• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklıymışsım Eşim Parayı Kendi Hesabına Yatıracakmış..

e onu da vermezsin
o benim hesabımda kalsın babamdan kaldı sonuçta, çocuğumuza harcarız ya da ev araba alırken peşinata destek olur dersin
dedim bunu dile getirdim ama tekrar çeyiz paran gelince benm üzerime yatırrsn dedik tekrarlayarak.. ben bunu nasıl yapabiirim ki.. o kadar parayı eşimin üzerine nasıl yatırabilirim ki.

Ben salak mıydım eşim salak mıydı. hiç birimiz bunun lafını yapmadık. altınlar evde durdu paralar da anca borçları kapattı zaten. sana güvenmiyorum imajı çiziyorsunuz eşinizin gözünde. annenizi de işe bu kadar bulaştırmayın bişey olursa mirasla size kalan para ayrı değerlendirilir düğün takıları ortak bölüşülür. dua edin de bişey olmasın onu sonra düşünürsünüz

Cok sacma daha yeni evlisin cnm bence sen haksizsin yarinin ne olacagi bilemeyiz ama bnce bu tartismayla esinin sana guveni sarsildigi kesin bn olsam beni sevmiyo mu die dusunurdum bnmde bileziklerim var esim kac defa zor durumda kaldi isleriyle verdim bozdur isini gor die sonra parasi gelince fazlasiyla geri aldi bana siz bir yola bas koydunuz seni beni yok bunun birliktesiniz artik bnce git altinlari bozdur parayida esine ver anneni dinleme derim

Kusura bakma ama annen de sende ac gozlusunuz, oturup evin hesabini bile yapmissin cogu parasini ben vericem diye, ama kendi miras parani da fellik fellik kacirmissin, sanki adami sen doyuruyorsun, niye evlendin ki bence evlenmeseydin

Hem o anne seni en kisa surede bosatir cok surmez yani....
sizin 40 bin tl paranız olsaydı ve eşiniz size bu parayıda benm üzerime yatır deseydi kabul edermydiniz peki ?

Anlamadım, miras kalan parayı da mı istiyo?

Bana da babamdan kaldı bişeyler ilerde çocuğumuzun eğitimine kullanıcaz eşim bana sormaz bile ne kadar ayıp

Yazik gercekten esine acidim dogrusu hemcinsim olarakta utandim senden cok bencil ve menfaatcisin ben esinin yerinde olsam hemen bosardim seni adam iyi dayaniyomus helal olsun bnm fikrimce hemen ozur dilemelisin evliligini kurtarman adina yoksa boyle evliligin uzun surmez canim artik evlisiniz siz sen ben yok biz olmali bu hayat bnce sen benim ustume olmali diye direttigin icin esinde isi inada bindirmis bugunden ayrilirsam diye dusunursen zaten evlilik olmaz bu nacizane fikrim esinin gonlunu al ve ozur dile sana bidaha guvenecigini sanmiyorum yoksa

yalnız benm paramıda üzerine istiyor biliyormusunuz.
Esim bana takilarin hepsi senin der,bende ona derim ki mihrimi falan helal ettim sana bilmem anlatabildim mi ?Siz neden bu kadar hesapcisiniz demek ki ortada bir sorun var. Ayrica bende annemin vefatindan ceyiz parasi aldim ve tek kurus ellemeden gonul rizasi ile babamin avcuna saydim esim agzini acmadi.Sizde olsa kiyamet kopar herhalde.

bazi durumlar vardir kime hak vereceginizi bilemezsiniz herkes kendince haklidir iste sizin durum bunun tam tersi olmus. ikiniz de haksizsiniz. kendi kararlarinizi vermeye baslayin anneniz sizi cok etkiliyor, kendince haklidir ama hakkimi helal etmem diyecek kadar isin icinde olmasi yanlis. birbirinizden habersiz islem yapamayacaginiz bir ortak hesap sizin durumu anca kurtarir.
bizim cok bi takimiz yoktu onun hesabi aktif diye yatirdik, bende ceyiz parasi almistim onu da ekledik ustune. 1 gun bile aklima gelmedi acikcasi. ama her iliskinin dinamikleri farklidir. ben esime parayi ben yatircam deseydim `hee olur` der gecerdi mevzusu bile olmazdi. o yuzden bana ikinizin inatlasmasi oyle sacma geldi ki anlatamam.

Cok sacma daha yeni evlisin cnm bence sen haksizsin yarinin ne olacagi bilemeyiz ama bnce bu tartismayla esinin sana guveni sarsildigi kesin bn olsam beni sevmiyo mu die dusunurdum bnmde bileziklerim var esim kac defa zor durumda kaldi isleriyle verdim bozdur isini gor die sonra parasi gelince fazlasiyla geri aldi bana siz bir yola bas koydunuz seni beni yok bunun birliktesiniz artik bnce git altinlari bozdur parayida esine ver anneni dinleme derim
peki diyelim ki böyle yaptım.. haklsıınız benm 2 3 ay sonra 20 bin çeyiz param gelecek eşim bunuda üzerine istiyor çeyiz paramıda mı gidip eşimin üzerine yatırıyım.. benm hiç güvencem olmucak mı o halde..

annenızın sıze esının uzerıne yatırırsan hakkımı helal etmem demesını eşinize soylemenız cook buyuk hata olmus
babamın vasıyetı kendını garantı altına alıcaksın dedı deseydınız keske
yada tartısma buralara gelecegıne bızım taraftan takılanla mihirim benım hesabıma
sızın taraf dan takılanlar senın hesabına olsun deseydınız madem bırbırınıze bukadar guvenmıyodunuz
cok uzucu konusmalar daha yenı evlılık
sonu ıyı gorunmuyor malesef

bıde 60 bın tl sızın hayatınızı kurtarmaz ... esınıze bırsey olsa ılk dusuncegınız sey bu olmamalı...

sizin 40 bin tl paranız olsaydı ve eşiniz size bu parayıda benm üzerime yatır deseydi kabul edermydiniz peki ?
Yatirirdim ben canim cunku o benim esim ne fark ederki ben yada o hatta butun altinlarimi verdim bile araba aldi sonucta oda bizim arabamiz oldu cok cahilce dusunuyorsun canim uzuldum senin adina

H

Esin durumu cakozlamis canim, adamin senin 40 binin de gozu olsaydi 60 bine dugun yapmazdi, sen takilar benim tapu benim diye.niyetini belli.etmissin o da madem herseyi sen istiyorsun sende herseyi bana ver demissin..

Kusura bakma da yuvalar boyle anne babalar yuzunden yikiliyor aklini basina.al yoksa bence bohcani eline alirsin o 40 bin ne anneni ne seni.kurtarir

Yazik gercekten esine acidim dogrusu hemcinsim olarakta utandim senden cok bencil ve menfaatcisin ben esinin yerinde olsam hemen bosardim seni adam iyi dayaniyomus helal olsun bnm fikrimce hemen ozur dilemelisin evliligini kurtarman adina yoksa boyle evliligin uzun surmez canim artik evlisiniz siz sen ben yok biz olmali bu hayat bnce sen benim ustume olmali diye direttigin icin esinde isi inada bindirmis bugunden ayrilirsam diye dusunursen zaten evlilik olmaz bu nacizane fikrim esinin gonlunu al ve ozur dile sana bidaha guvenecigini sanmiyorum yoksa
iyide benm mirasımıda çeyiz paramıda kendi üzerine istiyor.. ben yarının ne getireceğini bilmeden onun üzerine nasıl veriyim kim yapar bunu allahaşkına söyleyin.

Back