Haklıymışsım Eşim Parayı Kendi Hesabına Yatıracakmış..

Bakış açısı, bana hoş gelmedi hareketleri belki eşimle kıyasladım bilemiyorum, benim babam biz evlendikten sonra vefat etti o günden sonra eşim bana kardeşime anneme karşı daha korumacı oldu

Eşiniz merhametli, vicdanlı bi insanmış, herkes öyle olamaz tabi... Ama dediğim gibi konu sahibinin davranışları üzerine iş inada binmiş gibi duruyor... Eşin gözüyle bakmaya çalıştım bende olaya... Daha bide ev alınacak onun konusu olacak burda, tapu benim üstüme olmalı diye... Zaten edinilen mallar ortak değil mi, niye bu kadar geriyorlar birbirlerini hiç anlayamadım.. Üstelik 15 günde... Evliliğin en güzel zamanlarını parayla pulla uğraşarak heba ediyorlar...

sinirlenecek ne var allahaşkına eşim israrla benm çeyiz paramı ve mirasımıda kendi üzerine istedi buna mı sinlreniyorsunuz ortak hesabında kabul etmiyor bu adama mı guvenecem ben ?
Iyi de bastan konuyu acan sensin arkadasim annenin soylediklerini esine anlatan,benim ustume yapalim diyen adam soyleyince kotu sen soyleyince iyi mi

sinirlenecek ne var allahaşkına eşim israrla benm çeyiz paramı ve mirasımıda kendi üzerine istedi buna mı sinlreniyorsunuz ortak hesabında kabul etmiyor bu adama mı guvenecem ben ?
Ama en başından beri adama benim hesaba yatiralim diye sinirlendirmissiniz siz de, adam da isi inada bindirmis dogal olarak. Bu kadar güvensizlik neden onu anlamadim, eşiniz daha once maddiyatla ilgili guveninizi sarsacak bir sey mi yapti size?

Şok oldum
Annen ne kadar müdahaleci ve paragöz
Sürekli annem şöyle dedi annem böyle dedi
Analı kızlı adamı kazıklamak istemişsiniz ama adam uyanık çıkmış allahtan yutmamış
Annızdan kopamıtorsanız neden evlendiniz

hayır ypamadı ama benm çeyiz paramı üzerine istmedi ve ortak hesabı kabul etmemesi bütün güvenimi yıktı
başından beri takılan takılarında kendi hesabına yatırma planındayms zaten bunlar benm canımı yakıyo başka birşey değil

ayyyyyyyy dünde aynı yorumu yaptım bugünde yapıorum Allah korusun bu ne ya daha dün 1 bugün 2 senin paran bsenim çeyizim senin mehirin benim hesabım ya artık bu ne bayalıktr..

eşiniz sizden mirasınızı ve çeyiz paranızı kendi üzerine istese ve ortak hesap kabul etmese siz napardnz bende bunu cok merak ediyorum böyle olcanı bilsem evlenmezdm zaten

Bu adama bu kadar guvenmiyorsan neden evlendin ki.
Ortak hesapti, şahsi hesapti, altindi akceydi bu hesaplar insanı yorar.
Bakin ne hale gelmissiniz. Ben Eşiniz i hakli gördüm.
Eger bir erkek annesi sizin annenizin yaptigini yapsaydi sayardik burda kaynana falan diye
Ne diye karışıyor?
Ayrılık olursa düşüncesiyle evlilik yürümez.
Ha birgün boşanma durumuna gelirseniz zaten kanun herseyi açığa çıkarır hakkinizi teslim eder.
Yapmayin Allah askiniza. Hesap kitapli evlilik mi olur. Adamla ayni yatağa girip caninizi emanet ediyorsunuz. Onu da yapmayin o zaman.

Zaten boşansanız evlendikten sonra alınan tüm malda hakkınız olacak.eşinizde suçlu ama annenizde masum gelmedi.konuşarak çözersiniz sorunu umarım çeyiz parasına gelecek olursa ben hayatta vermezdim

Zaten boşansanız evlendikten sonra alınan tüm malda hakkınız olacak.eşinizde suçlu ama annenizde masum gelmedi.konuşarak çözersiniz sorunu umarım çeyiz parasına gelecek olursa ben hayatta vermezdim
bakıkn hayatta vermezdim diyoesunuz değil mi ama burdaki insanlara ben bunu diyince ben suçlu oluyorum ya neden çeyiz paramı ve mirasımı gidip kuzu kuzu eşimin üzerine yatırıyım bunu kim yapar siz söyleyin allahaşkına

Yok kuzum,ev fiyatları o civarlarda diye örnek verdim :)

Niye öyle dedin ankara sincandan 100 bine de ev bulursun 100 binlik ev için 40 bin lira nerdeyse yarı para

Bu iş maddi durumla alakali bir doktor için 40 bin belki döner sermaye ile birlikte 2 aylık maaş olabilir ama birde asgari ücretli adama sor kaldı ki bu kız çalışmıyor da

bence annen eski kadın,yaşı itibarıyle çokkk şey gördü geçirdi,tek haklı annen,bende vermezdımmmm,keısnlıkle kızıma dunya hali derdim,guvensızlıkle ilgisi yok,belki sen ayrılmak ısteyecen,nedne olmasın,paramı asla asla asla vermezdım,

bizim burası kçük oldu için ucuz bi ilçe oldu için 90 bine sıfır bina alabiliysn.. ben anlamıyorum geçrekten enisi mirasımıda çeyiz paramıda kuzu kuzu eşimin üzerine yatırıyım demi.. insanlar böyle yönlendiriyorlar çünkü.. bunların hesabını yapıyomuşım hayatta hiç birşeyin garantisi yok ki..

neden öyle dediniz ben mi körüm göremiyorum bazı şeyleri
Canım ya para para para evlilikte bu laflar olmaz eşim parasını benim ustume yatırır ben çekerim yatırırım sorun olmaz ben çalışmıyorum altınları bozduk yedik parasız kalınca geri alıcsm dedi ne gerek var dedim benim yuvam yıkılsa beni o altınlar mı kurtaracak

Aynen bencede ömürü uzun değil doğrusu ama yazık yani daha 15 günlük evli. Ayrılsalar paraları kanıtladın mı mahkeme kadına geri ödemesi kararı çıkarıyor. Neyse artık şimdiden onuda hesaplasın bari bukadar düşünmüş

bende vermcm zaten asla vermcm insan bunu isterken utanmalı .. vermcm ne olrsa olsun zaten ne tadımız kaldı nede huzurumuz

Evet edinilen mallar ortak, ama tapu kimin üstüne ise gidip satabilir evi gizlice caykolik diye bir üye vardı eşi bunu yapmaya çalıştı burdan avukat arkadaşlar falan akıl verdi git şerh koydur diye

Boşanma durumunda ev satılsa bile elbette durdurulur ama bir dolu prosedür şu hu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…