hala gelmedi...

Bence, herşeyden önce annenizle ilişkinizi bir gözden geçirin. Hayatınızı, her yönden etkileyecek bir ilişki içindesiniz annenizle. Yanlız şunu da belirtmek isterim; bu çok zorlu bir konudur.

İlişki olarak tanımladığınız durum, sadece 2 ay sürmüş. Bu süre, sağlıklı bir değerlendirme yapmak için, çok çok kısa. Yani, bu adam bana-ben ona aşıktım diye düşünmeyin. Belki sadece geçici bir enerji rezonansıydı. Bir ilişki ancak, değişik yaşanmışlıklardan sonra tanımlanabilir diye düşünüyorum. Mesela sıradan bir örnekleme; adamla 3 senedir berabersinizdir de birden beklenmedik ve kötü bir hastalığa yakalanırsınız. Adam hızla uzaklaşır veya yanınızda kalıp üzerinize titrer. İnsanların gerçek halleri, ancak önemli durumlarda kendisini gösterir. Bunları yazmamın nedeni, 2 aylık bir beraberliği hak ettiğinden fazla derinleştiriyorsunuz gibi ...

Ayrıca, o kadar kısa süreli bir tanışıklığı yeterli görüp evlenmeye kalkışmak doğru mu? Yani bu adamın hemencecik evlilik planları yapması, bana pek kabul edilemez görünüyor. Garip bir durum. Tamma, yıllarca beraber olup evlenenlerde de çok ciddi sorunlar çıkabiliyor ama 2 aylık bir tanışıklıkla evlenme düşüncesi içinde olması, bana absürd görünüyor. Aşktan gözü kararmış desem, eee bu adam 20'lik ergen değil ki, paldır küldür evlenmeye kalksın. En azından bir süre böyle devam etmeliyiz, evliliği de biraz daha birbirimizi tanıdıktan sonra düşünürüz gibi olgun bir yaklaşım içinde olması gerekirdi.

Önceki konunuzu okumamıştım. Ama gerek sizin anlattıklarınızdan gerekse arkadaşların anlatımlarından anladığım kadarıyla, önceki sevgiliniz, kolay kolay vazgeçilmemesi gereken türde birisiymiş.
anne konusu beni çok zorlayacak, 60'lı yaşlarda, müthiş hırslı ve başarılı (mesleğinde) bir kadınla yaşıyorum. sanki küçük çocuğum gibi yönlendiriliyorum sürekli. ve eğer yönlenmezsem küsüyor, günlerce aynı evde iki kişi sessiz yaşıyoruz. ben de bunu istwemiyorum. mutlu olsun diye yapıyorum çoğu şeyi...

bizim ilişki ocakta başlamış, iki ay çok güzel gitmiş. sonrası yalan olmuş. yani ilişki 2 ay benim acı cekmem 3 ay öyle diyeyim. inşallah artık kapatırım kafamda...

evlilik ben asla düşünmediğim için, bir anda aşktan dönünce tamam evlenelim dedim. o da öyle hissetti sandım. 37 yaşına kadar evlenmemiş olunca, herhalde aynı hislerdeyiz dedim. baktım karakterler uyuyor (anlattığı kişi yani), meslekler uyuyor, aileler benzer... uzatmam dedim...

ve malesef eski ilişkimden önceki konumda da söz etmemiştim, b u konuda az bahsettim arkadaşlar yakaladı ama o adamın gerçekten canına okumuş oldum. ilişki bitti bir ay sonra elinde yüzükle iş yerime geldi. kafasında bandaj var. başı dönüyormuş merdivenden düşmüş.
ben istemiyorum dedim gitti, yol boyu burnu kanamış. hani ciddi sevmişti. hani ben hep şey düşündüm, anneme bir şey olsa yapayalnızım ama o var... ama annem bu seçeneği istemedi sanırım.
ben anneme bir şey olsa bu forumda anlattığım adamı arasam ble gelmez. öyle diyeyim.

