haksızlık haksızlık ve yine haksızlık

Canım benim canını sıkma. Senin yaşında ne var allah aşkına hayallerinin pesinden git ne istiyorsan onu yap geç mi erken mi diye düşünme. Bi an önce hayata atılmaya bak vakit kaybetme

ben olsam arkama bile bakmadan giderdim, iş bulursam da kalır bir daha dönmezdim.

Yurt dışında 26 yaş okumak için en ideali, mesela almanya'da öyle. Bence dene geç kalmış değilsin canım, Allah yolunu açık etsin inşallah

İmkanınız varsa asla bu fırsatı kaçırmamalısınız :)
Hayallerinizin pesinden gidin ve mutluluğu yakalayın :))

bunlar artık her mezunun, çift yüksek lisansı olsa da, yaşadığı şeyler.
26 yaş geç değil ama artık netleşmen gerekiyor.

Hepinize ayri ayrı çok teşekkür ederim kızlar gitmeye karar verdim alanım sağlıkla ilgili. Umarım dilediğim gibi olur başarılı olursam yazicam buradan yine. Tekrar teşekkürler hepinize

Geçen konumdan beni hatırlarsın, aynıyız. Ben de baştan okumayı falan düşündüm hatta. En azından atanmışsın sen ben senin atanamayan versiyonunum.
Konunu takipteyim. Atanmış olmasan yurt dışına git derdim.

Burdan yazicam canım yine :) basvurucam tekrar yurtdışına hayırlısı artık :)

sebeplerim var, okulu hiç bırakmadım. 23te bachelor'e başladım ama benim bölümüm bu değilmiş anladım. bıraktım. 24 olucam yazdan sonra ve yeni bölüme geçiş yapıcam. yani üniye tekrar 1. sınıftan başlicam.

26 nedir ki. hele ki yurt dışı ve yüksek lisans için. nolursunuz baskı kurmayın yaşım geçti fln diye. zaten bilmem kaç yaşına kadar çalışcaz. bari işinizde mutlu olun :). içinizden ne geliyosa onu yapın

Hepinize ayri ayrı çok teşekkür ederim kızlar gitmeye karar verdim alanım sağlıkla ilgili. Umarım dilediğim gibi olur başarılı olursam yazicam buradan yine. Tekrar teşekkürler hepinize
Allah yolunu açık etsin canım inşallah herşey dilediğin gibi olur

Oo süpersin canım ikimize de başarılar o halde

Reactions: KV_
Ay bence hiç birşey için geç sayılmaz yaşınız daha çok genç yurtdışında ancak o yaşta ergenlikten çıkıp hayatı ciddiye alıyorlar güneş varken bulutlara odaklanmayın ,yolunuz açık olsun

Ne güzel sozmus o çok beğendim :) teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…