- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.931
- 138
- Konu Sahibi Justholdme_
-
bende bu teklifi sundum ortak hesap açalım dedim eşim ne yazkki onu dahi kabul etmedi..40 bin lira gayet güzel bir para kim ne derse desin, hayatta bir anneciğin varsa elbette yarını düşüneceksin, ben eşimle 9 sene çıktım evlendim güveniyorum da, ama hayatta her zaman bir b planım var, kardeşim havai annem vur ensesine al lokmasını, elbette düşünmek zorundayım, herkesin hayatta durduğu yer farklı, ben amcamın babannemin dediği lafları yaptıklarını bilirim babam öldü herkes adda dedi çekildi kenara, kan bağım olan bizi emanet görmesi gereken insanlar yüz çevirdi, olsun canım ben gene de polyanna olayım diyemem demedim
Eşim bana hep hepsi senin olsun diye yaklaştı o öyle yaptıkça ben hep bizim için yatırım olacak şeylere seve seve verdim, bir alyansımdan başka takım yoktur hepsini ev pesinati için verdim, ama ne farkeder bende dursun dese en fazla razi olacağım şey ortak hesap olurdu
eşim kabul etmedi ortak hesabı diyorum anlamıyorsunuz sanırsam ??ortak hesap niye actirmiyorsunuz bitane..hepsini ortak hesaba altin olarak koyun..
altin varken paraya acil ihtiyac yoksa altinlar bozdurulmamali bence..
eşimin çeyiz paramı ve mirasımıda üzerine istemedi ortak hesabı kabul etmemesi ilginç gelmiyor size öyle değil mi?Üzerine yattı, üzerine yaptı, üzerine, üzerine, üzerine.....
Bu nasıl iş anlamadım.. 15 günlük evlilik, cicim ayları daha bunlar yaaa... 1 sene sonrasını hiç düşünemiyorum..
Ekmek parasını ben verdim diye de konu açarsınız siz bu gidişle...
Ha senin hesabın, ha eşinin hesabı... Ne fark ediyor ki... Ev alınmayacak mı bu paraya??? Hangi hesapta durduğunun ne önemi var...
Eee siz bundan sonra da senin maaşın benim maaşım diye ayrım yaparsınız, senin halın, benim koltuğum....
Keşke evlenmeseydiniz... Daha 15 günlükken ayrılığın hesabını yapıyorsunuz... Şaştım kaldım valla nasıl bi düşünce mekanizmanız var.... İlginç.....
annem parayı verse onuda üzerinei steyecek.. benm burda anlatmak istedim bu ama herkez beni haksız görüyor ben geleceğimi hiç mü düşünmeyim.. admaın elinemi sayıyım bütün paraları
eşim kabul etmedi ortak hesabı diyorum anlamıyorsunuz sanırsam ??
eşimin çeyiz paramı ve mirasımıda üzerine istemedi ortak hesabı kabul etmemesi ilginç gelmiyor size öyle değil mi?
ben çalışmıyorum sanırım beni sindirmeye çalışıyorum evlenmdeden önce para ile iligli mevzulaarda konuşmadık hiç..Haklısınız 15gunluk evlilikte güven bu kadar olur. Ben eşinden çok rahatsız oldum. Sen çalışıyor musun? Çalışmadığın için sindirmeye mi çalışıyor. Ben olsam ben de vermem. Evlenmeden önce para ile ilgili tavırları nasıldı?
hayır çalışmıyorum.. halen eşimi haklı buluyorsunuz değil mi.. takıların önceden kendi hesabına yatıracanı planlayan bir eş.Gelmiyor.... Evlilik ne demek siz biliyor musun???? Bilmeden evlenmişsiniz bence... Senin benim diye bişey olmamalı evlilikte...
Çok merak ettim siz çalışıyor musun??
Ortak hesabı kabul etmemesi zaten iyiniyetli olmadığını gösteriyor, ama senin de üslubun konuyu açış şeklin yanlış olmuş,keşke ilk buraya konu acsaydin ağzından girip burnundan çıkacak bir söylem ayarlardık sana
Söz söylemek bir sanattır nasıl söylediğin çok önemli
evet benm sözlerim.. düşünmeden söyledim sözlerim beni haksız konuma getirdi bunun için uzülüyorum zatenOrtak hesabı kabul etmemesi zaten iyiniyetli olmadığını gösteriyor, ama senin de üslubun konuyu açış şeklin yanlış olmuş,keşke ilk buraya konu acsaydin ağzından girip burnundan çıkacak bir söylem ayarlardık sana
Söz söylemek bir sanattır nasıl söylediğin çok önemli
ben çalışmıyorum sanırım beni sindirmeye çalışıyorum evlenmdeden önce para ile iligli mevzulaarda konuşmadık hiç..
ama dedim gibi ortak hesabı kabul etmedi ben kalkıpda nasıl iyi niyet arayabilirim ki.
çok merak ettim kızın miras parasını bir koca neden kendi üzerine geçirmek ister ısrarla hemde 15 günlük evlilikte binbir türlü edebiyat yaparak..bana açıklar mısınız?Gelmiyor.... Evlilik ne demek siz biliyor musun???? Bilmeden evlenmişsiniz bence... Senin benim diye bişey olmamalı evlilikte...
Çok merak ettim siz çalışıyor musun??
Zaten burda konu sahibinin üzerine eşi bunları söylemiştir diye düşünüyorum.. Benim eşim 'annem şöyle dedi, hakkımı helal etmem, verme kocana, ilerde ayrılırsak.., kendimi garantiye almam lazım' gibi bir sürü şey söylese ben inada bindirirdim hayır benim hesabımda olacak diye... Ortak hesapta istemiyorum derdim... Ve düşünürdüm 15 günde ayrılığın hesabını yapan insanla nasıl bir ömür geçer diye..... Empati yapınca eş, daha haklı bence...
hayır çalışmıyorum.. halen eşimi haklı buluyorsunuz değil mi.. takıların önceden kendi hesabına yatıracanı planlayan bir eş.
çeyiz paramı ve mirasımıda üzerine istiyen bir eş..
ortak hesabı kabul etmeyen bir eşi şimdi soruyorum siz kabul edermiydiniz güvenirmydinz böyle bir durumda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?