anne konusu beni çok zorlayacak, 60'lı yaşlarda, müthiş hırslı ve başarılı (mesleğinde) bir kadınla yaşıyorum. sanki küçük çocuğum gibi yönlendiriliyorum sürekli. ve eğer yönlenmezsem küsüyor, günlerce aynı evde iki kişi sessiz yaşıyoruz. ben de bunu istwemiyorum. mutlu olsun diye yapıyorum çoğu şeyi...

bizim ilişki ocakta başlamış, iki ay çok güzel gitmiş. sonrası yalan olmuş. yani ilişki 2 ay benim acı cekmem 3 ay öyle diyeyim. inşallah artık kapatırım kafamda...

evlilik ben asla düşünmediğim için, bir anda aşktan dönünce tamam evlenelim dedim. o da öyle hissetti sandım. 37 yaşına kadar evlenmemiş olunca, herhalde aynı hislerdeyiz dedim. baktım karakterler uyuyor (anlattığı kişi yani), meslekler uyuyor, aileler benzer... uzatmam dedim...

ve malesef eski ilişkimden önceki konumda da söz etmemiştim, b u konuda az bahsettim arkadaşlar yakaladı ama o adamın gerçekten canına okumuş oldum. ilişki bitti bir ay sonra elinde yüzükle iş yerime geldi. kafasında bandaj var. başı dönüyormuş merdivenden düşmüş.
ben istemiyorum dedim gitti, yol boyu burnu kanamış. hani ciddi sevmişti. hani ben hep şey düşündüm, anneme bir şey olsa yapayalnızım ama o var... ama annem bu seçeneği istemedi sanırım.
ben anneme bir şey olsa bu forumda anlattığım adamı arasam ble gelmez. öyle diyeyim.
Annenizle ilgili ilk paragrafta anlattıklarınız, bana o kadar tanıdık geldi ki. Aynılarını yaşadım. Meslek seçimim, okul seçimim, evliliğimin bitmesi ile ilgili kararım ve şimdi burada sayamayacağım kadar, BÜTÜN kararlarımı annemin yönlendirmesiyle almış birisiyim. Öyle ki işyerinde yaşamış olduğum sorunları bile 70 yaşındaki annemin yorumlarına göre çözmeye girişirdim.
Sonuç; mesleğimi kendi isteklerime göre seçmediğim için başarısız bir iş yaşamı, ilerlemiş yaşıma rağmen, hala kendi kararlarımı kendi başıma alamama, kendime güvensizlik, ilişkilerimi annemin yaklaşımlarına göre düzenleyip hepsinden mutsuz bir şekilde ayrılma. Hep annemle yaşadım. 1 yıllık evliliğim süresinde bile annemin evinde yaşamayı seçtim:)) Sonraları bir psikiyatristle terapiye başladım. Terapilerle, bu kez de diğer uç noktaya savruldum; anneye düşmanlık ve bunun uzantıları. Sonra sonra ortayı bulmaya çalıştım.

Bu aralar, sizi mutlu edecek bir ilişkinin nasıl bir şey olabileceğini düşünseniz?? Huzur, denge, güven mi sizi kendinizi rahat hissettirir, yoksa fırtınalar, adrenalin, belirsizlikler, kendi kendinizi yiyip tüketmeler mi?

Annenizle ilgili ilk paragrafta anlattıklarınız, bana o kadar tanıdık geldi ki. Aynılarını yaşadım. Meslek seçimim, okul seçimim, evliliğimin bitmesi ile ilgili kararım ve şimdi burada sayamayacağım kadar, BÜTÜN kararlarımı annemin yönlendirmesiyle almış birisiyim. Öyle ki işyerinde yaşamış olduğum sorunları bile 70 yaşındaki annemin yorumlarına göre çözmeye girişirdim.
Sonuç; mesleğimi kendi isteklerime göre seçmediğim için başarısız bir iş yaşamı, ilerlemiş yaşıma rağmen, hala kendi kararlarımı kendi başıma alamama, kendime güvensizlik, ilişkilerimi annemin yaklaşımlarına göre düzenleyip hepsinden mutsuz bir şekilde ayrılma. Hep annemle yaşadım. 1 yıllık evliliğim süresinde bile annemin evinde yaşamayı seçtim:)) Sonraları bir psikiyatristle terapiye başladım. Terapilerle, bu kez de diğer uç noktaya savruldum; anneye düşmanlık ve bunun uzantıları. Sonra sonra ortayı bulmaya çalıştım.

