- 13 Mart 2019
- 761
- 715
-
- Konu Sahibi lightblue87
Aynen o bosluk hissini yasiyorum iki gundur. Aksamlari uyumasam daha iyi olacak belki, en azindan uyanmamis olurum.Ben de ne zaman uyuyup uyansam çok kötü hissediyorum, uyurken herşeyi unutuyorum uyandığım ilk an tekrar aklıma geliyor tuhaf bir boşluk hissi oluşuyor
Diyorum ya hep ilk zaman muthis davranirdi, o zamanki rolmus sanirim. Gercegi buymus. Hani o ilk andaki hayal ettigim adami kafamda cok ariyorum. Cok doldurmus zihnimi aslinda.Öyle düşünme bu adam hep aynıydı ilk zaman sonraki zaman değil sadece zamanla tanıdın.
Emin ol zaman geçip mantıklı düşününce kararının doğruluğu için için çok rahat ve hafif olacak.❤
Benim ayrıldığım kişi de balık burcu çok dengesiz birisiNarsizme cok uyuyor okudugum kadariyla.
Mitomaniye de bakacagim. Balik burcu
Anne konusunu bir sekilde cozecegim, belki bir konusma yaparim onunla. Bu artik arkadas cevremde vs de gorulebilen bir sey haline geldi. Onun icin yasiyorum, onun kuklasi gibi oldum gibi bir sey olduKonuyu takipteyim, bence herseyden önce ilk sorun annenin onayını almak için yasamaktan vazgeç.
Çünkü o olmayınca kendi yasam amacını sorguluyor olacaksın ve o zaman da hersey için çok geç olabilir.
Sakın ha, sağlığınızdan olursunuz çok iyi anlıyorum o uyandığın ilk andaki acıyı yaşamak uykusuzluktan çok daha zor ama çözüm değil buAynen o bosluk hissini yasiyorum iki gundur. Aksamlari uyumasam daha iyi olacak belki, en azindan uyanmamis olurum.
İşte o insani arıyor zihin. Ben de hala arıyorum maalesef. Ben ne olduğunu bile anlayamadim. Son güne kadar ilgili insan bir anda arkadaş moduna bağladı. Sana hissettirdiği kötü duygular belki unutmanı kolaylaştırır. Umarım hayat karşımıza bir daha böyle insanlar cikarmazDiyorum ya hep ilk zaman muthis davranirdi, o zamanki rolmus sanirim. Gercegi buymus. Hani o ilk andaki hayal ettigim adami kafamda cok ariyorum. Cok doldurmus zihnimi aslinda.
Ben daha evvel bir balik erkegiyle beraber olmustum, 3 yila yakin. Evet gel gitleri vardi ama herkes kadardi. Benimki narsizme asiri uydu, ilk anda tavlayana kadar sana bir hayal dunyasi kuruyor, prenses gibi hissettiriyor; sonra yavas yavas ilgiyi cekiyorr, mesajlarini okumuyor bile; sen eski ilgiyi ariyorsun o bundan keyif aliyor; aci cektigini gormekten... tam sen vazgecerken geri geliyor, yine bir iki guzel senaryo yaziyor; bu sirada yalan dolanlar; sen geri kabul edince bir daha biktirana kadar aci cektiriyor vs. Bununla besleniyorBenim ayrıldığım kişi de balık burcu çok dengesiz birisi
Yokk ben aksamlari isten gelince hep bir iki saat kestiririm, onu artik yapmayayim bir sure diyorum. Sabah cunku bir an uyanip ise firliyorsun o boslugu cok yasamiyorsun da aksam uyaninca bagim bahcem yanmis gibi oturuyorum. Soyle diyeyim, 20 gibi uyandim aksam uykumdan, uyandigimdan beri kanepenin ayni kosesinde sigara iciyorum.Sakın ha, sağlığınızdan olursunuz çok iyi anlıyorum o uyandığın ilk andaki acıyı yaşamak uykusuzluktan çok daha zor ama çözüm değil bu
