• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklıymışsım Eşim Parayı Kendi Hesabına Yatıracakmış..

ortak hesap niye actirmiyorsunuz bitane..hepsini ortak hesaba altin olarak koyun..
altin varken paraya acil ihtiyac yoksa altinlar bozdurulmamali bence..

Üzerine yattı, üzerine yaptı, üzerine, üzerine, üzerine.....

Bu nasıl iş anlamadım.. 15 günlük evlilik, cicim ayları daha bunlar yaaa... 1 sene sonrasını hiç düşünemiyorum..

Ekmek parasını ben verdim diye de konu açarsınız siz bu gidişle...

Ha senin hesabın, ha eşinin hesabı... Ne fark ediyor ki... Ev alınmayacak mı bu paraya??? Hangi hesapta durduğunun ne önemi var...

Eee siz bundan sonra da senin maaşın benim maaşım diye ayrım yaparsınız, senin halın, benim koltuğum....

Keşke evlenmeseydiniz... Daha 15 günlükken ayrılığın hesabını yapıyorsunuz... Şaştım kaldım valla nasıl bi düşünce mekanizmanız var.... İlginç.....

40 bin lira gayet güzel bir para kim ne derse desin, hayatta bir anneciğin varsa elbette yarını düşüneceksin, ben eşimle 9 sene çıktım evlendim güveniyorum da, ama hayatta her zaman bir b planım var, kardeşim havai annem vur ensesine al lokmasını, elbette düşünmek zorundayım, herkesin hayatta durduğu yer farklı, ben amcamın babannemin dediği lafları yaptıklarını bilirim babam öldü herkes adda dedi çekildi kenara, kan bağım olan bizi emanet görmesi gereken insanlar yüz çevirdi, olsun canım ben gene de polyanna olayım diyemem demedim

Eşim bana hep hepsi senin olsun diye yaklaştı o öyle yaptıkça ben hep bizim için yatırım olacak şeylere seve seve verdim, bir alyansımdan başka takım yoktur hepsini ev pesinati için verdim, ama ne farkeder bende dursun dese en fazla razi olacağım şey ortak hesap olurdu
bende bu teklifi sundum ortak hesap açalım dedim eşim ne yazkki onu dahi kabul etmedi..

Üzerine yattı, üzerine yaptı, üzerine, üzerine, üzerine.....

Bu nasıl iş anlamadım.. 15 günlük evlilik, cicim ayları daha bunlar yaaa... 1 sene sonrasını hiç düşünemiyorum..

Ekmek parasını ben verdim diye de konu açarsınız siz bu gidişle...

Ha senin hesabın, ha eşinin hesabı... Ne fark ediyor ki... Ev alınmayacak mı bu paraya??? Hangi hesapta durduğunun ne önemi var...

Eee siz bundan sonra da senin maaşın benim maaşım diye ayrım yaparsınız, senin halın, benim koltuğum....

Keşke evlenmeseydiniz... Daha 15 günlükken ayrılığın hesabını yapıyorsunuz... Şaştım kaldım valla nasıl bi düşünce mekanizmanız var.... İlginç.....
eşimin çeyiz paramı ve mirasımıda üzerine istemedi ortak hesabı kabul etmemesi ilginç gelmiyor size öyle değil mi?

Ortak hesabı kabul etmemesi zaten iyiniyetli olmadığını gösteriyor, ama senin de üslubun konuyu açış şeklin yanlış olmuş,keşke ilk buraya konu acsaydin ağzından girip burnundan çıkacak bir söylem ayarlardık sana

Söz söylemek bir sanattır nasıl söylediğin çok önemli

annem parayı verse onuda üzerinei steyecek.. benm burda anlatmak istedim bu ama herkez beni haksız görüyor ben geleceğimi hiç mü düşünmeyim.. admaın elinemi sayıyım bütün paraları :(

Haklısınız 15gunluk evlilikte güven bu kadar olur. Ben eşinden çok rahatsız oldum. Sen çalışıyor musun? Çalışmadığın için sindirmeye mi çalışıyor. Ben olsam ben de vermem. Evlenmeden önce para ile ilgili tavırları nasıldı?

