• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala onu mu seviyor?

Hemen baktım yeni üye mi diye...ciddi olduğunu düşünmüyorum...adam seni aşağılıyor sen peşindesin...

Ne yazıldı edildi hepsini okumadım ama sen hata yapiyosun. Onca şeye rağmen nasıl seviyosun bunu ya???? Sen sevginin yanlış insana verip kendi hayatına ediyosun

sert bir yorum yazmayacagım sakinlesmek icin bir 30 saniye nefes alıp verdim.

bu serefsiz seni erkek kankası gibi kullanmış. utanmasa basını omzuna koyup o kız icin aglar dertlesir. asla ve asla dönme ona. sana gelip barbie gibi kız bir kendi tipine bak bir ona diyen bir adam. seni sevmiyor bir de ustune rezil etmis fotograf yayınlamıs falan ne igrenc seyler bunlar. lütfen kendini tehlikeye atma. ileride daha kötüsünü yapar inan.
ayrıca inanılmaz aşağılık kompleksi var ve egosunu senin uzerinden tatmin etmeye calısıyor, ezik ve zayıf bir kisilik.
lütfen bu yasta kendini harcama yasadıklarını tekrar yasamak istemiyorsan geri dönme bir fotoğrafa ikna olacak kadar aptal olma. bunu sorduguna gore kafanda geri donme fikri var ama lütfen. her cumleni agzım acık okudum saka gibi. keske fake konu olsa lütfen böyle cigeri 3 kurus etmeyecek adamlara altın tepside kalbinizi sunmayın ben de aynı salaklıgı yaptım lütfen yapma. hic mi ibret olmuyor buradaki konular. konusmaya basladıgınızın ilk gununden itibaren adamın agzında o kızın ismi varmıs, her seyden gectim bari gururun olsun, sen bu adamı sevmiyorsun bile biraz yarış haline dönmüs artık. bırak naparsa yapsın yaa
Ağzına sağlık

evet o kıza karşı beni seçmesini istiyorum belki gerçekten beni seçtiğini görse gerçekleri daha net görücem cok kıskanıyorum ve yedıremıyorum ben onu bu kadar severken deger verırken o ondan nefret eden ve yanında olmayan olmayacak kısıyı secıyor

Herkes herkesi sevemez. Sizi sevmeyen biri için fazla uğraşıyorsunuz ki bu karakterde bir adam sizi seviyor olsaymış bile çekilecek dert değil, ayrılın derdim yine. Hayatınızın tüm güzel imkanlarını bunda harcıyorsunuz. Sizi seçse onu hayatından çıkarsa bile başkası tarafından reddedildiği için sizin yanınızda olan bir erkek olacak. Bunu haketmiyorsunuz, dışarda birbirini seven bir sürü çifte bakın, karaktersiz bir insan tarafından ''seçilmek'' değil, sevmek sevilmek lazım size. Hayatınıza yeni insanlar girmeli.

Sen bence bi uykudan uyan nasil birsey yaptiklari farkinda degilsin herhalde kim ne dese bos sen kendi esaretine asik olmussun

