haksızlık haksızlık ve yine haksızlık

hayatta bir şey yaptığında pişman bile olacaksa insan kendi istediğini yaptığı için pişman olmalı
herkes konuşuyor
avukatlığı bıraktım konuştular
yuksek lisansa başladım üniversiteme laf ettiler
işe başladım ona laf ettiler
susmaya hiç niyetleri yok
sonuçta istediğim hayatı yaşıyor muyum evet mutlu muyum evet onlar da küçük hayatlarında aksiyonsuzluklarından beni konuşmaya devam etsinler
İnşallah istediğinize ulaşırsınız

Akrabalarının çocukları ve senin hakkındaki düşünceleri şuna benziyor: sınavdan düşük aldım. Inşallah herkes düşük alır da ben de arada kaynarım. Çanı yükselten kişi olarak her zaman okların hedefi olacaksın, çaresi yok

Yüksek lisans i yurtdışında yapıp öğretmen olmak zor gelmiyor mu ? Yani çok gücünüze gitmiyor mu yani o kariyere öğretmenlik biraz üzücü geldi yanlış anlamazsaniz

Süpersin bravo vallahi ciddi değişiklikler yapmışsın kimseye kulak vermemissin ben de yapabilirim inşallah bunu

Çok iyi bir benzetmeydi guldurdunuz beni , teşekkürler

Süpersin bravo vallahi ciddi değişiklikler yapmışsın kimseye kulak vermemissin ben de yapabilirim inşallah bunu

bir sene isteğimle işsiz kaldım o dönem benim için çok sıkıntılıydı ama beni sinir eden kendisi benim aldığım eğitimin 3te birini almamış insanların benim iş hayatım hakkında laf etmesiydi
kendine güven ve nolursa olsun bir yedek B planın olsun
Ben gerçekçi bir insanım öyle hayali isteklerim olmadı yapabileceğimi biliyordum yaptım
Seninkiler de yapılabilir istekler
Allah yardımcın olsun isteğinden vazgeçme

Çok teşekkür ederim canım. Seni tebrik ederim kendini tanıyorsun rotani ona göre cizmizsin süpersin. Basarirsam ben de , yazicam buraya

Avrupa dışında ABD'yi de düşünün derim. Örneğin, İngiltere ve ABD karşılaştırıldığında yüksek lisansta bir yandan asistanlık yapma şansı ABD'de çok daha yüksek. Bir de birçok alanda ABD daha önde.

Abdde trumptan dolayı bundan böyle tüm Müslüman ülke vatandaşlarına sorun çıkar mı kı diye korkuyorum da biraz. Bir de abdde yaşam çok pahalı diye duymuştum ama öyle mı acaba ?

Yüksek lisans i yurtdışında yapıp öğretmen olmak zor gelmiyor mu ? Yani çok gücünüze gitmiyor mu yani o kariyere öğretmenlik biraz üzücü geldi yanlış anlamazsaniz

Herkes ayni sekilde dusunuyor ben aksine suan daha huzurluyum universitem karisikti biraz 3bucuk yil calistim su malum olaylarin en yogun oldugu uni iste cemaat fln cok huzursuzdum suan meb deyim cok mutluyum iyiki ogretmen olmusum diyorum ailem hala doktora bitip uniye doncem diye umitli ama asla donmem

Abdde trumptan dolayı bundan böyle tüm Müslüman ülke vatandaşlarına sorun çıkar mı kı diye korkuyorum da biraz. Bir de abdde yaşam çok pahalı diye duymuştum ama öyle mı acaba ?

Hiç zannetmiyorum. Siz okuldan kabul aldıktan sonra vize vermek zorundalar. Vize almanızı engelleyecek bir olaya karıştığınızı sanmıyorum. Üniversitelerden kabul almanızda da sorun olacağını hiç sanmıyorum. Akademisyenlerin genelde din, ırk vs ayrımı yapmayan insanlar olduğunu düşünüyorum. Kabul alıp almayacağınıza da onlar karar veriyor zaten.

Bu kadar başarılı ve azimli olup atama diye tutturmanı ben de anlamadım. Babana bir yerde hakverdim. 2 yüksek lisans yapman gereksiz olmuş görünüyor. Bu yönde çabalamak yerine öğrencilik dönemini, özelde çalışmak için iyi referans olacak stajlarla değerlendirebilirdin.
Yine de geç değil, çok içinde kaldıysa yurtdışına git derim. İleride keşken kalmasın, kırılma noktanı "gidememek" olarak düşünmemek adına iyi olur gitmen.

Canım benim canını sıkma. Senin yaşında ne var allah aşkına hayallerinin pesinden git ne istiyorsan onu yap geç mi erken mi diye düşünme. Bi an önce hayata atılmaya bak vakit kaybetme

Yurt dışında 26 yaş okumak için en ideali, mesela almanya'da öyle. Bence dene geç kalmış değilsin canım, Allah yolunu açık etsin inşallah

İmkanınız varsa asla bu fırsatı kaçırmamalısınız :)
Hayallerinizin pesinden gidin ve mutluluğu yakalayın :))

Bende sizin yerinizde olsam geç kaldigimi düşünürdüm..Sebebiyse evlilik düşüncesi kafamı kurcalardi.zaten 25 yaşından sonra okadar hızlı geciyorki zaman bir bakmışsın 30. Olmuşsun..Nezamn evleneceğim de çocuklarım olucak belli bir duzenim olucak diye kafama takılırdı.Sizin atamada ısrarcı. Olmanızı doğru bulmadım.nedense yurt dışında da yanlış tutum sergileyip yarım birakirsiniz gibi bir düşünce oldu bende.İnş hayallerinize kavuşursunuz.

Ne okudun?
Ben almanyadayim... bu konu üzerine bilgi verebilirim.
26 asinda yaş değil... ama burdada artik bachelor ve Master sistemi yüzünden en gec 21le Bachelor bitiyor.

Eger almanyayi seçersen dikkat etmek zorunda olduğun bir takim noktalar var.

Bence hayallerinden vaz gecme ve yurtdışında okumak istiyorsan hic bekleme.

bunlar artık her mezunun, çift yüksek lisansı olsa da, yaşadığı şeyler.
26 yaş geç değil ama artık netleşmen gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…