Bu aralar, sizi mutlu edecek bir ilişkinin nasıl bir şey olabileceğini düşünseniz?? Huzur, denge, güven mi sizi kendinizi rahat hissettirir, yoksa fırtınalar, adrenalin, belirsizlikler, kendi kendinizi yiyip tüketmeler mi?
baya benzer şeyi yaşamışız. anne konusu çok zorlayacak, umarım ben de ortada bir yerde dururum. olmazsa ben de destek alayım, hatta ona da aldırayım bir şekilde. çok yorgunum çünkü bu konuda.

ilişkide hep huzur isterim, gurur ararım vs ama adrenalin de severim. bir anlık daldım işte o adrenaline. sonuç ortada... 5 aydır saçma sapan bir insana dönüştüm.

Örneğin sizin doğum gününüzü önemsemez, kutlamaz, herhangi bir arkadaşı için sürpriz parti organize eder. Ya da siz zor durumda kaldığınızda hiç yardımcı olmazken çok da yakını olmayan herhangi biri aynı sorunu yaşadığında inanılmaz hassas davranır ve böyle davrandığını da sizin gözünüze sokar.
https://www.narsistlemucadele.com/2018/05/narsist-sizi-neden-eker.html?m=1 2 ay gelme plani burda aciklanan nedenler ile iptal edilmiş de olabilir. Aşırı benziyor gerçekten.

baya benzer şeyi yaşamışız. anne konusu çok zorlayacak, umarım ben de ortada bir yerde dururum. olmazsa ben de destek alayım, hatta ona da aldırayım bir şekilde. çok yorgunum çünkü bu konuda.

ilişkide hep huzur isterim, gurur ararım vs ama adrenalin de severim. bir anlık daldım işte o adrenaline. sonuç ortada... 5 aydır saçma sapan bir insana dönüştüm.

Gezmeyi, eğlenmeyi seviyorsanız ve koşullar da elveriyorsa, şöyle uzakca bir yerlere kendi başınıza gidip bir tatil yapsanız, iyi olabilir belki. Ama eğlenebileceğiniz bir yer...öyle ıssız sakin bölgeler değil. Hatta atmosferi tamamen değiştirmek için bir yabancı ülke. Şimdilik iyi geceler..:KK200:

Kac gunde normal insana donuyorduk? Ben surekli basla bit iyice dengesizlestim, bugun cok bosluktayim

ilişki koçları 1 hafta verin kendinize acınızı yaşayın ve bitirin diyor..

havalar çok güzelleşti 7 güne yazık olur 3 gün diyelim biz ona ne de olsa allahın hakkı 3 tür derler :))

bi duruşumuz olmalı bu adamlara karşı :)

ya ben sanırım çok gelişmiş karakterde biri değilim, hala anne etkisindeyim oldukça. tanıştırdığım gün onları, annem sabaha kadar ağladı. her konuşmamızda annem "hala ayrılmadın mı ondan" vs diye üzerime geliyordu. o sıra işyeriyle sorun yaşadım, annemle yaşadım ve en son adamı bırakarak kendimi toparlarım sandım. sonrası işte sürekli baş ağrısı, işe gitmemeler, depresyon vs. çok sancılı süreçti. benim için de, onun için de.

bu yeni adamı annem çok beğenmişti fotoğrafını görünce. bana daha çok yakıştırdı, beni yönlendirdi biraz da diyeyim ama sorumlluğu üzeirmden atmak için demiyorum. ama en basiti ben adamın telefonunu açmasam annem zorla ara ara, sen böyle bik ız değilsin falan diye baskı yaptı falan.

sanırım annem de gördü artık, bu adam sana iyi gelmiyor diyor en azından...

