Haksızmıyım, eş ailesi ve eşim, ben napıcam 🤦‍♀️

Aynen öyle yaptım zaten eşim ikna olmasa bu defa kv ve kp ye söyleyecektim herşeyi ipleri koparacaktım ama tatlı dille çözmek istedim önce çok şükür çözüldü de problem

Başka bir şey ister misiniz ? Eşinize kötü yorum yapılmaması için elinizden geleni yapmışsınız.
Farkındasınız tek sorun eşiniz. Öyle aile yüzünden falan kavga etmiyorsunuz siz. Bas baya eşinin düşüncesizliği ve saçma sapan davranışları yüzünden bu haldesiniz.
Asla boşanma olasılığı olan biri değilsiniz. Görmezden gelin bence.

konuya gelecek olursak sorun kp, kv ve eşim hatta çogunlukla eşim çünkü onun tutumu farklı olsa bu duruma gelemezdik
Okudugunuz şeyi daha iyi anlayıp öyle yorum yapın ben eşimin tavrının yaptıklarının saçma ve yanlış oldugunun zaten farkındayım ama aynı zamanda bunu neden yaptıgını da anlıyorum çok duygusal merhametli davranıyor ve ailesi bu durumu sömürüyor, yaptıgı şey çok saçma zaten ha benim karakterimi bilmeden de hakkımda net şeyler yazıyorsunuz zaten görmezden gelip yaşayacak biri olsam susup otururum kocamı karşıma almam ben yuvam için tatlı dille çözmeye çalıştım öyle çözülmezse zaten kendi yoluma bakardım ama çözüldü problem eşim anlatmak istedigim şeyleri anladı sonunda ve arabamızı geri aldık

Çok üzüldüm senin adına para kolay kazanılmıyor bence notere falan gidip şerhmi koydursan yani sen olmadan araba satamazlar bi sor çok bi bilgim yok ama bi avukata notere bi sor istersen

pardonda kp 7 yil maasi size verirse kwndi ne yiyip icecek ?
yada adamin 7 yil yasayacaginin bile garantisi var mi ? esinize bunu soylediniz mi ?
arabaya aile mali oldugu icin serh gibi bisey koydurabilirsiniz cunku evlilik surecinizde alinmis .
sizin aileniz bu durumdan haberdar mi ?
ailenize anlatin esinizi cekip konussunlar .
bu gorumda cok guzel bir laf var bir cinnete gecirmene her sey cozulur diye hamile birine bununsoylemek istemezdim ama malesef durum bunungosteriyor .
arabayada şerh koydurun imzaniz olmadan satilamasin .bakin bu para sizin degil evladinizin gelecegi baskasinin yemesine izin vermeyin

Böyle yüklü meblalarda eşlerin imzası alan gerekiyor diye duymuştum.
yok o olay oyle degil kisi evlilik icinde edindigi mal varligini istedigi gibi satabilir eger eslerden biri buna aile serhi koydurtmazsa . buda zaten kadinlar boyle magdur olmasin diye var , konu sahibi gidip arabaya evlilik birliginde alindi diye serh koydracak ve onun imzasi olmadan satilamayacak araba esinin ustunede olsa farketmez cunku evlilik birligi icinde alinmis . sizin bahsettiginiz kredi olay krediye kefil olmak icin es rizasinin aranmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…