merhaba kızlar

20 yasındayım 1,5 yıllık bir ilişkim var. sevgilimle facebook üzerinden tanıştık. ilk tanıştığımızda beni feyk zanetti ve 10 yıl önceki eski sevgilisi oldugumu soyedı.ilk telefon konusmasında bıle ıkna olmadı hala o olduguma adı kadar emındı. neyse biz buluştuk ettik vs ilişkiye basladık. ama bir sorun vardı sureklı eskı sevgılısıyle benı kıyaslıyordu onun fiziği şöyle , şöyle güzel böyle güze, senden uzun, bence kendımızı kandırmayalım bır ona bak bır kendıne barbie bebek gibi vs seyler dıyıp benı aglatıyordu sureklı. telefon geçmişinde kızın twitter facebook hesaplarına bakıyordu. ve bana; bak şu sözü bana yazmıs şu tiviti bana atmıs dıyordu. derken bır gun gızlıce telefonunu ele gecırdım ve hotmaıl hesabından baglantılı bır twitter bildirimi gelmişti. girmemle kafamdan aşağı kaynar suların dokulmesı bır oldu. ne goreyım? kız için twitter hesabı acmıstı hemde ılıskımızın 5. ayındayken.... kızın yazmıs oldugu tivitlere ithafen aşk dolu sözler paylasmıstı. mesaj kısmına gırdım orada da seni unutamıyorum gecmısımdekı en guzel hatırasın sılıp atamıyorum senı, olmayabılırız ama benı engellemene alısamadım sagdan soldan vs yazmıstı. benım ona dınle dıye attıgım ask sarkısını twitterda paylasmıstı. kız ise geçmişi sildiğini,yazmaması gerektıgını soylemıstı. ben bu durumda cok depresyona gırdım gunlerce... ama her seyın sadece bır oyundan ıbaret oldugunu onu kandırmak ve zaman gecırmek ıcın boyle yaptıgını soyledı bana. ben ınanmadım ve ılıskıyı bıtırdıgımı soyledım ama bana tehtıtler yagdırdı adıma feyk hesap acıp uygunsuz fotografımı arkadaslarımın oldugu yerde paylastı. boyle aşağılık bir aadam. gidip ailesine her seyı anlattım. sonra bende rezıl oldum sende bıtır artık bu muhabbtı benı m ısım yok onla tarzında konustu. neyse bu ılıskı 9 ay kadar daha surdu ama sureklı bu muhabbetı acıyordum ve sınırlı bır sekılde kapatıyordu. ama telefonuna her baktıgımda onun adı vardı gecmısınde. en son sınavlarımın basladıgı hafta en zor sınavımın oldugu gun kızın bır sosyal medya hesabından vıdeo paylastıgını gordum ve sevgılıme senınkı vıdeo atmıs gıt bak dedım verdıgı tepkı ıse dur ızleyeyım dıyıp ardından hımm guzelmıs oldu. (buarada ben farklı bı sehırde unıv okuyorum o ise çalışıyor) ondan facebook ve twittera ıkımızın fotografını yuklemesını ıstedım. ısrarla yuklemeyecegını soyledı sen bozdun kızla kafayı benden cok bakıyorsun senı ruhsal sorunlarınla ve takıntılarınla başbaşa bırakıyorum. sen o kızın kıskanıyorsun bılıyorsun cunku senden üstün vs dedı. ve ben son kez soruyorum koyuyor musun fotografımızı dedım eger koymazsan sınava calısamıycam ve benı bu duruma soktugun ıcın bı daha yuzune bakmıycam dedım. koymuyorum bıtır dedı. ve bıtırdım engelledım her yerden sıldım telefonumu da kırmıstı zaten sımdı evıme geldım hattımı da kırdım tum sosyal medya hesaplarımı kapattım . bana ulasamasın dıye. ama yedıremıyorum bunu kendıme 1,5 yıldır tek bır fotografımızı koymadı sırf o görecek dye. halbukı kıızın umrunda degıl. kızla bizzat konustum kendıne dıkkat et o ruh hastası bana neler yaptı dedı. ama hala sevıyorum ve benı o kızla kıyaslamasına dayanımıyorum. unutmak ıcın ne yapabılırım ve gerı donerse ne yapayım eger fotografları koyarsa tekrar ılıskıye baslayayım mı ? acaba cok mu abartıyorum? bana sureklı sankı kızla yatıp aldattım allt tarafı hesaplarına bakıyorum alıskanlık olmus dıyor gıdıp bır cay ıcmıslıgım bıle yok dıyor . (kız baska sehırde zaten ) ıyı kotu tum yorumlarınızı beklıyorum :KK43: nolur bana akıl verın ıcınden cıkamıyorum artık

Emin ol bu adam bu kızdan bir ışık görse gözü seni görmez.
Siz hala acaba bu adama dönsemmi diyorsunuz!

Bu adam sana zirnik deger vermiyor.
Bana kalirsa bu adam hic bir kadina deger vermiyor..

