Hala elim ayağım titriyor?

Sevindim iyi olmanıza.
Siz deyince gençliğimi hatırladım şimdi, o zamanki sevgilim de sarhoşken yatağa falan işemiş, donu monu çıkarıp arkadaş evinde öyle gezinmiş ertesi sabah sıfırdı😂

Sağlıkla alakalı bir sıkıntı olmasın, ağzıyla içmemek olsun da sebebi, neyse:)
Biraz trip, güzel akşam yemeğine unuttursun size dün geceyi.
Nolur nolmaz içkiyle de böyle oluyorsa lütfen kontrolde tutun durumu, sizinleyken dozunda müsade edin, gitmekle tehdit edin gerekirse.

İyi tatiller.
Kesinlikle haklısınız ağzına sürmeyeceğim dedi zaten. Bakalım bir anda normale dönemiyorum ben ama üstüne de çok gitmek istemiyorum

Demin diğer hadsiz arkadaş da eski konularımdan vurdu. Ciddi soruyorum hangi konularimdan bahsediyorsunuz? Benim açtığım konularin hiçbirinde bi dram ya da kotu bir olay yok ki. Çok şaşkınım suan. Madem böyle bir beyanda bulunuyorsun açtığım hangi konudan bahsettiğini de söylersin?

Tam da aynı şey. Nerden çatsam diye düşündükleri için hemen eski şahsi senin konularına bakarlar çünkü asıl konuyla alakalı kendini savunamaz altın da kaldıkları için seninle polomik yaşarken ,kaldi ki çok normal konulardır eften puften ama kendilerince olmayan psikoloji bilgileriyle çıkarım yaparlar birde alay edercesine gülücük atarlar boyle de artık değişik karakter de diyim insanlar varr...
Özellikle artık konu açmamaya kendim halletmeye özen gösteriyorum. (Ama kendi ile barışık, tavsiyelerini dinlenebilecek çok aklı başında insanları tenzih ediyorum.)

Ne oldu simdi konu sahibini savununca elestirince lobide kahve ödülü mü verildi 🥴
Bende kizdim sahsen online olup 1 dk yazicam dememesine
insan olarak merak ettim durumunu ama cevrimiciyse iyidir o zaman diye dusundum gectim
Yani yarin unutacagim bi konu icin ne diye burda birkac kisiye laf sokup laf isitip gunumu mahvedeyim 🤷‍♀️ neyse 🥴

Kesinlikle haklısınız ağzına sürmeyeceğim dedi zaten. Bakalım bir anda normale dönemiyorum ben ama üstüne de çok gitmek istemiyorum

Her şey yoluna girdiğine ve sorun kalmadığına göre bir şey sorabilir miyim ? Erkek arkadaşınız odanın kirlettiği kısmını temizlemiştir umarım.

İşte klasik Türk erkeği her şey dahile gidince her haltından faydalanayım olunca sonucu.
Ergen misiniz? Sapıtana kadar içiyor bedava diye. Alkole karşı değilim ama ağzıyla içebiliyorsa. Efendi gibi oturup, efendi gibi kalkabiliyorsa.
Boşuna dememişler “bir insanı 3 şekilde tanırsın. Yolculukta, ticarette, komşulukta” diye.

Arkadaşlar iyi geceler. Erkek arkadaşımla tatildeyiz şu an, az önce uykumdan tıkırtıyla uyandım. Bir baktım erkek arkadaşım odanın bir köşesine işiyor. Neye uğradığımı şaşırdım dedim uykuda herhalde seslendim bak çişini yanlış yere yapıyorsun gel tuvalete gidelim dedim. Bir anda saçma saçma şeyler söylemeye başladı bana odadan çık demeye başladı. Yeni tanıdığım biri değil 2 senedir tanıyorum bir senedir sevgiliyiz ilk kez beraber kalmıyoruz. Kendine zarar verecek diye korktum odadan o an çıkamadım cam sehpa vardı elini keser diye. Önce sakinleştirdim yat uyu sabah konuşuruz dedim beni dinledi uyudu ama sanki yabancı biri gibiydi şimdi uyuyor ama korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım. Uykusunda rüya gördü de anlık mı oldu ne oldu anlamadım hala elim ayağım titriyor. Bu saatte var mı akıl verecek biri. Onu böyle bırakmak istemiyorum da uyanır başına bir şey gelir diye ama korkuyorum da.

Benim eşim böyleydi ilk gördüğümde şok olmuştum. Yatakta gözü açık gibi oturur, kalkar mutfakta eliyle nutella yer, banyoya geldim sanar kapısı kapalıyken çişini yapar :)
Sonra da hiç hatırlamaz.
Artık bakıyorum gene ytakta oturuyosa hiç bişey demeden çekiyorum geri yatırıyorum

Bi çeşit uyurgezerlik bence

Bende lisedeyken tuvalete diye gidip kapıyı açmaya çalışıyordum
Baska bir gün yine tuvalet diye bu sefer (kapı kitli değilmiş) dısarı cıkmıstım sokağı turladım apartmana girdim kapıları tek tek çaldım bazılarına tokmakla vurdum en son bizim daireye gelince annem sordu nerden geliyorsun dudaklarımdan o sihirli cümle döküldü “tuvaletten geliyorum anne” 🤣.
Bunun haricinde iki kere yine tekrar oldu ama cıkamadım evden annemler önlem almıstı bahane aynı tuvalet🤣 sonra tokat atmıs abim 🤣🤣 tokat haric herrrr seyi hatırlıyorum ama o sokağı turladıgımı kapılara vurdugumu bazen düşünüyorum da cok korkunc gecenin o saati kız basıma ya bir sey olsaydı 🫢

Konuyu dün 2..sayfada bıraktım, simdi 13 sayfa olduğunu görünce " kesin değişik birşey çıktı " diyerek heyecanla okumaya başladım. Konu sahibinin cevabı gecikince daha da meraklandım. Sonuç, hayal kırıklığı 🥺🥺 2, 3 üye birbirine girip banlanmış elin adamının odaya işemesi yüzünden 🙄🙄🙄

Ben küçükken uyurgezerdim. Çelik kapının yaygın olmadığı dönem, maddi durum çok iyi olmadığı halde çelik kapı yaptırmıştı ailem. Tuvalet diye mutfağa gitmisligim sokağa çıkmaya yeltenmisligim çoktu. Annemin uykusu hafiftir beni hep yakaliyordu bir şey olmadan.

Bir kez de köye gittiğimizde amcam gece bağırıp çağırdı. Bıçak verin bana diyordu. Gözü de açık gibiydi. O kadar korkmustuk ki. Gece arada öyle yapıyor dediler yattık uyuduk

Madde bağımlısı mı acaba? Uyurgezerse de korkunç bence, yani ben yapamazdım açıkçası böyle biriyle. Zaten korkağım yakındır hele ki geceleri.

Umarım size hakaretler eden sevgiliniz değildir bu kişi ☹️ Umarım barışmamışsınızdır onunla

X