Haksızmıyım, eş ailesi ve eşim, ben napıcam 🤦‍♀️

Maalesef eşinizin de imtihanı aile yönünden oda isterdi babasından mal gelsin ama gözünü de açık tutması lazım elindeki de verilmez ki kendinin güvencesi yok daha.
Ailesinden hiç bir şey istemiyorum herkes kendi kendine geçinsin kimse kimseye bakmak zorunda degil az olur ama kendi emegimiz olur eşime de her zaman bunu söyledim bir gün bi beklentim olmadı başkasından hep kendimiz yapalım ayagımızı yorganımıza göre uzatalım dedim

Çok haklısın canım bakalım eşin yazdığın mesajdan sonra nasıl hareket edecek.

Ay siz karı koca 7 yıl o maaşı alabileceğinizi mi sanıyorsunuz buraya yazıyorum bu yıl bitmeden o kart babaya geri gider nett Sorununuzun çözümü yok bu işin sonunda eşiniz ya sizi ya ailesini seçmek zorunda kalacak

Çok haklısın canım bakalım eşin yazdığın mesajdan sonra nasıl hareket edecek.
Ya şuan öyle berbat hissediyorum ki kusasım geliyor artık stresten günlerdir çıkamadım işin içinden başım dönüyor hasta edicek artık beni bunlar anlayamıyorum bi insan nasıl bu kadar farklı olabilir degişir

Yukarıda da arkadaşın dediği gibi ya sizi ya ailesini seçecek açık ve net siz sessiz kaldıkça bu aile sizi sömürecek besbelli keşke ana baba olmasa böyle sömürücü insanlar dert gerçekten

Eşiniz size sormadan nasıl yapıyor böyle birşeyi?
Nasıl bir yok saymadır bu? Konu başka birşey de olabilirdi, insan eşini bu kadar mi sallamaz?
Ben arabayı evin önüne getirip anahtarı bana vermeden asla devam etmezdim bu evliliğe. Bu kadar da net konuşuyorum.

Kayınpederiniz ne kadar kötü olursa olsun, eşiniz size karşı çocuğuna karşı asıl sorumlu olan.

Yukarıda da arkadaşın dediği gibi ya sizi ya ailesini seçecek açık ve net siz sessiz kaldıkça bu aile sizi sömürecek besbelli keşke ana baba olmasa böyle sömürücü insanlar dert gerçekten
Keşke ama erkek çocuğu tamamen hayat güvencesi olarak görüyorlar

Aynen öyle zaten bende çabalıyorum o arabayı yedirmicem öyle olmazsa mahkeme ile söke söke alınır ama yuvayı hemen dagıtmak yerine düzeltmeye çalışıyorum düzelmezse zaten arkama bakmadan gidicem

Keşke ama erkek çocuğu tamamen hayat güvencesi olarak görüyorlar
Valla yok öyle bir dünya eşimin memleketteki akrabaları evlendi yaşları bizden küçük babası hemen evi yaptı kız tarafı da aldı eşyaları dört dörtlük mis gibi yaşıyorlar gerçek aile böyle olandır bunlar bencil çıkarcı insanlar kesinlikle.

Benim ailemde öyle her çocuguna ev verir babam dügününü vs yapar ama gerçekten eş ailesinin bana zararı olmasın yeterli onlardan başka beklentim yok

Benim ailemde öyle her çocuguna ev verir babam dügününü vs yapar ama gerçekten eş ailesinin bana zararı olmasın yeterli onlardan başka beklentim yok
Bacım araba elden giderse kpin maaş kartı da borcu varsa takır takır keser oradan alırlar.
Senin eşinde hic mi kafa yok ya.
Çek restini ya biz ya babanin borclari de madem arabanizi sonra yapacam diyor durumu varsa adam gibi gitsin önce borcunu ödesin ne bu ya.

Arabamızı kp yapmayacak biz kp nin emekli maaşını 7 yıl alıcaz o sırada eşim ben çalışır yine araba yaparım sonra da arabayı satar bu biriken para ile de ev alırız diyor öyle Bi saçmalık maas kesme konusunu da sordum emekli maaşı izin verilmeden kesilmiyormuş o da ayrı saçma geldi bana

Calısıyor musunz bilmiyorum?
Ama eger maddi özgürlüğüm varsa, o kocaya zırnık koklatmam.
Calıstıgımı cocuguma kendime harcarm.
Bidaha da bana maddi destek icin gelme derim.
Suan yapılacask tek sey o gibi duruyıor.
Kocanızı hayatınızın bi bölümünden sileceksiniz ki anlasın.

Gitmeyi düşünüyorum bi süre ayrı kalsak daha iyi o da oturup bi düşünsün istiyorum

Kocanız sadece düşüncesiz ve saygısız değil, aynı zamanda SALAK! Enflasyondan, paranın değer kaybından haberi yok sanırım?
7 yıl o maaşı size bırakmazlar da hadi bıraktılar diyelim, orada biriken para ile ancak bisiklet alırsınız hepinize 1er tane.

Yav hehe deseydin eşine.
Emekli maaşının belirli bir kısmını mutlaka kesiyorlar esin boşuna kendini kandırmasın.
Zor bir durum ama ikna etmen lazim canim eşini yoksa zorluk çeken siz olacaksınız onlara birşey olmayacak.

Eşinin aile durumunu çok iyi anlıyorum eşin sana sormadan arabayı nasıl satar burnundan getirin gerekirse kavga gerekirse kv kp arayacaksın o parayı isteyecksin kimmiş bunlar banane kardeşim benim birikimim kimseyi ilgilendirmez eşinde evinin malını ailesi için veriyorsa bir zopa da eşine çek ne münasebet canım benim ya saçmalığa bak uyuz oldum kim bilir ölüyoruz bayılıyoruz yalanıyla neler yaptılar aynısından bizde de var kp baya zengin ama geldi geldi 180 bin tl lik bizim arabamıza yattı onnu adınaydı araba satalım ev alıcam evi 1 ay içinde satıp parasını vericem dedi ondan sonra 5/1 ini aldık, ben size para veririm demedim olursa veririm dedi çıktı gitti ben napıyorum ha sokaktaki insan ha onlar çektim sınırı stresini mi çekicem bırak gitsin yüzüne vurmazsan anlamzlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…