diğer adama büyük haksızlık ettim. evlilik olmasa bile çok huzurluyduk biz. tatil planımız falan belliydi öyle diyeyim. bir anda her şeyi yıkıp hadi ben depresyondayım bye dedim çekildim. ama ona diyemedim annem falan diye...
sevgilicağzımlaaa :))
Hımm pardon hayırlı olsun

ilişki koçları 1 hafta verin kendinize acınızı yaşayın ve bitirin diyor..

havalar çok güzelleşti 7 güne yazık olur 3 gün diyelim biz ona ne de olsa allahın hakkı 3 tür derler :))

bi duruşumuz olmalı bu adamlara karşı :)
Aslında 3 gün bile fazla ya, hadi neyse:))
Kendimde testini yaptığım ve oldukça başarı sağladığım iyileşme tekniğim şöyle; (3. ve 7. günden itibaren başlamak daha iyi olur. Belki bu süre içinde adamın kafasına ağır bir saksı düşerse, beyin sarsıntısıyla belki iyi bir kıvama gelip adam olur diye kendisine son bir şans tanımak için)
1- Telefon numarası, whatsapp erişimi, e-mail, face ve diğer bilumum medya erişimi silinecek, yetmedi bir de engellenecek. Böylece, ha bugün, ha yarın arayacaktır, beklentisi sıfırlanacak.
2- Eğer evinizde veya elinizde ona ait hediyeler, eşyalar varsa, önce ele iyi bir makas-bıçak alınacak ve bunlar hırsla, öfkeyle lime lime doğranacak. Bu noktadan sonra, değişik alternatifler oluşturulabilir. Doğranmış zerzevatın fotosunu çekip kendisine gönderebilirsiniz, kargoyla ona gönderebilirisiniz veya hepsini bir çöp torbasına tıkıştırıp, çöp konteynerına fırlatıp atabilirsiniz

face'^de takibi bırak deyince o manaya mı çıkıyor? bugün silmek için girdiğimde gördüm de onu yapayım o harika olur bana. ben açtığı grubu takibi bırakıyorum sanmıştım. telefondan her şeyini sildim her şeyi. arama kayıtları dahil. önüme bir şey gelmesin diye.
Kisinin sayfasini acinca takibi birak derseniz paylasimlari sizin sayfaniza dusmez girip ozellikle bakmadikca. Ben gormek istemediklerime oyle yapiyorum keain cozum

Lightblue cum nasilsin. Biraz daha iyi hissediyor musun kendini
Eve gelince bir iki saat yatiyorum isyerinde asiri yoruluyorum, gene yattim. Kalkinca bi kotu hissediyorum bu sira nedense. İcim bombos hissediyorum.
Daha cok yeni gerci iki gun olmus, bir an once gecse cok iyi olacak. Sayfasina vs girip bakmiyorum, tamamen yokk saymis durumdayim

Eve gelince bir iki saat yatiyorum isyerinde asiri yoruluyorum, gene yattim. Kalkinca bi kotu hissediyorum bu sira nedense. İcim bombos hissediyorum.
Daha cok yeni gerci iki gun olmus, bir an once gecse cok iyi olacak. Sayfasina vs girip bakmiyorum, tamamen yokk saymis durumdayim
Daha çok yeni ya canım. Seni çok iyi anlıyorum. Ama geçeceğini sen de biliyorsun. Hayat bir daha böyle kötü insanlar çıkarmasın karsimiza

İnsallah canim ya. Gececek tabi de keske ilk tanidigim gibi bir adam olsaydi. Cok mutlu olabilirdik.
Öyle düşünme bu adam hep aynıydı ilk zaman sonraki zaman değil sadece zamanla tanıdın.
Emin ol zaman geçip mantıklı düşününce kararının doğruluğu için için çok rahat ve hafif olacak. 💜❤️

Ben de ne zaman uyuyup uyansam çok kötü hissediyorum, uyurken herşeyi unutuyorum uyandığım ilk an tekrar aklıma geliyor tuhaf bir boşluk hissi oluşuyor

X