Kac yasindasin? Ben 32’yim, biraz bu da beni yipratiyor sanirim. Hem bu yasta bu denli toy davranmis olmak hem de diyoruz ya insallah boylesi cikmaz karsimiza diye, bu temenni cocukca geliyor. Yani bu yastan sonra yeniden asik ol da, bu hisleri yakala da... 32 yil evlenmem diye gezmisim bir daha evlilik dusunmek bile zor benim icin.İşte o insani arıyor zihin. Ben de hala arıyorum maalesef. Ben ne olduğunu bile anlayamadim. Son güne kadar ilgili insan bir anda arkadaş moduna bağladı. Sana hissettirdiği kötü duygular belki unutmanı kolaylaştırır. Umarım hayat karşımıza bir daha böyle insanlar cikarmaz
37 yasinda işi gücü olan bir insanım. Çocuk değiliz. Ne hale getirdiler bizi. İşte hiç yapmadığım hatalar yaptım. Kilo kaybettim hala da devam ediyorum. bu yaşta hala aptal yerine konulup acı cekmeme sinir oluyorum ama topayamiyorum kendimi. O kadar yoğun çalışsam da olmuyor. Hazmedemedim sanirimKac yasindasin? Ben 32’yim, biraz bu da beni yipratiyor sanirim. Hem bu yasta bu denli toy davranmis olmak hem de diyoruz ya insallah boylesi cikmaz karsimiza diye, bu temenni cocukca geliyor. Yani bu yastan sonra yeniden asik ol da, bu hisleri yakala da... 32 yil evlenmem diye gezmisim bir daha evlilik dusunmek bile zor benim icin.
Benimki de herşey yolunda iken tamamen saçma sebeplerden sorun çıkarıp olayı büyütür beni her yerden engellerdi, ertesi gün engeli kaldırır, yalvarır özleyen aşık adam rolleri yapar beni ikna ederdi bu döngü hep böyle devam etti ve hiç abartmıyorum 2 gün iyiysek 3. gün küserdik hayatımda hiç böyle dengesizce bir ilişki yaşamadım. İyi olduğumuz anlarda hiç güzel bir söz, anlamlı bir bakış görmedim duymadım ne zaman beni incitse sadece o anlarda barışmak için sadece özledim seviyorum derdiBen daha evvel bir balik erkegiyle beraber olmustum, 3 yila yakin. Evet gel gitleri vardi ama herkes kadardi. Benimki narsizme asiri uydu, ilk anda tavlayana kadar sana bir hayal dunyasi kuruyor, prenses gibi hissettiriyor; sonra yavas yavas ilgiyi cekiyorr, mesajlarini okumuyor bile; sen eski ilgiyi ariyorsun o bundan keyif aliyor; aci cektigini gormekten... tam sen vazgecerken geri geliyor, yine bir iki guzel senaryo yaziyor; bu sirada yalan dolanlar; sen geri kabul edince bir daha biktirana kadar aci cektiriyor vs. Bununla besleniyor
Mesela narsist kisiler program yapip hic uymazmis, ben 72 gun beklemistim ya; her hafta bana ‘bu cumartesi geliyorum surada otururuz vs’ diye hayal kurdururdu, hep saf gibi beklerdim. O aslinda gelmeyecegini biliyor ama beni askida tutmaktan keyif aliyor. İnanilmaz ama her okudugum bu konuda, benimkine acayip uydu.
Ben de evlilik düşünmemiştim onceligim hep isim olmuştu ta ki bu insana kadsrKac yasindasin? Ben 32’yim, biraz bu da beni yipratiyor sanirim. Hem bu yasta bu denli toy davranmis olmak hem de diyoruz ya insallah boylesi cikmaz karsimiza diye, bu temenni cocukca geliyor. Yani bu yastan sonra yeniden asik ol da, bu hisleri yakala da... 32 yil evlenmem diye gezmisim bir daha evlilik dusunmek bile zor benim icin.
