Haksızmıyım, eş ailesi ve eşim, ben napıcam 🤦‍♀️

Çok haklısın battıysa satsın evini zaten bir şeyi yoksa banka bir şey de alamaz kayınpederin belki de kumar oynuyor bilemeyiz.
Hangi evi satacak ev baro sahibi degil yıllardır herşey borca gidiyor bir çöpü yok adamın eşime de söyledim zaten hepsini hadi baba çabalar yetişemez o zaman evladı kolundan tutup kaldırır ama Senin baban hiç çabalamayıp herşeyi çocuklarından bekliyor dedim

Ya keşke öyle olsa o zaman bile derim ki adam bi yola girdi olmadı ama yani hiç bişey degişmeyecek kp hala borç yapacagını bile bile verilmesini sindiremedim

Ya keşke öyle olsa o zaman bile derim ki adam bi yola girdi olmadı ama yani hiç bişey degişmeyecek kp hala borç yapacagını bile bile verilmesini sindiremedim

Aynen öyle..maddi konularda beceriksiz insana para vermek atese atmaktan farksiz. Beceremigi islere girmeyecek. Adamin bütün gün ne yaptigi bile belirsiz. Belki de kumar oynuyor

İnsan ailesine yardımcı olmak tabi ki ister
Ama bunu kendi durumunu tamamen riske atarak yapmaz aklı başında biri
Siz de tahminen asla yüzlerine bakma deMiyorsunuzdur
Ama bu yapılan tamamen saygısızlık

İnanın kayınaileniz istemese yarın öbür gün başkası ister eşinizden bir şey
Yine mağdur olursunuz
İsteyende değil yani verende var sorun

Nasıl çözülür bilemedim ama

Aynen öyle..maddi konularda beceriksiz insana para vermek atese atmaktan farksiz. Beceremigi islere girmeyecek. Adamin bütün gün ne yaptigi bile belirsiz. Belki de kumar oynuyor
Aynen öyle zaten mobilya işine girerken de eşim söyledi yapma batak bu diye ama dinlemedi kp ya konuşurken çok mantıklı olan eşim sonradan ne oluyorsa çok saçma davranıyor daha 1 hafta önce babasına sen aynı hatayı sürekli yapıyorsun akıllanmıyosun bu durumda ben ne yapıyım kardeşlerim napsın seni kurtarmaya yetmez ki derken kp biraz aglayınca arabayı veriyor çünkü bizim de evladımız varmış dini olarak da babasını zorda bırakmak olmazmış vs vs birçok bahane var işte ban düşmez kalkmaz bir Allah diyor bende dogru herkes düşer kaldırırsın ama baban tekrar aynı şeyi yapacak kendi hiç çabalamayıp sürekli size yükleniyor bu saçma diyorum

Siz her şeyin farkındasınız zaten. yapabileceğiniz tek şey eşinize resti çekmek olacak. Çünkü babasının bu borcu ödense yine başka borçlar ile gelecek karşınıza ve maaş kartını alacak sizden

Tamamda bu resmen bosanma sebebi senin cocugun varken karda kista ihtiyac olsun olmasin arabanin rahatligini nasil sana sormadan babasina verir? Maddi gucun imkanin varsa ben olsam kayinpedere agzima geleni sayar evi terk ederim. Adam bide uzerine size trip atiyor boyle birine insan sevgi bile duyamaz ya nekadar kotu bir durum cok zor ne diyelim

Normalde eşim gayet aklı başında biri öyle saglam adımlar atar hatta iş kuracak ama uygun anı bekliyor batmadan kurmak için ama adama noluyorsa arada bi salaklıgı tutuyor sanki karşımda 2 insan var gibi bakıyorum biri çok mantıklı ama sonra öyle bişey yapıyor ki çok salakça, zaten bende hiç bişey yapma demiyorum ama degişmeyecek ki ona da söyledim baban daha 45 yaşında çalışsın çabalasın kalanına yine destek ol ama baban ben çalışamam diyip de sizden bekliyo diyorum yoksa olur tabiki ailesi destek çıksın ya kp çabalasa ben yine versin bütün arabayı parasında degilim ama herkes keyfine iken biz emek verip böyle olması yediremiyorum

Şuan zaten öyle hissediyorum sabah öyle gitmesinden sonra düşündügüm tek şey bıktım sıkıldım artık oldu eşime karşı eskisi gibi saygı duyamıyorum çünkü benim evlwndigim adam bu kadar salak olamaz diyorum

Dini boyutunu bilemem tabi. Ama ilk önce baba evladini korumak zorunda degil mi? Baba diyelim hep borc yapiyor ve evlat hep kurtarmak zorunda kaliyor, acaba kul hakki degil mi? Esinizin size ve evladina karsi da sorumlulugu var.

Az kaldı zaten bende yıkıcam çıkıp gidicem ama işte bi şans verip tatlı dille çözmeye çalışıyorum çözülmezse ben bu saçmalık içinde duramam evladıma da yazık edemem gider kendi yoluma bakarım

Dini boyutunu bilemem tabi. Ama ilk önce baba evladini korumak zorunda degil mi? Baba diyelim hep borc yapiyor ve evlat hep kurtarmak zorunda kaliyor, acaba kul hakki degil mi? Esinizin size ve evladina karsi da sorumlulugu var.
Öyle tabiki zaten söylüyorum baba evladına sırtını dayıyorsa o babalık degildir diye eşimde herşeyin farkında ama ne oluyorsa sonradan yine böyle bi saçmalık yapıyor çok merhametli babasını öyle görünce hiç dayanamadı hemen verdi işte

Eger satıştan 1 yıl içerisinde boşanma davası açarsanız satılmamişcasina yarı ücreti sizin alacak hakkınız doğar eşinizden. Boşanmakla tehdit edin. Çirkeflik çıkarın

asalak bir aile ve buna engel olacağına salak gibi herşeyini veren bir eşle evlilik olmaz zaten. üçünüz bir aile olamazsınız. o kafasına dank eder umarım çok geç olmadan

Maalesef eşinizin de imtihanı aile yönünden oda isterdi babasından mal gelsin ama gözünü de açık tutması lazım elindeki de verilmez ki kendinin güvencesi yok daha.

asalak bir aile ve buna engel olacağına salak gibi herşeyini veren bir eşle evlilik olmaz zaten. üçünüz bir aile olamazsınız. o kafasına dank eder umarım çok geç olmadan
Uzunca bir msj attım içimdeki herşeyi döktüm güzellikle çözülmezse bu evliliğin bi geleceği yok demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…