Haklısınız 15gunluk evlilikte güven bu kadar olur. Ben eşinden çok rahatsız oldum. Sen çalışıyor musun? Çalışmadığın için sindirmeye mi çalışıyor. Ben olsam ben de vermem. Evlenmeden önce para ile ilgili tavırları nasıldı?
ben çalışmıyorum sanırım beni sindirmeye çalışıyorum evlenmdeden önce para ile iligli mevzulaarda konuşmadık hiç..
ama dedim gibi ortak hesabı kabul etmedi ben kalkıpda nasıl iyi niyet arayabilirim ki.

Gelmiyor.... Evlilik ne demek siz biliyor musun???? Bilmeden evlenmişsiniz bence... Senin benim diye bişey olmamalı evlilikte...

Çok merak ettim siz çalışıyor musun??
hayır çalışmıyorum.. halen eşimi haklı buluyorsunuz değil mi.. takıların önceden kendi hesabına yatıracanı planlayan bir eş.
çeyiz paramı ve mirasımıda üzerine istiyen bir eş..
ortak hesabı kabul etmeyen bir eşi şimdi soruyorum siz kabul edermiydiniz güvenirmydinz böyle bir durumda ?

Ortak hesabı kabul etmemesi zaten iyiniyetli olmadığını gösteriyor, ama senin de üslubun konuyu açış şeklin yanlış olmuş,keşke ilk buraya konu acsaydin ağzından girip burnundan çıkacak bir söylem ayarlardık sana

Zaten burda konu sahibinin üzerine eşi bunları söylemiştir diye düşünüyorum.. Benim eşim 'annem şöyle dedi, hakkımı helal etmem, verme kocana, ilerde ayrılırsak.., kendimi garantiye almam lazım' gibi bir sürü şey söylese ben inada bindirirdim hayır benim hesabımda olacak diye... Ortak hesapta istemiyorum derdim... Ve düşünürdüm 15 günde ayrılığın hesabını yapan insanla nasıl bir ömür geçer diye..... Empati yapınca eş, daha haklı bence...

evet benm sözlerim.. düşünmeden söyledim sözlerim beni haksız konuma getirdi bunun için uzülüyorum zaten
ama artık bu saatten sonra eşimde iyi niyet aramıcm..
su an altınlar evde bana giderken.. al bozduruyon mu satıyon mu harcıyon mu altınlar orda yapmıyosan sakla biyere dedi peki şimdi naoym en güzeli evde biyere saklamak mı altınları

çeyiz parası nedir onu anlamadım ?
ortak hesap açın ortak hesapta kalsın bu kadar kolay keşke bu kadar çok dkonuşulmasaydı bu tür konular aranızda

Dünden beri okuyorum yorumları en sonunda yazayım dedim. Annendeki para annende dursun ona birşey diyemem. Annende bir emanetin olur. Yalnız bu evlilikte daha 15.gün bunların konuşulması evliliğinize bir yara aldırmıştır eminim. Henüz iki haftada birbirine güvenmediğini açık açık söyleyen iki insan. Bu evlilik baştan ofsayt gibi duruyor. Sizi üzmek istemem konu sahibi ama bazı şeyler bir müddet insanın içinde kalabilmeli. Hep yarın ne olur ne olmaz kendimi garanti altına alayım düşüncesindesin. Ben bekarken de düşünürdüm bunu evlendikten sonra da düşünürüm. Çünkü evli bekar fark etmez yarın ne olacağımız belli değil. Ama sürekli ya ayrılık olursa diye evlenmek bir şeylerin eksik olduğunu gösterir. Aranızda güven gibi başka eksik olan bir şeyler daha olduğunu düşünüyorum. Ben kv m dahi altınları bozdurmayın demesine rağmen araba için altınları bozdurma fikrine sıcak baktım. Bizim için bir ihtiyaçtı ve bozdurduk, arabaMIZı aldık. Benim huzurumdan daha önemli değil ya. Ortak hesap da hiiiç açmadık. Senin benim hesabım da olmadı. Şimdi diyebilirsin her insan bir değil. Ama güvenmediğin insanla da evlenilmezki.. Umarım bu mevzuyu en iyi şekilde çözersiniz.

