Haksızlık mı ediyorum?

Eşinizi göremeyecekseniz neden gideceksiniz ki . İşleri daha az yoğunken gidin hem dinlenmiş olursunuz o zamana kadar .
Bu göçmenlerden sonra işler hiç durulmuyor maalesef. İşler hep aynı yoğunlukta. Biletin varken yakma diyor eşim.

Siz haklısınız.
Eşiniz varamamış evliliğe hala. Geldiğinde annesine gitmek ne demek? Tamam gidilir ama daha yeni evlisin, sabahtan çıkıyormuş annesine zaten.
İnsan sevişmek ister, iki laf etmek ister, doya doya koynunda yatıp o yataktan çıkmamak ister. Yeni evlisiniz ve birbirinizi göremiyorsunuz, eşinize şaşırdım ben.
Ben olsam giderdım gene de, hiç de onlara bırakmazdım orayı.
Tamam anne elbet özler evladını fakat cılkını çıkarmış kayınvalideniz.
Bi gidip görünün bence, heeyyt deyin şöyle.

Benim kendi aileme karşı sınırlarım hep var. Yapı gereği adil bir insanım. Annem kızım yemek yaptım isterseniz akşam bize gelin dediğinde anne biz yalnız kalmak istiyoruz ben kendim yemek yapıcam sağol dediğimde benim annem bana kırılmıyor. Eşim kendi çağırıyor ailemi gelmiyorlar yalnız kalın diyorlar. Eşim her şeyin farkında ama karşıda anlayan yok.

peki sen niye yılbaşında annneni götürüyorsun oraya??

Her ucu pis degnek olmus bu is.

Keske ev falan duzmeseydiniz tayin icinse nikahla bekleseydiniz. Tum taraflar icin zor. Uzuldum cok.

Esinin dengeyi kurmasi gerek, kuserlerse kuserler yapacak bir sey yok. Alismalari gerek.

Yuh yani, kimse mi bunlar yeni evli, azıcık başbaşa kalsınlar demez.

Sen gideceğin zaman annesi dönsün, sen de kimseyi götürme. Onlar ne zaman isterlerse gidebilirler sonuçta.

Bu durum ne kadar sürecek? ne zaman beraber yaşamaya başlıyacaksınız? eşin senin olduğun şehirde iş bulamaz mı?

Teşekkür ederim. Ben de bu anlattıklarınızı yaşamak istiyorum. Eşim beni çok seviyor ben de onu 8 yıl bu zamanları bekledik. Gerçekleşen ise kabus gerçekten. Gidersem annemi de götüreceğim herkes odasında kardeş kardeş uyur artık

Kiminle konuşayım? Eşimle konuşuyorum bana hak veriyor zaten. Dinleneceğiz sonra görüşelim dese yine kalkıp geliyorlar. Eşim geldiğinde gidin demiş küsmüşler. Kayınvalideme mi söylemeliyim?

Eşini tınlamazlar canım. Sen kv ile konuş.

Kibar, seviyeli, iyi kalpli bi insansın yazılarından Anladığım kadarı ile azıcık tanıdıklarsa eşinle aranda bu konuşma problem yaratmaz.

Sen kesinlikle haklısın,
ama yılbaşı kendi anneni neden götürüyorsun o kısmı anlamadım

o küsecek bu küsecek diye kendinizden vazgeçmeyin
küsen küssün
sizinki evlilik gibi olmamış hala aile olamamışsınız eşinizle

evet çook büyük haksızlık ediyorsun.KENDİNE.NET

açıkça söyleyin kv nize görüşmek istemiyor değilim sizleri seviyorum ama biz yanlız kalmak istiyoruz lütfen uzatmayın deyin

Yanlış anlama da neden koşullar iyileşmeden evlendiniz?
Gerçekten anlamadığım için soruyorum.
Zaten uzaksınız...Büyüklerin karışacağı az çok belli.
Yani aceleniz neydi ki?

Bu sorunlarin olacagi belliymis.henuz ayni sehirde islerinizi oturtmadan neden evlendiniz ki.
Cok buyuk hata yapmissiniz..bir surecten geciyorsunuz..cok haklisin gitmemekle..ne yapilir bilemedim.esin pek evlendiginin farkinda degil

Götürün annenizi de. Boş vakit mi var hooop otele :)
Yaşayın herşeyi bir bir, konuşun ortak yol bulun. Aklınızdakileri bize anlattığınız gibi anlatın eşinize de.
Siz ortam yaratın artık orada, gidin gidin valla bi otele. Romantik romantik takılın, evdekiler de napıyorlarsa yapsınlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…