- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi Justholdme_
sizin 40 bin tl paranız olsaydı ve eşiniz size bu parayıda benm üzerime yatır deseydi kabul edermydiniz peki ?
peki diyelim ki böyle yaptım.. haklsıınız benm 2 3 ay sonra 20 bin çeyiz param gelecek eşim bunuda üzerine istiyor çeyiz paramıda mı gidip eşimin üzerine yatırıyım.. benm hiç güvencem olmucak mı o halde..
hayır çeyiz param gelecek ya onun da kendi üzerine yatmasını istedi.
iyide benm mirasımıda çeyiz paramıda kendi üzerine istiyor.. ben yarının ne getireceğini bilmeden onun üzerine nasıl veriyim kim yapar bunu allahaşkına söyleyin.
herşeyde haklı peki madem çeyiz paramın üzerine yatmasını istemeklede mi haklı ?
ortak hesabı kabul etmedi üstelik çeyiz paramında gelince onun üzerine yatmasını istedi.
Ne değerliymiş paran arkadaş. dün yazdım adamın aklına soktun bunları bir kere... o diretmesinde kim diretsin... çok kere tekrar ettiğin çeyiz paranıda açıklayayım açıkgözlük ve bilmişlik yaparak çeyiz paramda gelecek bölünmesin daha çok karımız olur diye kendi hesabına yatırmaya çalışmıştınya bahane üretmiştinya adam da sana diyor işte o parayıda yatırırız aynı şekilde böünmez hiç bişey olmaz meak etme sen karıcıımmm diyor.