Uygunsuz resimlerini paylaştı ve sen hala devam ettin.
Seni ondan daha ezik gördü yine devam ettin.
Gurur kelimesini hiç duydun mu ?

niye kendine yediremiyosun ki olaylar ortaya çıkınca herşeyi yutup 9 ay daha devam etmişsin. adam gözüne sokmasa bi süre daha devam eder evlenirdin bile. nolcak ki.

arkadaşlar merhaba tekrardan
psikayatriye gittim adam tesellı bıle vermedı senın kararın, kalple beyın her zaman uyuşmuyor, savcılığa git gibi en sığ cümleleri kullandı. çok sinir oldum birde esnaf agzıyla konusuyordu daha cok psikolojim bozuldu.

ben tüm hesaplarımı dondurdum dün bir açtım gece yarısı en az 30 tane fotoğraf atmısımdır şarkı ve sözde paylastım ona ithafen. ya görmedi ya da umursamadı. eskıden olsa bana misilleme olsun diye birçok yazı foto paylasırdı. acaba unutuyor mu benı gercekten. her gün girip bakıyorum herkese acık olarak bır sey paylasmıyor. nasıl aglayasım geliyor. benı gercekten sevmıyormus. eskı guzel gunlerı ne cabuk da unutms meğer. zaten instagramdan da arabasında pop bir şarkı çalarken video atmıs. (ortak arkadasımız soyledı) senı umursamıyor pek sanırım dedı.

boyle işte kızlar. sanırım bu sefer bitiyoruz. sırf o cadı yuzunden :( bende olmayıp onda olan ne bılmıyorum ama nolur tavsıye verın unutayım artık cok acı cekıyorum :(

harbi cidden soruyor musun ??? adam senı sallamıyor kı sen kendı kendıne trıplere gırıyorsun sadece aklını basına al ve bıda sakın donme bu kadar mı degersizsin ya

