Haksızlık mı ediyorum?

Evlendirmeseydi o zaman oğlunu
Bayıla bayıla aldılar beni. İşe girdim başkası kandırır sandılar beni başladılar isteyelim de isteyelim. 2 sene bekledik ise girdikten sonra çok sıkıştırdılar ama babam sağolsun hemen müsade etmedi. O zaman kızıyordum babama ama şimdi hak veriyorum. İyi ki de beklemişiz. Sorsan benden çok memnunlardir. Ama ben değilim bıktım.

Hem benim gibi safi kim sevmesin. Düğünde ellerini ceplerine attırmadim bir tek taki yaptılar. Şimdi eşşek yükü kadar borcumuz var :) Ama hiç pişman değilim o zaman hiçbir şeye karismamislardi. Nisanliyken süperdi şimdi nasıl berbat.

Ahh kuzum neler olmuş böyle çok üzüldüm anannene Rabbim şifa versin inşallahGitmek istememekle haklısın onlar düşünmüyorsa seninde anlayış göstermen gereksiz bence anlasın eşinde her seferinde kıramayıp onların dediklerine gelirsen hep tekrar edecekler anlaşıldı

Canım biraz okudum, nefesim kesildi devam edemedim. Öncelikle Allah sabır versin. Gerçekten uzak olmak çok zor. Bu durumların asıl sebebi de uzak olmanız zaten. Ne karar aldın bilmiyorum ama eşine yakın olmalısın. Uzak küs vs durursan isteklerini dile getirmen zor. Artık evliyiz nekadar yakın olursan isteklerini o kadar iyi dile getirirsin. Üstelik yüzyüze konuşurken teldeki gibi kavga olmaz bakisindan halinden ne hissettiğini doğru gosterebilirsin. Böylece çözüm bulmanız daha kolay olur belki...

Bilmiyorum canım. Çok sıkıldım gerçekten Belki iyileşir anneannem daha iyiymiş.

Orada yaşayacaklarına rağmen git diyorsun yani. 15 günlük süreçte beni o kadar bunalttılar ki alttan alan taraf ben olmak istemiyorum artık.

Bilmiyorum canım. Çok sıkıldım gerçekten Belki iyileşir anneannem daha iyiymiş.
İnşallah iyi olur canım en güzeli tabi ki annenle gidip gelmendi hem eşinle de zaman geçirmiş olacaktın dediğin gibi ananneni bahane etseydin daha iyiydi ama dürüstsün bu durumda ne yapacaksın huyun

İnşallah iyi olur canım en güzeli tabi ki annenle gidip gelmendi hem eşinle de zaman geçirmiş olacaktın dediğin gibi ananneni bahane etseydin daha iyiydi ama dürüstsün bu durumda ne yapacaksın huyun
Fazla dürüstlük zarar veriyor Sağol canım hayırlısı olsun bakalım zaman ne gösterecek.

Son kısma şaşırdım
Onun annesi ve kardeşi var başbaşa kalamayacağız derken kendi anneni de yanında götürüyorsun ?
Eşin 5 yaşında çocuk mu artık evli zaten aynı evde olamazlardı, aynı şehirde olsa bile abartmışlar ve dengeyi eşin kurmalı. Hem annem dursun yanımda hem sen gel demek bencilce

Evet onlarla yalnız kalmamak içindi. Anneannem rahatsız sanırım annem gelemeyecek. Eşim dengeyi kuramıyor evet hep alttan alan taraf ben oluyorum.

Evet onlarla yalnız kalmamak içindi. Anneannem rahatsız sanırım annem gelemeyecek. Eşim dengeyi kuramıyor evet hep alttan alan taraf ben oluyorum.
Bence yeterince üzülse annesini gönderirdi bi şekilde
Senin kendi annene sözün geçmez mi ? Net olunca..
Ben olsam gitmem, annesi gidene kadar. Bir değil beş değil her zaman üşüşüyolar diyosan baştan nasıl alıştırırsan öyle gider

Ben mırın kırın etmem ki düşüncem ne ise babam bile olsa söylerim. Hep şeffaf olduğum için kaybediyorum zaten. Sabahtan beri tartışıyoruz. Yine hata yaptım aileni sevmiyorum hayatımda gördüğüm en düşüncesiz ve rahat insanlar dedim. Hala beni ikna etmeye çalışıyor. İzin aldım ben başbaşa gezeriz diyor. Ben onlara söyledim başbaşa olacağımızı diyor. Bıktım ya. Ocakta ben gideceğim şubatta da Okea gelecek Okea gelince gidersiniz demiş. Şimdi gidin dese olay çıkacak Çekirge. Bıktım.

Çıksın
Bir olay çıkar ikincide alışırlar
Siz artık evlisiniz olay çıkmasın diye annesi hep sizinle olamaz ki, eşin sizin şehrinize gelince misafirle baraber geliyormuş hatta. Düşüncesizler bu belli ve herkes kendi ailesine kendi söz geçirmeli.
Eşinin ataması nereye olacak bilmiyorum ama inşallah sizin şehre değildir mümkünse sen oraya git, sizin şehirde kayınvalide ve sülalesi rahat bırakmaz sizi gibi hele de eşin net olmayıp kem küm ettikçe

yavrum ben esının yeterlı tepkıyı koymadıgını dusunuyorum
anne karımla sevısecegım dese bunuda olay yapmazlar herhalde

Tayin bizim şehire çıkacak Allah izin verirse. Böyle gitmeyeceğini kendisi de biliyor. Ben eşim uzakta diye sesimi çıkarmadım bugüne dek ama misafir kabul etmiyorum işimiz var diye yüzlerine söylerim aynısını yapmaya kalkarlarsa. Şuan sadece sabrediyorum. Onların pisliği yüzünden ben neden ailemden ayrı kalayım. Yola gelecekler başka yolu yok. Eşimle zaten bunu net bir şekilde konuştum. Geldiğinde buna müsade etmeyecekmiş. Göreceğiz.
yavrum ben esının yeterlı tepkıyı koymadıgını dusunuyorum
anne karımla sevısecegım dese bunuda olay yapmazlar herhalde
Dedi onu da herkesin odası ayrı diyormuş Ben şubatta izne çıkıcam o zaman gidersiniz demiş bizimki.

İzin aldıysa yanına gelsin. Pes etme ve gitme. Bir kere diye diye hep senden fedakarlık bekler olur alıştırma.

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…