haksızlık haksızlık ve yine haksızlık

Çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Sağlık ve psikoloji ile ilgili yüksek lisanslarım. İmkanım olur mu oralarda nasıl olur ,bunlar da biraz korkutuyor beni . Az önce ekside Danimarka'da yaşayan birinin yazısını okudum. Eğer doğruysa yazdığı resmen sürünüyorum burada ben. Aslında bolumlerimi apaçık yazmak istiyorum ama kesin tanıyan çıkar sonra. Zaten başarısız olmam sebebiyle çok mutlu olan insanlar var. Tekrar sevinsinler istemiyorum. Ama birilerine de ciddi akıl danışmak istiyorum. Siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz acaba size mesajda uzunca bir yazsam olur mu ?

Teşekkür ederim :) ben aciyorum aslında kendime , çok bahtsız bir yasamim var her yönden. Yaşım da hepten tutuyor beni sanki , ama iyi geldi buradaki yazılar. Çok teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim :) umarım abla gibi kalmam oralarda :)

Turkiyedeyim ama yurtdisinda master yaptim , ozelden yazabilirsiniz elimden geldigince bildiklerim dogrultusunda yardimci olurum tabi ki

Gerçekten mı ? 26 geç bir yaş değil mı yani ?

Tabii ki geç bir yaş değil. Sanki 50 yaşındaymışsınız gibi yazmışsınız. Gerçi insanlar 50-55 yaşında en baştan lisans da okuyorlar. Hele bir de siz bu sürede boş durmamışsınız. İnsanlar yurtdışında lisanstan sonra 1-2 sene dünyayı dolaşıp, büyük deneyim yaşadım diye düşünerek güvenle özgeçmişlerine yazıyorlar.

Bu arada, iki tane yüksek lisans üstüne tekrar yüksek lisans yapmak yerine alanınızdan memnunsanız doktoraya da başvurabilirsiniz. Okurken araştırma görevlisi olarak çalışma ihtimaliniz artar. Ayrıca üniversitede kalıp akademik kariyer yapabilirsiniz. Kolay bir meslek değil ama ilginiz varsa düşünebilirsiniz.

Her halükarda, ben olsam şimdiden TOEFL ve GMAT veya GRE (artık alanınız ne ise) kitaplarını ve CD'lerini alıp, çok çalışıp, yüksek puanlar almayı hedeflerdim. Sonra puanlarınıza göre üniversiteleri seçip başvurursunuz.

ardına bile bakma git yurt dışına

ana baba lafı hiç durmaz ne yapsan söylenirler zaten

bari istediğin şeyi yaptığın için söylensinler.

bu hayatta bencil olmak lazım benim hayatımı düşün ve ona göre adım at bu saatten sonra

Çok güzel söylediniz ekran görüntusu aldım , bunaldigimda okuyacağım bunu. Haklısınız

Haklısınız yaşı çok gecmis biri davranıyorum , bakış açım grilesmis resmen . İngilizcemi geliştirmeye çalışıyorum çok teşekkür ederim motivasyon oldu bana :)

Aynen hep soyleniyorlar zaten bencilce düşünüyorlar üstelik . Haklısın

Aynen hep soyleniyorlar zaten bencilce düşünüyorlar üstelik . Haklısın
Zamanla daha da bencillesecekler ve huyları da değişecek. Bakıma ihtiyaçları yoksa; tek bir hayatın var, istediğin gibi yaşamalısın. Ben 31 yaşında açıktan da olsa 2. Üniversitemi okumaya başladım. Ama hep içimde ukte kaldı. Keşke yurtdışında yaşasaydım, muhakkak eğitimime değer verirlerdi(malesef ülkemizde sozelcilere pek ekmek yok). Aslında belirsizliğin verdiği korkuyla yaş, ebeveyn gibi farkında olmadan bahaneler üretiyoruz. Buna ek olarak çevre baskısı da eklenince mutsuz insanlar grubuna koşarak dahil oluyoruz. Mutsuz bir birey olursan ne kendine ne de çevrene faydan olur.

Çok haklısınız. Şimdiden bir değişikler. Sürekli kusur aramalar, bir şey diyemiyorum. Desem yine suçlu oluyorum. Bı gideyim sulalemi de silicem sulalem de bir tuhaf benim , kendi çocuklarına bakmazlar benle uğraşırlar. Halbuki benim şu anki bahtsiz konumum bile onlardan iyi ama öyle görmüyor insanlar . Avrupa birden yükseldi gözümde hayırlısı inşallah. Tebrik ederim sizi ya ne güzel pes etmemissiniz , şans veya tanıdık yoksa bir yerlere gelmek çok zor inşallah dilediğiniz gibi olur şansınız çok açık olur

Gidin kimseyi dinlemeyin bende doktorayi yurtdisinda yapicaktim aileminde destegi vardi yuksek lisansi yurtdisinda tamamladim ve mennun kalmadim aslinda kotu bisey yoktu ama ben yapamadim iste ulkemden uzak sonra doktoraya baslayip ogretmen atandim ikisini birden goturuyorum hayalinizi yasayin aile vs karistirmayin biyerden sonra herkes sirtini doner hayallerinizi yasamadiginiza yanarsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…