Anladım ben de aynı şekilde iş dönüşü uyuyorum ama Ramazan’dan sonra iş çıkışı spor merkezine gitmeyi planlıyorum uyumamak ve kafamı dağıtmak içinYokk ben aksamlari isten gelince hep bir iki saat kestiririm, onu artik yapmayayim bir sure diyorum. Sabah cunku bir an uyanip ise firliyorsun o boslugu cok yasamiyorsun da aksam uyaninca bagim bahcem yanmis gibi oturuyorum. Soyle diyeyim, 20 gibi uyandim aksam uykumdan, uyandigimdan beri kanepenin ayni kosesinde sigara iciyorum.
O zaman kurtulmanız isabet olmuş. Böyle ilişki çok yorar insanın ruhunuBenimki de herşey yolunda iken tamamen saçma sebeplerden sorun çıkarıp olayı büyütür beni her yerden engellerdi, ertesi gün engeli kaldırır, yalvarır özleyen aşık adam rolleri yapar beni ikna ederdi bu döngü hep böyle devam etti ve hiç abartmıyorum 2 gün iyiysek 3. gün küserdik hayatımda hiç böyle dengesizce bir ilişki yaşamadım. İyi olduğumuz anlarda hiç güzel bir söz, anlamlı bir bakış görmedim duymadım ne zaman beni incitse sadece o anlarda barışmak için sadece özledim seviyorum derdi
Hem de nasıl yordu ve yaşadıklarımın sadece yüzde biri kadarını anlatabiliyorum çok yıprattı beni çok üzdüO zaman kurtulmanız isabet olmuş. Böyle ilişki çok yorar insanın ruhunu
ne zamandir aramadi peki? Boyle iliskiyi yalama yapan erkekler genelde aramayi surdurur cunkuBenimki de herşey yolunda iken tamamen saçma sebeplerden sorun çıkarıp olayı büyütür beni her yerden engellerdi, ertesi gün engeli kaldırır, yalvarır özleyen aşık adam rolleri yapar beni ikna ederdi bu döngü hep böyle devam etti ve hiç abartmıyorum 2 gün iyiysek 3. gün küserdik hayatımda hiç böyle dengesizce bir ilişki yaşamadım. İyi olduğumuz anlarda hiç güzel bir söz, anlamlı bir bakış görmedim duymadım ne zaman beni incitse sadece o anlarda barışmak için sadece özledim seviyorum derdi
Geçmiş olsun.diyelim. Böyle bir insan girmesin bir daha hayatınıza.Hem de nasıl yordu ve yaşadıklarımın sadece yüzde biri kadarını anlatabiliyorum çok yıprattı beni çok üzdü
İste iki soyledigimiz sey de yipratici oluyor. Ben daha nasil birine inanayim da ayni hisleri besleyeyim vs. 25 falan olsam derdim ki toyum, daha gorecek cok sey var, e ama buyudum de artik. Ben de cok kilo verdim ilk zaman, simdi alma periyoduna gectim sanirim bayadir tartilmadim. Alkol aliyorum biraz da ondan. Bendeki su an bariz sorun yuzum, cildim bebek gibiydi bunla ilk bulusmamizda, su an ergen cocuk gibi sivilce doluyum.Ben de evlilik düşünmemiştim onceligim hep isim olmuştu ta ki bu insana kadsr
Kahkaha ile güldüm canım yaİste iki soyledigimiz sey de yipratici oluyor. Ben daha nasil birine inanayim da ayni hisleri besleyeyim vs. 25 falan olsam derdim ki toyum, daha gorecek cok sey var, e ama buyudum de artik. Ben de cok kilo verdim ilk zaman, simdi alma periyoduna gectim sanirim bayadir tartilmadim. Alkol aliyorum biraz da ondan. Bendeki su an bariz sorun yuzum, cildim bebek gibiydi bunla ilk bulusmamizda, su an ergen cocuk gibi sivilce doluyum.
17 gün önce bitirdik geçen Pazar günü iftara hazırladığı yemeğin fotosunu göndermiş ardından da nasılsın napıyorsun kendine iyi bak yazmış o günden beri de sesi çıkmadıSon donem mesajlarimi okumuyord
ne zamandir aramadi peki? Boyle iliskiyi yalama yapan erkekler genelde aramayi surdurur cunku