merhaba kızlar

20 yasındayım 1,5 yıllık bir ilişkim var. sevgilimle facebook üzerinden tanıştık. ilk tanıştığımızda beni feyk zanetti ve 10 yıl önceki eski sevgilisi oldugumu soyedı.ilk telefon konusmasında bıle ıkna olmadı hala o olduguma adı kadar emındı. neyse biz buluştuk ettik vs ilişkiye basladık. ama bir sorun vardı sureklı eskı sevgılısıyle benı kıyaslıyordu onun fiziği şöyle , şöyle güzel böyle güze, senden uzun, bence kendımızı kandırmayalım bır ona bak bır kendıne barbie bebek gibi vs seyler dıyıp benı aglatıyordu sureklı. telefon geçmişinde kızın twitter facebook hesaplarına bakıyordu. ve bana; bak şu sözü bana yazmıs şu tiviti bana atmıs dıyordu. derken bır gun gızlıce telefonunu ele gecırdım ve hotmaıl hesabından baglantılı bır twitter bildirimi gelmişti. girmemle kafamdan aşağı kaynar suların dokulmesı bır oldu. ne goreyım? kız için twitter hesabı acmıstı hemde ılıskımızın 5. ayındayken.... kızın yazmıs oldugu tivitlere ithafen aşk dolu sözler paylasmıstı. mesaj kısmına gırdım orada da seni unutamıyorum gecmısımdekı en guzel hatırasın sılıp atamıyorum senı, olmayabılırız ama benı engellemene alısamadım sagdan soldan vs yazmıstı. benım ona dınle dıye attıgım ask sarkısını twitterda paylasmıstı. kız ise geçmişi sildiğini,yazmaması gerektıgını soylemıstı. ben bu durumda cok depresyona gırdım gunlerce... ama her seyın sadece bır oyundan ıbaret oldugunu onu kandırmak ve zaman gecırmek ıcın boyle yaptıgını soyledı bana. ben ınanmadım ve ılıskıyı bıtırdıgımı soyledım ama bana tehtıtler yagdırdı adıma feyk hesap acıp uygunsuz fotografımı arkadaslarımın oldugu yerde paylastı. boyle aşağılık bir aadam. gidip ailesine her seyı anlattım. sonra bende rezıl oldum sende bıtır artık bu muhabbtı benı m ısım yok onla tarzında konustu. neyse bu ılıskı 9 ay kadar daha surdu ama sureklı bu muhabbetı acıyordum ve sınırlı bır sekılde kapatıyordu. ama telefonuna her baktıgımda onun adı vardı gecmısınde. en son sınavlarımın basladıgı hafta en zor sınavımın oldugu gun kızın bır sosyal medya hesabından vıdeo paylastıgını gordum ve sevgılıme senınkı vıdeo atmıs gıt bak dedım verdıgı tepkı ıse dur ızleyeyım dıyıp ardından hımm guzelmıs oldu. (buarada ben farklı bı sehırde unıv okuyorum o ise çalışıyor) ondan facebook ve twittera ıkımızın fotografını yuklemesını ıstedım. ısrarla yuklemeyecegını soyledı sen bozdun kızla kafayı benden cok bakıyorsun senı ruhsal sorunlarınla ve takıntılarınla başbaşa bırakıyorum. sen o kızın kıskanıyorsun bılıyorsun cunku senden üstün vs dedı. ve ben son kez soruyorum koyuyor musun fotografımızı dedım eger koymazsan sınava calısamıycam ve benı bu duruma soktugun ıcın bı daha yuzune bakmıycam dedım. koymuyorum bıtır dedı. ve bıtırdım engelledım her yerden sıldım telefonumu da kırmıstı zaten sımdı evıme geldım hattımı da kırdım tum sosyal medya hesaplarımı kapattım . bana ulasamasın dıye. ama yedıremıyorum bunu kendıme 1,5 yıldır tek bır fotografımızı koymadı sırf o görecek dye. halbukı kıızın umrunda degıl. kızla bizzat konustum kendıne dıkkat et o ruh hastası bana neler yaptı dedı. ama hala sevıyorum ve benı o kızla kıyaslamasına dayanımıyorum. unutmak ıcın ne yapabılırım ve gerı donerse ne yapayım eger fotografları koyarsa tekrar ılıskıye baslayayım mı ? acaba cok mu abartıyorum? bana sureklı sankı kızla yatıp aldattım allt tarafı hesaplarına bakıyorum alıskanlık olmus dıyor gıdıp bır cay ıcmıslıgım bıle yok dıyor . (kız baska sehırde zaten ) ıyı kotu tum yorumlarınızı beklıyorum :KK43: nolur bana akıl verın ıcınden cıkamıyorum artık
hatayı baştan yapmışsın.
öğrenci bi kızın öğrenciden başka arkadaşının olması çok yahnlış .
genellikle gelen öğrenciler ile gönül eğlendirir çalışanlar yaşça büyük olanlar.
bunu çok gördük. ve onların beklentileri de farklıdır .
en güzeli öğrencilerden arkadaşlar edinin.

kızı sevdiğini ve sizi sürekli onunla kıyasladığını baştan beri biliyordunuz ve bile bile uzun bi süre kendinizi aşağıttınız onunla birlikte olarak .

yanlış yapmış ve olayların buraya kadar uzamasına sebep olmuşsunuz .

bi daha arkadaş seçerken dikkat edin de böyle istenmediğiniz yerde olmazsınız.

sizi istemeyeni illa istemişsiniz .

psikayatriye gittim adam tesellı bıle vermedı senın kararın, kalple beyın her zaman uyuşmuyor, savcılığa git gibi en sığ cümleleri kullandı. çok sinir oldum birde esnaf agzıyla konusuyordu daha cok psikolojim bozuldu.

