m ısım yok onla tarzında konustu. neyse bu ılıskı 9 ay kadar daha surdu ama sureklı bu muhabbetı acıyordum ve sınırlı bır sekılde kapatıyordu. ama telefonuna her baktıgımda onun adı vardı gecmısınde. en son sınavlarımın basladıgı hafta en zor sınavımın oldugu gun kızın bır sosyal medya hesabından vıdeo paylastıgını gordum ve sevgılıme senınkı vıdeo atmıs gıt bak dedım verdıgı tepkı ıse dur ızleyeyım dıyıp ardından hımm guzelmıs oldu. (buarada ben farklı bı sehırde unıv okuyorum o ise çalışıyor) ondan facebook ve twittera ıkımızın fotografını yuklemesını ıstedım. ısrarla yuklemeyecegını soyledı sen bozdun kızla kafayı benden cok bakıyorsun senı ruhsal sorunlarınla ve takıntılarınla başbaşa bırakıyorum. sen o kızın kıskanıyorsun bılıyorsun cunku senden üstün vs dedı. ve ben son kez soruyorum koyuyor musun fotografımızı dedım eger koymazsan sınava calısamıycam ve benı bu duruma soktugun ıcın bı daha yuzune bakmıycam dedım. koymuyorum bıtır dedı. ve bıtırdım engelledım her yerden sıldım telefonumu da kırmıstı zaten sımdı evıme geldım hattımı da kırdım tum sosyal medya hesaplarımı kapattım . bana ulasamasın dıye. ama yedıremıyorum bunu kendıme 1,5 yıldır tek bır fotografımızı koymadı sırf o görecek dye. halbukı kıızın umrunda degıl. kızla bizzat konustum kendıne dıkkat et o ruh hastası bana neler yaptı dedı. ama hala sevıyorum ve benı o kızla kıyaslamasına dayanımıyorum. unutmak ıcın ne yapabılırım ve gerı donerse ne yapayım eger fotografları koyarsa tekrar ılıskıye baslayayım mı ? acaba cok mu abartıyorum? bana sureklı sankı kızla yatıp aldattım allt tarafı hesaplarına bakıyorum alıskanlık olmus dıyor gıdıp bır cay ıcmıslıgım bıle yok dıyor . (kız baska sehırde zaten ) ıyı kotu tum yorumlarınızı beklıyorum

nolur bana akıl verın ıcınden cıkamıyorum artık