ben çalışmıyorum sanırım beni sindirmeye çalışıyorum evlenmdeden önce para ile iligli mevzulaarda konuşmadık hiç..
ama dedim gibi ortak hesabı kabul etmedi ben kalkıpda nasıl iyi niyet arayabilirim ki.

Şimdi sen çalışmıyorsun o zaman eşin maaşını alıp kendi harcamalı değil mi??? Nihayetinde o çalışıyor, onun maaşı ve onun hakkı.... Sen yorumla şimdi bunu...

Hata ve çok büyük hata. Yazık diyorum para bürümüş göZünü nasıl ilişkiler. Parayı herkes sever ama sende bende ne demek sen adamı bu hale getirmişsin annenden de soğukmuşsun şimdi servet versen bu olay unutulmaz kapanmaz. Arkadaşlara katılıyorum zaten uzunda sürmez.

Evlenmeden önce mutlaka bütçe hesabını kimin yapması gerektiği, yatırımın nasıl olması gerektiği konularında konuşulması gerektiğini söylüyor evlilik danışmanları.

Siz işi inada bindirmişsiniz.... Sakince oturun ve konuşun eşinle....

Ayrıca anneni niye kattın işin içine anlamıyorum ki, adam evi ve seni annenin yönettiğini düşünecek...

AdAm_OLaCaK_KIZ, bu saatten sonra nasıl konuşulması gerektiğine dair bir fikir verseniz.....

Gelmiyor.... Evlilik ne demek siz biliyor musun???? Bilmeden evlenmişsiniz bence... Senin benim diye bişey olmamalı evlilikte...

Çok merak ettim siz çalışıyor musun??
çok merak ettim kızın miras parasını bir koca neden kendi üzerine geçirmek ister ısrarla hemde 15 günlük evlilikte binbir türlü edebiyat yaparak..bana açıklar mısınız?
edit:evliyim memurum çalışıyorum maaşım var yani.

Zaten burda konu sahibinin üzerine eşi bunları söylemiştir diye düşünüyorum.. Benim eşim 'annem şöyle dedi, hakkımı helal etmem, verme kocana, ilerde ayrılırsak.., kendimi garantiye almam lazım' gibi bir sürü şey söylese ben inada bindirirdim hayır benim hesabımda olacak diye... Ortak hesapta istemiyorum derdim... Ve düşünürdüm 15 günde ayrılığın hesabını yapan insanla nasıl bir ömür geçer diye..... Empati yapınca eş, daha haklı bence...

Bakış açısı, bana hoş gelmedi hareketleri belki eşimle kıyasladım bilemiyorum, benim babam biz evlendikten sonra vefat etti o günden sonra eşim bana kardeşime anneme karşı daha korumacı oldu

hayır çalışmıyorum.. halen eşimi haklı buluyorsunuz değil mi.. takıların önceden kendi hesabına yatıracanı planlayan bir eş.
çeyiz paramı ve mirasımıda üzerine istiyen bir eş..
ortak hesabı kabul etmeyen bir eşi şimdi soruyorum siz kabul edermiydiniz güvenirmydinz böyle bir durumda ?

Bu soruyu kaç kişiye sordunuz herkes evet dedi... Kendi hesabına yatırmayı planlayan önce sizsiniz... Hala benim param benim param diyorsunuz... Ben eşinizin yerinde olsam al paranı ne halin varsa gör derdim...

Back