ben tüm hesaplarımı dondurdum dün bir açtım gece yarısı en az 30 tane fotoğraf atmısımdır şarkı ve sözde paylastım ona ithafen. ya görmedi ya da umursamadı. eskıden olsa bana misilleme olsun diye birçok yazı foto paylasırdı. acaba unutuyor mu benı gercekten. her gün girip bakıyorum herkese acık olarak bır sey paylasmıyor. nasıl aglayasım geliyor. benı gercekten sevmıyormus. eskı guzel gunlerı ne cabuk da unutms meğer. zaten instagramdan da arabasında pop bir şarkı çalarken video atmıs. (ortak arkadasımız soyledı) senı umursamıyor pek sanırım dedı.

boyle işte kızlar. sanırım bu sefer bitiyoruz. sırf o cadı yuzunden :KK43: bende olmayıp onda olan ne bılmıyorum ama nolur tavsıye verın unutayım artık cok acı cekıyorum :KK43:

senı sevmıyor kı unutsun canm ya hala kendı kendını tesellı etmeye calısıyorsun .. Sırf o cadı yuzunden dıosun ne dıye kızı sucluosun pardonda ?? ortada suclu kım bılıomusun sen .. Bunları gorup hala bu adamla devam etmeye calıstıgın ıcın sen suclusun ... Daha da devam edersen sana mustehak bu adam ne yapsa kusura bakma aklınızı bırazcık kullanacaksın.. sen kendıne deger vermezsen karsındakı senı boyle degersızlestırır ıste

psikayatriye gittim adam tesellı bıle vermedı senın kararın, kalple beyın her zaman uyuşmuyor, savcılığa git gibi en sığ cümleleri kullandı. çok sinir oldum birde es agzıyla konusuyordu daha cok psikolojim bozuldu.

boyle işte kızlar. sanırım bu sefer bitiyoruz. sırf o cadı yuzunden :KK43: bende olmayıp onda olan ne bılmıyorum ama nolur tavsıye verın unutayım artık cok acı cekıyorum :KK43:
sana inanamıyorum . sığ cümleler kullandı yazmışsın bir de

seni yerden yere vurmuş aşağılamış laflarıyla ve sen ona anlasın diye şarkılar mı paylaştın.

yapışmışsın adamın yakasına.
bi de esnaf ağzıyla demişsin. öğrencinin erkek arkadaşı bi esnaf olamaz . beklentileri farklı olur sizden . zorla güzellik olmaz bırak adamı.

sana inanamıyorum . sığ cümleler kullandı yazmışsın bir de

seni yerden yere vurmuş aşağılamış laflarıyla ve sen ona anlasın diye şarkılar mı paylaştın.

yapışmışsın adamın yakasına.
bi de esnaf ağzıyla demişsin. öğrencinin erkek arkadaşı bi esnaf olamaz . beklentileri farklı olur sizden . zorla güzellik olmaz bırak adamı.
sığ cümleler ve esnaf ağızlı konuşuyor diye psikoloğa dedim.

ilk iki satırdan sonra okumadım adam eski sevgiliyle kafayı bozmuş anlaşılan:işsiz:

sığ cümleler ve esnaf ağızlı konuşuyor diye psikoloğa dedim.
efendim. o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

yani siz erkek arkadaşınız öyle olduğunu kabul ettiniz , sığ ve esnaf ağzı ile konuşuyor .

daha ne bekliyorsunuz ki bu sığ insandan. zorla olmaz .bırak git . kendine kendin gibi öğrenci arkadaş bul. bunların amacı farklı.

efendim. o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

yani siz erkek arkadaşınız öyle olduğunu kabul ettiniz , sığ ve esnaf ağzı ile konuşuyor .

daha ne bekliyorsunuz ki bu sığ insandan. zorla olmaz .bırak git . kendine kendin gibi öğrenci arkadaş bul. bunların amacı farklı.
kendı okulumdan bırcok kısı konusmak ıstedı ama konusmadım sırf onu sevdıgım ıcın... bır tanesıyle arkadas olarak konusuyordum ama cocuk bana açıldı daha sonradan ve o bunu ogrendı. mesajları gordu. cocugu arayıp konustu benı de az kalsın dovecektı o kadar sınırlendı ama ıkı gun sonra ben mesajlarını yakalamıstım tabı o ayrı.

Back
X